Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mikaellq

Medlem
 • Antal inlägg

  26 988
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  49

Allt postat av mikaellq

 1. Någon som minns det ursprungliga (radio?) programmet med denna signaturmelodi?
 2. Du tänker på verkligheten så som den faktiskt är medan jag tänker på (men försöker sluta) den upplevda verkligheten. Bara Nuet existerar, resten är tankekonstruktioner. Exakt DÄR finns frälsningen de allra flesta tror jag i djupet längtar efter. Andlig frihet!
 3. mikaellq

  God morgon!

  Samma för mig fast som hade en hektisk torsdag som gjorde natten till fredagen orolig. Tur att det snabbt går över! Nu: Slurrp aahh!!
 4. mikaellq

  God morgon!

  God morgon! Jag har sovit som en kung inatt! och ska nu ut till köket för lite frukost. Måste ha kaffe också! Slurrp aahh!!
 5. Ju mer jag funderar på problemet desto mer ser jag reklam och trackers som den stora boven. Sidor har blivit så komplexa med hundratals saker från annat håll att inkludera utan en tanke på att vara optimal eller att många besökare kanske är på mobildata. DN klagar dessutom ganska snabbt på reklam-blockerare som gör livet lättare för mig, smartmobilen, min Mac och konsumtion av mobildata som snabbt kan skena iväg på grund av allt detta skräp som jag tror kan vara den största boven! Så slutsatsen blir att vi alla borde blockera bort skiten och bojkotta dåliga sidor som DN som ju inte har den minsta omsorg om besökares välbefinnande och att surfandet kan kosta!
 6. Ett par små oväder som försvinner förbi åt nordost. Det är över för en längre tid efter detta som dessutom lät som åska.
 7. Jag ser i en app att det åskar och blixtrar uppe i Stockholm nu.
 8. Ett kort och ganska underhållande video-klipp som beskriver det mänskliga dilemmat på ett nästan poetiskt sätt.
 9. Jag är ganska säker på att du känner ett stort välmående när du ägnar dig åt dessa skönheter.
 10. Du är FÖR intelligent. Det negativa är en kostnad för det. Nuet är en lindring av det negativa.
 11. Va rolig du är. Hi hi! Men faktiskt bara ett faktum att bara nu existerar. Resten är bara mer eller mindre smärtsamma minnen eller förväntningar. 🧘🏼‍♀️
 12. Din bästa tid måste alltid vara NU. Det enda du i verkligheten har. 🧘🏻‍♀️
 13. Hur går det med surfande? Problemfritt? Min erfarenhet av problemet är att wifi hemma har gått ner ibland. Bara att starta om wifi och i värsta fall starta om routern/Airport/Time Capsule. Jag går också in i Airport appen för att se vad som kanske strular.
 14. Jag kan inhandla en Mac pro idag om jag vill men kan inte för mitt liv motivera utgiften, så enkelt är det. Annars delar den samma attraktiva egenskap som Mac mini: Modularitet!
 15. Jag har nu röstat efter egen preferens, det enda vettiga i sammanhanget. Det billigaste i två av dem och en MacBook pro 13" därför att de billigaste MacBook inte riktigt räcker till för mina behov. Nästa Mac kommer att bli en Mac mini som är överlägset mest modulär. En egenskap mycket attraktiv med ett tangentbord jag är synnerligen trött på och ser fram emot flexibiliteten i att kunna byta storlek och upplösning på skärm.
 16. Mmm. Vill du att jag ska rösta efter egen preferens istället?
 17. Men Ronny, så som frågan är ställd så kan det bara bli ett resultat! Klart man väljer det allra bästa om priset inte spelar roll! Mac Pro, iMac 3,6GHz och MacBook Pro 15"!
 18. Jag tror att de mer medvetna (som jag) skiter i marknadsandelar och väljer det som fungerar bäst. Att X antal flugor gillar dynga betyder inte att det är rekommendabelt för människor att ha på menyn. Bara det med säkerhetshålen i windoze borde ha gjort slut på Microsoft som ett alternativ även på företag med tekniker rädda om sina jobb. Men visst har priset betydelse för dem utan större förståelse för teknik och att Microsoft är och förblir datorvärldens McDonalds. Jag skulle kunna tänka mig att köpa en PC men skulle blixtsnabbt installera Linux. Windoze är för kass.
 19. Vad ska vi rösta om då @ronny? Bästa datorn? Och var är omröstningen?
 20. Airport Time Capsule 802.11n (fjärde generationen), version 7.6.9. Är väl för gammal för nya uppdateringar.
 21. Jag för min del är glad att Apple förser med alternativ så att vi konsumenter har att välja mellan. Du gillar Mac pro, Axelman iMac och jag & Alix Mac mini. Smaken är som baken.
 22. Jag ska kolla när jag kommer hem men minns att det var mycket längesedan min TC uppdaterades. Har ju funkat mycket väl under åren som gått. Har därför varit nöjd med den som den varit.
 23. Din väg är din Svolder, oavsett ålder. (Rimmar! ) Jag ser fotograferandet som konst och har därför inga problem med ganska stor manipulation med bilden med ljus, färger, beskärning.... Visserligen med iPhone 7, massor med fel och brister men ändå ett resultat jag är nöjd med. I Ulricehamn intill Åsunden...
 24. Jag fick nästan dåligt samvete @Alix som först trodde att jag missat det igår kväll men ser att uppdateringen endast är för iPhone 8+. Puuuh!
×
×
 • Skapa nytt...