Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kjoada

Medlem
 • Antal inlägg

  92
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om kjoada

 • Medlemstitel
  På gång

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Skönt att de är medvetna om problemet i alla fall, finns inget värre än företag som nekar att det finns ett uppenbart problem
 2. Leverans 8 november här med, TNT, har också status "exception"
 3. Ni som har fått skickat med TNT, ungefär hur lång tid från "skickad" på Apple.se tills spårningsnumret gick att hitta på TNT:s hemsida?
 4. Förbereder leverans Svart 16gb Beställd kvällen 22:a Leverans 4-11 november
 5. även här, har fortfarande bearbetar artiklar, beställde den 22:a, leverans 4-11 november
 6. Hur beställde han från Telia utan abonnemang? Trodde dom bara sålde med abb.
 7. Har fortfarande "bearbetar artiklar". Beställde en 16gb svart på kvällen den 22:a. Har leverans 4-11 november. Har nog gett upp att få den innan helgen, siktar på måndag.
 8. Jag är inte helt hundra, men jag tror att det började efter uppgradering till OS X Lion för mig också. Det är så skumt att Dropboxmappen aldrig återställs, bara de andra mapparna
 9. Nu har det gått nån timme och alla de Finder fönster jag ändrade till den storlek jag ville ha har nu återställts till en väldigt liten storlek med scrollbars både vertikalt och horisontellt, riktigt irriterande
 10. Gjorde som du sa och ska se om det funkar bättre, återkommer...
 11. Som jag skrev i mitt första inlägg så funkar detta ett tag, men efter några timmar, eller att datorn har varit i sleepmode så har den återställt fönsterstorleken.
 12. Nej, jag tar inte bort dom. Har dom inte ens synliga.
 13. Jag har ett väldigt irriterande problem med Finder och främst mappar. Varje gång jag öppnar en ny mapp eller Finderfönster så är det för litet, jag behöver dra upp det både vertikalt och horisontellt för att kunna se vad som finns i mappen. Jag har testat att förstora upp det till önskad storlek och sedan stänga ner fönstret, nästa gång jag öppnar det så är det kvar i samma storlek, allt bra så långt, men efter en tid är det som att den går tillbaka till default storleken och är alldeles för liten igen. En annan skum sak är att min Dropboxmapp som jag har på skrivbordet går aldrig tillbaka till grundstorleken utan stannar kvar i den som jag har ställt in manuellt. Men en annan mapp med filmer ställer om sig stup i kvarten. Någon som har en lösning så att man slipper att ställa om fönsterstorleken hela tiden?
 14. Har problem med min iPhone 3gs som kör iOS 4.3.3, när jag försöker gå in i iTunes Store appen för att ladda ner en podcast så får jag detta felmeddelande: http://dl.dropbox.com/u/2277782/IMG_0087.PNG Jag har testat på Wifi och 3G, nollställt routern, återställt telefonen. Det ska tilläggas att musik från iTunes Store funkar bra samt appar från App Store. Telefonen är jailbrekad med redsn0w men det har alltid fungerat fint och jag hade inte gjort något nytt när det slutade att fungera. Någon som har en lösning?
×
×
 • Skapa nytt...