Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MrGoffe

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om MrGoffe

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Bytt från pc
  Nej
 1. MrGoffe

  News i iOS9 Beta

  Måste kolla med er. Jag installerad IOS9 betan utan större problem. Har dock läst runt lite och det verkar som att vi även i Sverige fick med News appen att testa innan live versionen. Dock så hittar jag den inte på min telefon Iphone 6. är det så att den inte ska följa med i den svenska betan eller har jag gjort nåt fel när jag installerad om och återskapade telefonen. skulle gärna vilja testa den =)
 2. Söker en app som håller koll på hur mycket som laddas upp och ner på telefonen så man kan hålla lite koll på hur mycket man använder av sina gig hos tele2 Mvh /Fredrik
 3. Hej jag har ett behov av att kunna ta bort specefika nummer från telefon listan (senast ringt) är det nån som har en aning om hur man gör detta eller är jag helt ute och cyklar?
 4. Hej jag börjar med att säga att jag vet att detta ämne har tagits upp tidigare men jag hittar fortfarande inte lösningne på mitt problem de tär så att jag skulle vilja att mina ljudböcker hamnde på en fil på min iphone men som det är nu så hämnar det ungefär 300 filer på min lur och det är jätte irreterande finns det nån lätt lösning på detta ? måste säga att jag har windows 7 på datorn som synkar med iphonen =) hoppas det är nån som har lösning på detta =)
 5. Ursäkta att det vart i fel forumsdel först tack för flytten =) Jag är lite så där att jag gärna vill kunna se smiles gubben bara för att jag tycker det är trevligt plus att jag gärna skulle vilja kunna ändra lite färger och bakrunder även där =)
 6. Måste fråga? jag är ny användare av Iphone och är lite besviken på orginal smsprogramet. Är det så att det finns nån riktigt bra sms app som användare här kan rekomendera? annars får jag bita i det sura äpplet och använder det som finns =)
×
×
 • Skapa nytt...