Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Claxx

Medlem
 • Antal inlägg

  61
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Claxx

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Claxx

  Backup av SMS

  Har backup på hela datorn, däremot vill jag gärna ha en backup bara av SMS:en, helst i läsbar form som text HTML-film, CSV eller liknande men det verkar vara skvatt omöjligt inom iOS/macOS
 2. Claxx

  Backup av SMS

  Har backup på hela datorn, däremot vill jag gärna ha en backup bara av SMS:en, helst i läsbar form som text HTML-film, CSV eller liknande men det verkar vara skvatt omöjligt inom iOS/macOS
 3. Claxx

  Backup av SMS

  Har lite olika på olika enheter, just på min arbetsdator har jag det påslaget. Främsta anledningen till att jag vill göra backup är för att just Meddelande-appen på datorn är så jäkla seg av någon anledning. Sen vore det ju iofs trevligt att kunna göra backup lite då och då.
 4. Claxx

  Backup av SMS

  Så är det men vill gärna ha bilagor kvar. Det är ofta att meddelandeappen krånglar så hade tänkt att ta bort allt för att se om det gör någon skillnad.
 5. Claxx

  Backup av SMS

  Jag SMS:ar väldigt mycket via min Macbook och skulle nu vilja rensa bort alla SMS för de börjar ta lite väl mycket plats. Dock vill jag inte förlora SMS:en så jag skulle vilja köra en backup av dem. Går det? Vet att det är klurigt till iPhone men tänkte att från en Mac kanske det finns något knep att göra detta på? Helst så att man bara kan gå in och läsa SMS:en utan att behöva återställa från backup om det funkar
 6. Tidigare när jag tittade på dokument, bilder och PDF:er i iCloud så öppnades dessa via förhandsgranskaren i telefonen men sedan jag uppdaterade Good Reader appen så öppnas, och därmed läggs, alla filer även där. Detta vill jag inte göra, jag vill bara kunna titta lite snabbt på filerna utan att blanda in GoodReader. Har letat som satan men jag hittar inga inställningar för att ändra detta, det fungerar bara när jag tar bort GoodReader igen, men jag vill ju ha appen kvar helst. Finns det något sätt att göra detta på?
 7. När jag tittar på monitorn står det så här: När jag tittar på HDMI-adaptern står det så här: Jag tolkar det som att det är adaptern som inte levererar?
 8. Det jag har är en MiniDisplay Port till HDMI. Finns det ingen kabel med Mini DP till Mini DP? När jag tittar på Apples sida finns ingen men kanske någon annan tillverkare har? På min PC kör de HDMI -> Mini DP
 9. MacBook Air (11 tum, tidigt 2014) Ansluter via adapter Thunderbolt<->HDMI<->Skärm Om problemet är HDMI, går det att byta till något annat i så fall?
 10. Jag har en MacBook Air med macOS Mojave med en LEN P27q-10 skärm. Den maximala upplösningen på den enligt Lenovo är 2560 x 1440. Det är också denna upplösning jag har på min PC som jag också använder bredvid mac:en. Men med Mac:en så kan jag som högst väljas 1920x1080. När jag försöker välja att skala upplösningen så finns inte 2560x1440 som alternativ. Är det något jag måste göra för att kunna ändra detta?
 11. Av någon anledning så saknar jag ikonen för appen Filer på min iPad. Trodde detta skulle lösas i och med uppdateringen till iOS12 men det gjorde det inte. Just nu blir jag tvungen att söka efter appen varje gång jag ska använda den. Är det någon inställning för detta som jag ej har hittat eller är det helt enkelt en bugg?
 12. Jag har lite gamla XML-filer som innehåller vanlig text, såsom chattar osv. Dessa läser jag via Internet Explorer på en PC, men har inte hittat något program där jag kan läsa detta för Mac, förutom programeringsappar. Finns det något sätt att göra detta på?
 13. Ingen av dem har Night Shift. Är det bättre att ha det? Hur vet man om de har True Tone?
 14. Jag har två iPhone 7. Den ena är lite äldre än den andra, kanske 7-8 månader och det är denna det verkar vara något fel på. Det är nämligen så att trots att jag dragit upp ljusstyrkan på 100% är den väldigt svag, det funkar i normalt ljus inomhus men i klar sol ser man knappt vad som står. Den andra luren lyser mycket starkare när den står på 100%. Hur kan detta komma sig? Alternativt, är skärmen defekt?
 15. Jag har en massa olika iMessage-trådar i gång men av någon anledning så har en av dessa slutat att fungera som iMessage-tråd utan är precis som vanliga SMS. Det är ca 20-25 personer i tråden och för de övriga fungerar det. När någon annan skickar något så får jag det som en iMessage-tråd, så jag ser alla som har fått det. Men när jag ska skriva så går det endast som ett vanligt SMS. Övriga trådar fungerar bra. Testat att starta om telefonen och iMessage men ingenting fungerar.
×
×
 • Skapa nytt...