Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gunnevi

Medlem
 • Antal inlägg

  24
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om gunnevi

 • Medlemstitel
  På gång
 1. TAck för goda råd. Jag ber om ursäkt för att jag har missat att svara dig, det var väl för att det funkade till slut. Du hade rätt, på samma nätverk så går det!
 2. AppleTVn är kopplad med kabel för att kunna få bra kontakt. Routern står vid datorn i ett annat rum. Ska prova att flytta den då, och koppla allt till routern. Det kanske är det som är felkällan menar ni?
 3. TAck för att du svarar. Jag har ingen annan enhet som klarar systemkraven. AppleTV är aktiverat, ja. Är de på samma nätverk om datorn är via routern, och AppleTV via kabel till bredbandets medieomvandlare, ??
 4. Jag får inte AirPlay att funka med min MacbookAir. Jag har tillräckliga systemkrav, får upp denna bild. Det verkar dock som den söker utan att finna något, för snart kommer nästa bild upp, att den inte hittar. Kan det ha med min uppkoppling att göra? Jag har AppleTV kopplad med kabel till bredbandet, och datorn via wifi, jag har ca 10 Mbits där. Har någon vänlig själ förslag på vad jag kan göra?
 5. FAntastiskt. I detta forum får man ju kloka svar direkt. Jag var bara osäker på om jag skulle skapa en ny tråd, för att lättare få svar, men det behövdes ju inte. Detta forum verkar vara toppen. Jag försöker följa avaret och återkommer med mer beröm när jag får det att funka. Tack för goda råd!
 6. Tusen tack för snabbt svar! Jag ska testa detta!
 7. Jag har glömt mitt admin lösenord. Jag hittade ett svar om att "starta från recovery partitionen", så nu undrar jag om nån kan förklara hur man gör då? Finns det ingen möjlighet att få ett nytt/gammalt lösenord via mejl från apple eller nåt?
 8. Jag skulle ha nytta av råden. Jag har också glömt mitt lösenord. Hade för mig att jag lämnade lösen BLANKT, men när jag ska uppdatera till Mavericks godkänns det inte. Fråga: Hur gör man för att "starta från recovery partitionen"? Och "starta terminalen"?
 9. Jag igen. Jag hittade filerna i time machine igen genom att söka på mobilesync. Då kommer filerna med namnen med ca 20 bokstäver fram igen: 662bc19b13aecef58a7e855d0316e4cf61e2642b Jag försökte med att lägga till ändelsen .jpg som föreslagits, men det hjälpte tyvärr inte. Men det verkar ju ändå som jag har hittat filerna. Nu gäller det "bara" att öppna dem?
 10. Dottern hade ju inte ICloud aktiverat, slarvigt av mig. Jag försökte återställa från säkerhetskopian, men den var skadad sa meddelandet. Kanske jag pillat för mycket igår. Finns det något annat sätt? Telefonen som USB kanske, och nåt räddningsprogram?
 11. Nu har jag försökt flera timmar att komma vidare utan att lyckas. Jag kan inte hitta "mobilesync" igen, varken på min hårddisk eller på min externa hårddisk där jag har time machine som gör säkerhetskopior av datorn. Kan jag ha sabbat mobilesync på något vis? Vet ni något om "wondershare ifone" som ska kunna rädda filer, kan det vara nåt? Men jag hörde att då måste kanske telefonen läsas som USB, vilket verkar svårt?
 12. Jag har raderat alla bilder i dotterns Iphone. Kris. Klickade på restore istället för backup, klantigt. Enligt Itunes har jag har en säkerhetskopia från i somras av iphone. Hur gör jag för att hitta den och få tillbaks mina bilder m.m. igen? Är det hjag hittat på rätt väg, isåfall hur kommer jag vidare?
 13. Jag ringde Macforum. Mycket trevliga, men tyvärr. Det är nog hårddisken som rasat. Jag får nog fundera på hur jag ska göra, har bara PC på jobbet... Tack för all vänlighet.
 14. Nej tyvärr inte. Jag har provat igen efter att jag tom tagit loss batteriet över natten. I rutan för namn kommer inget namn upp alls. Det gjorde det första gången jag provade, då formaterade jag, OS extended för att testa nåt annat (dumt?). Nu går det inte att göra nåt alls, tyvärr. Suck.
 15. Tyvärr gick det inte att välja kontrollera skiva (eller reparera skiva). Förlåt om jag uttrycker mig luddigt.
×
×
 • Skapa nytt...