Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mikaellq

Medlem
 • Antal inlägg

  27 985
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  58

Allt postat av mikaellq

 1. mikaellq

  iOS 13.x-Tråden

  Hurra! iWork funkar nu med iOS 13.3!
 2. mikaellq

  iOS 13.x-Tråden

  iPhone 11 jämfört med iPhone 11 pro? Tack!
 3. Så vackert att även jag vill dela den så här dagen efter Lucia. Ljuset symboliserar sanningen, tryggheten och det goda. Likt hur mina förfäder långt tillbaka i tiden tände ljus för att lysa upp i ett vintermörker som nog kunde kännas hotfull också. Se alla folksagor till exempel. Mycket mycket vackert i mina ögon och öron denna mera nordiska Lucia!
 4. mikaellq

  iOS 13.x-Tråden

  iAppleBytes har postat en video om batteritid som blivit ordentligt mycket bättre för samtliga modeller, även min iPhone 7. En iakttagelse är att batteritiden är bäst för iPhone 11, mycket bättre även än iPhone 11 pro. Varför då?
 5. Förklaringen finns bakom en betalvägg. Apples egna processorer kan säkert ersätta den enklaste Intel med få kärnor men har aldrig byggt vad jag vet med många kärnor som krävs för de mera krävande kunderna. En trolig förklaring åtminstone.
 6. Detsamma till dig Ronny! Ha en jätteskön helg och tredje Advent! 🕯🕯🕯
 7. Dessa bodybuilders är inte veka men skulle inte överleva de militära kraven eller det tempo jag själv hållit på med. 15 pull-ups? 🤣
 8. Det där är teori. I praktiken har även de största bodybuilders problem need att klara av kroppsviktsträningen, så som det används i amerikanska armén till exempel. Armhävningarna är för enkla även för mig men prova att göra dem rätt, som att hålla sig kvar nära golvet några extra sekunder. Knäböj för lätt? Samma där, prova någon mer krävande variant som Hindu squats. Klarar du av 50? En stor poäng med kroppsvikts övningarna är att få igång pulsen ordentligt och genom många repetitioner komma i mycket bättre form, väl lämpat för kampsporter till exempel. För att få lönnfete Svensson i form skulle jag påstå att kroppsviktsövningar är ett överlägset bättre alternativ just därför. Noteras bör i undersökningens resultat att övningarna var väldigt enkla. Gav ändå fantastiska resultat! https://www.bbc.co.uk/programmes/articles/1wBY4y9KMwy02YjVSMhTfBt/can-i-get-stronger-without-going-to-the-gym
 9. Jag har mitt gym hemma i köket. Möe bättre! På sommaren den ljuvliga på gräsmattan runt husknuten. Jag vet ju att de där vikterna är helt onödiga. Har ju kroppen självt!
 10. Som alltid tyvärr. Jag är annars hitintills väldigt nöjd med 13.3.
 11. Bästa sättet att få en stark rygg, vanligtvis med avseende på nedre delen, finns knappt något bättre än yoga därför att ryggont vanligtvis beror på svag "core". En låg planka på armbågarna tills hela kroppen skakar och man faller samman på golvet...
 12. Internet var väl i sitt embryo då. Jag surfade på internet 1994 men då vanligtvis med andra protokoll än http.
 13. Ytterligare en leksak! Kul! Visst är GIF en dinosaurie från internets barndom och visst blir kvaliteten sämre än med live photo, men det kommer att bli användbart ändå. 👍
 14. Ha en skön Lucia då Ronny! 🕯
 15. På socialt humör ikväll? Det är ok. Det är ingen tävling. Jag tänker skaffa det det jag behöver eller vill ha och inget annat. Om du eller någon annan har en monstermaskin som slår min med hästlängder skiter väl jag i. Mac pro är inget för oss, nej.
 16. Jag hade nöjt mig med 50, kanske du blir nöjdast med 150 och ändå något billigare. Har du inte TV med som slukar bandbredd och ett hushåll med flera, speciellt ungdomar, så har jag väldigt svårt att se hur den astronomiska hastigheten på 600 kan vara så blodigt viktig att ha.
 17. Kan hjälpa med att tillfälligt stänga av "spåra inte mellan webbplatser". Jag går också till MacWorlds nyhetssidor och godkänt kakor där som hjälpt mig med forumets undermåliga design.
 18. Vad kostar de där 500 då?
 19. Håller med. Kraftfull som attan, jag skulle kunna köpa en idag om jag ville, men kan inte för mitt liv motivera den enorma utgiften för MIG, en blygsam hobbyist som utan vidare får det jag behöver med en även den hejdlöst kraftfull liten Mac mini för tiondelen av priset.
 20. Har du @ronny uppdaterat iPad och Mac du också?
 21. Eller en av jättebullarna som finns i frysen. 😋
 22. Det var som tusan! Inte konstigt då att dina uppdateringar gått så mycket snabbare!
 23. Du har en 100Mb/s fiber-uppkoppling där hemma? Jag upplevde uppdateringen igår kväll som snabb men tog liiite längre tid än 10m för mig.
 24. Ja det blir ganska säkert en sådan ganska snart, förmodligen till våren nu när jag bestämt mig för ny dator. Inte helt 100 dock om 6-kärnig eller om jag ska nöja mig med en 4-kärnig och jag vill väldigt gärna ha 16GB RAM i datorn. Olika variabler som påverkar priset och tiden till köp.
 25. Och jag kommer aldrig att få den till min MBP. Men ingen fara, har nu sparat ihop hälften av vad jag behöver för en ny dator+bättre skärm. Snart så... EDIT: Uppdateringar på både Mac och iPhone klart!
×
×
 • Skapa nytt...