Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Silverfox

Medlem
 • Antal inlägg

  1 851
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Silverfox vann dagen: 27 december 2015

Silverfox hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

32 Bra

Om Silverfox

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1959-11-01

Profil

 • Kön
  Man
 • Plats
  Helsingborg
 • Intressen
  Foto/film. Segling Löpning.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010 oktober
 • Appleprylar
  Mac mini 2014. iPad PRO 12,9. iPhone X 64:a
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Det som inte är värt något för dig kan vara värdefullt för andra. Pax
 2. Haha. Så är det nog. Men hon är grymt nöjd med den fortfarande så det blir nog ett nytt batteri i alla fall någonstans. Tack Alice för input.
 3. Okej. Ser att det finns firmor som byter mellan tusenlappen och lite till. Seriösa eller bättre att lämna in den på Apple Store? För de byter batteriet väll?
 4. Ops, glömde skriva det. Det är en 15” Retina.
 5. Batteriet är helt slut i dotterns MacBook Pro 2012. Är det lätt att byta för mig som aldrig gjort det innan eller ska hon lämna in den så de som kan byter batteriet åt henne?
 6. Hur blev det med detta? Kan man inte använda Duet längre på sin uppdaterade iPad? Jag provade precis efter att inte ha använt Duet på två år men lyckades inte komma in, men trodde att jag glömt hur man skulle göra.
 7. På min Mac mini så ser jag mina foton och video i Bilder i kronologisk ordning precis som jag vill ha det. Men går jag in i min iPhone/iPad så har jag det inte så där. Det finns dubbletter som inte finns på min Mac och dubbletterna ligger dels där de ska, då de är tagna, men även senare. Jag tror att detta hände i samband då jag importerade alla mina bilder från Flickr till Bilder. Majoriteten hamnade i nya album utan att lägga sig i strömmen men inte alla. Jag har över 20.000 bilder så det är inte så kul att sätta sig och börja bena ut det bild för bild. Så frågan är hur jag ska kunna spegla det jag har på min Mac till mina iOS enheter?
 8. Visst är det så. Hade det inte varit folk som går på det så hade det självdött
 9. Solklar bluff. Kan de inte skriva bättre svenska än så, bland annat, är det ingen tvivel om att det är bluff.
 10. Mm, flera gånger i olika utföranden. Alltid skumma mailadresser
 11. I min iPhone i appen Väder visas vind i m/h men i min Apple Watch 4 visas den i km/h. Det går inte att ändra, eller?
 12. Visst är det så. Den är förbockad. Så då är det så att ikonerna jag har på paddan är tomma med andra ord. Okej, jag fattar nu hur det ligger till. Men jag har 256 GB på paddan och nyttjar inte max så det är onödigt att skicka upp dem. Men lite konstigt är det för min lagring upp är full. Jag har haft stopp på min säkerhetskopiering nu i två veckor och har tyckt att det varit bra eftersom jag just inte vill spara videoklippen i iCloud eftersom de bara tillfälligt ska ligga här och vill inte utöka utrymmet. Men det är en annan sak. Tack för hjälpen.
 13. En sak som irriterar mig mycket och som jag inte riktigtigt fattar vitsen med är då jag har ett videoklipp i min enhet som jag ska spela upp och den inte kommer igång direkt för att den ska hämtas från iCloud först. Varför ska den hämtas där då jag har den på min enhet? Har jag inte internet eller dålig kontakt så spelas den inte upp alls. Detta händer på både min iPhone och iPad. Just nu sitter jag vid min iPad och redigerar en film i iMovie och den är klar men jag vill ändra på två filer. De har ett litet moln över sig och då jag klickar på dem så får jag reda på att de först måste tas ner från iCloud. Men jag har de redan på min iPad, fattar ingenting. Nu sitter jag på Zanzibar och har en uppkoppling som inte är mycket att hurra för. Det har gått en timme men fortfarande så har jag inte fått ner dessa två filer så jag kan inte jobba vidare. Om jag förstår så kan jag inte ta bort detta otyg så länge jag har iCloud men jag fattar absolut inte vitsen med detta. Är det någon som kan förklara varför det är så här?
 14. Haha! Tack för tipset men min storasyster som är språklärare på universitetet har redan påpekat detta för mig. Jag kontrar med att apparna fungerar även utan kontakt med nätet vilket inte www gör.
×
×
 • Skapa nytt...