MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Silverfox

Medlem
 • Antal inlägg

  1 829
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Silverfox vann dagen: 27 december 2015

Silverfox hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

28 Neutralt

Om Silverfox

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1959-11-01

Profil

 • Plats
  Helsingborg
 • Intressen
  Foto/film. Segling Löpning.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010 oktober
 • Appleprylar
  Mac mini 2014. iPad PRO 12,9. Mac BookAir. 2011 13" iPhone 6 Plus 64:a.
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Och du har valt via kanalväljaren på din fjärris den ingången du har kopplat hdmi-sladden?
 2. Jag har min mini kopplad till min Samsung TV via hdmi och det funkar perfekt. På min TV så finns det hdmi 1, 2, 3 och då är det bara att koppla sladden till en av dessa och sedan öppna den ingången via fjärrkontrollen. Nu ser inte jag på TV längre som man gjorde innan utan jag har apparna på skrivbordet och då STV, TV4, YouTube osv. Bara att klicka och börja titta.
 3. Silverfox

  Hur tar jag bort gamla kontokort?

  Jag har ett flertal kontokort som inte längre är aktuella både i min iPhone och iPad som dyker upp i en lista som alternativ då jag ska betala. Jag har sökt men hittar bara hur jag tar bort eller byter det som jag har knutet till Apple Store. Vet ni hur jag kan rensa i listan?
 4. Ett dygn nu och TC har inte tappat kontakten under hela tiden, så det verkar som att det har hjälpt med den hårda omstarten. Än så länge i alla fall.
 5. Okej. Trodde att hade en problem med internetleverantören så hade alla det i huset. Omstart av TC är resetknappen intryckt i minst fem sekunder. https://support.apple.com/sv-se/HT201945
 6. Den visar att jag inte har kontakt då lampan blinkar gult men att jag har kontakt då den är fast grön, fast jag inte har kontakt, i de fallen jag inte kommer ut. Det första förstår jag men inte den andra. TC är kopplad direkt in i väggen. Trodde också först att det var internetleverantören som jag tappade kontakten med men mina grannar har inga problem som jag har. Styv lina. Igår kväll gjorde jag en hård omstart och i morse så hade jag efter cirka 10 timmar fortfarande kontakt. Det är lång tid men möjligt att det är tillfälligt men om det fortfarande är kontakt i kväll så känns det som ett genombrott.
 7. Wifi är synligt i enheterna under Inställningar även då jag tappat kontakten. Nix de kan inte surfa då wifi slutat fungerat. Jag märker snabbt att det är nedkopplat, den står still och snurrar då jag söker på Safari. Musiken jag strömmar fortsätter då den slår över till nätet men inte sökandet på Safari.
 8. Min TC från 2011 har fungerat problemfritt hela tiden men nu sedan en månad krånglar wi-fi. Ett par gånger om dagen slutar wi-fi att fungera. Vissa gånger börjar den gula lampan att blinka men wifi kan försvinna även då grön lampa lyser. Jag tar ut sladden och låter den vila ett par minuter och sedan är det tillbaka. Men inte alltid. Ibland får jag inte kontakt och då får den vila över natten och då på morgonen när jag koppla in den igen så fungerar den. Jag har bytt nätverksladd men ingen skillnad. Jag tog hem en uppdatering och installerade den för två veckor sedan men ingen skillnad efter det. Jag har bytt jack men ingen skillnad. Tror ni att en fabriksåterställning kan hjälpa mig eller håller den på att rasa?
 9. Japp, alltid steg ett. Gjort det men ingen ändring. Hade till och med allt nedkopplat under natten.
 10. Igår då vi kom hem så fungerade inte wi-fi i bostaden som det brukar. Det mystiska var att det funkade på några enheter men inte alla. Leverantör är Bredband2 Vi har en Time Capsule (fjärde generationen). Till den är kopplade enheter: iPad Pro 11.0.3 iPhone 6 10.2 iPhone 6 Plus 11.0.3 Mac mini sent 2014 10.13.3 Samsung Galaxy A5. Ingen av dessa har kontakt med TC. Då jag går in i appen AirPort står det att anslutning nedkopplad. Dessa enheter har kontakt med TC, och då står det ansluten på AirPort. iPad 4 10.3.3 PC En polare kom på besök med sina enheter, PC, iPad, iPhone och de fick inte heller kontakt med min TC. Frågan är så klart varför inte vi får kontakt med alla våra enheter men det mest underliga är att vissa har kontakt men andra inte. Någon som har en fundering om en lösning?
 11. Och du har fyllt vatten i låset efter att du gjort rent så det inte är fritt blås?
 12. Silverfox

  IPad PRO som skärm till Mac mini?

  Jag har hämtat hem appen till min iPad. Laddade ner för Mac på denna sida https://www.duetdisplay.com/sv/ Inställningarna jag har är dessa enligt bilden. Dessa ställer jag in i menyn uppe i huvudet på skrivbordet där du har fått en ikon då du tog hem programmet till din Mac. När jag hade gjort allt detta så kopplade jag bort min TV som datorn var kopplad till. Min iPad var ansluten med USB i datorn och sedan öppnade jag appen på min iPad och då hittade de varandra.
 13. Silverfox

  IPad PRO som skärm till Mac mini?

  Absolut. Är på jobbet nu så jag kan inte ge dig exakta steg. Återkommer
 14. Silverfox

  IPad PRO som skärm till Mac mini?

  Hur man gör om man stöter på patrull. https://help.duetdisplay.com/faq/124720-can-i-use-duet-as-the-only-display-for-my-mac
 15. Silverfox

  IPad PRO som skärm till Mac mini?

  Funkar bara bra. Kör du.
×