Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hedenhös

Medlem
 • Antal inlägg

  532
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  6

Hedenhös vann dagen: 5 juni 2017

Hedenhös hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

44 Bra

Om Hedenhös

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1966-01-17

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  iMac 27, iPhone 6+, iPhone 6S, Apple TV 4
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Anledningen till att avgiften infördes kan diskutera. Men, det är mer än tydligt att den infördes mer på skattetkekniska grunder än verklighetsbaserade.
 2. Självklart att avgiften blir ett problem om avgiften inte är motiverad.
 3. Kan du ge dig tusan på! Men man kan ju vara mainstream och följa flödet och köra "friktionsdäck".
 4. Återigen, den här kassettskatten är löjeväckande, sedan utökades den till att minnesstickor och gud vet vad inkluderas....för att landa i att alla konsoler ska beskattas...vad kommer härnäst? Dagens regering har inga skrupler om vad som kan beskattas, kan de beskatta nåt så gör de det. De skiter i om det är bra eller dåligt för miljön, det enda de bryr sig om är om de kan finansiera sina sjuka vallöften som inte har en förankring i verkligheten. Jag är blå, men det är slut på det nu. Nästa val landar i landsanda och patriotism.
 5. Typ, 90% är vana windows användare... Bara det att installera och ge Linux en chans är ett stort steg. När man väl valt att ta steget, stöter man oftast på olika problem. Hur stor är sannolikheten att du biter ihop och lär dig att reda ut dessa problem, eller att luta dig tillbaka till nåt du känner igen? Så återigen, Linux måste bli enkelt för gemene man att förstå och kunna hantera utan att man måste ha en doktorsexamen i nån kuriosa. Nu ska jag vara ärlig och säga att det var nåt halvår sedan jag pillade i ubuntu senast... ...så finns där ett enklare och mera funktionellt alternativ för gemene man därute idag?
 6. Med en sådan disk kan det ju inte blir fel. https://www.netonnet.se/art/datorkomponenter/harddisk/ssdsata-25-tum/wd-green-series-ssd-240gb/239356.8993/ Eller?
 7. Så du säger att han ska låta bli en sådan uppdatering? Jag har läst ditt inlägg fram och tillbaka och blir inte riktigt klok på vad du egentligen menar.
 8. Bor du i mitt närområde kan jag hjälpa dig med ett byte av disk, men i huvudsak är det rätt lätt att göra för gemene man och jag kan ge dig en del tips på vägen via andra kanaler.
 9. Jag hoppas och tror på Apple när de säger att de värnar deras användare, MEN jag vet inte hur sant deras påstående är utan tvingas till att förlita mig på deras förhållningssätt i frågan. Så mao, jag är inte en blind fanboy, men ändå förlitar jag mig på nåt jag inte säkert vet att det finns...moment 22.
 10. Oj vad jag sladdade runt här...visst pekar jag på sanningar men...men...lol. Sry guys.
 11. Jag har en iMac mid 2010 och stoppade i en SSD i den och shit pommes frites. Boot gick ifrån mer än 2 minuter till mindre än 35 sek bara sådär med en SSD disk. Samma innehåll och program, allt med samma förutsättningar.
 12. Stoppa i en SSD, det gör en hel värld av skillnad och det blir en helt ny dator.
 13. Men, allt pekar på att, all media valt att titta på ett annat håll och det gäller även vår media. För de rapporterar okritiskt vad amerikanskt media godtyckligt rapporterar som en sanning.....och här sitter vår "granskande journalistik" som nickedockor?
 14. De är inte så billiga som man hoppas på...om de inte har nån defekt dvs...
×
×
 • Skapa nytt...