Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

nippe45

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om nippe45

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Har ett litet "problem" som jag undrar om någon kan svara på. Satt och lyssnade på Spotify via iPhonen med vanliga orginalhörlurar. Efter ett tags lyssnade tänkte jag att jag kunde byta hörlurar. Köpte ganska nyligen ett par Sennheiser Momentum (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=1485311). Efter jag bytt hörlurar tyckte jag spontant att ljudet var lägre / kände mig tvungen att öka volymen för att den skulle kännas lika intensiv. Jag funderar om det kan vara så att dessa hörlurar är mer svårdrivna än orginallurarna? Eller vad beror detta på? Föredrar generellt aldrig att ha högre än 60% ljudvolym.
 2. Jag slog sönder min gamla iPhone för ett tag sen, vilket gjorde att alla bilder försvann. Nu såg jag att jag hade en säkerhetskopia till den telefonen (om 3GB) gjord via iCloud ganska precis innan det hände. Kan jag få ut dessa bilder på något smidigt sätt? Till saken hör att jag har skaffat ny iPhone 5s (med nya bilder och innehåll) och inte vill återställa backupen varken till den eller till ipaden - jag vill bara komma åt bilderna, hoppas ni förstår vad jag menar.
 3. Gjorde precis det och det fungerar visserligen på det sättet, men förstår inte varför något så enkelt ska behöva vara så omständigt. Tack för svar!
 4. Nej, men det var inte det som var poängen. Bortse från Microsoft Works då... Hur får man över en .ics fil till iphonen? (borde egentligen vara en simpel grej att utföra)
 5. Jag använder Microsoft Works Calendar och vill föra över min kalender till min iPhone. Efter att ha sökt runt på nätet börjar jag irritera mig mer och mer på itunes. Under info-tabb där man kan välja vilket program man vill synka med verkar itunes bara stödja Outlook? (Bild itunes) Om det nu är så att jag exporterar min kalender till en .ics (icalender) kan jag inte bara föra över den filen manuellt så den läggs till i iphone kalendern?
 6. Jo jag hittade det till slut, men tack för snabbt svar!
 7. Det är så att jag lagt till iCal kalendrar (2st) direkt från internet till min iPhone och nu är det så att jag vill ta bort dessa, men hur gör jag? Jag brukar aldrig synka kalendrar med datorn i vanliga fall. Jag använder varken outlook eller google calender och jag kör för tillfället PC. Finns det inget smart sätt att bara radera kalenderna direkt från telefonen? Har sökt runt och inte hittat någon speciell användbar information, då de flesta verkar lösa problemet med att använda iCal (vilket jag inte har)
×
×
 • Skapa nytt...