Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Muyfa666

Medlem
 • Antal inlägg

  35
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Muyfa666

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1982-05-04

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Appleprylar
  iPhone 6 Plus
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Hej. Jag råkade förlora min favoritbild när jag uppdaterade min iPhone SE. Jag letar efter den som ser ut som en röd anemon i högupplöst kvalitét. Det finns några när man googlar, men ingen av dem håller tyvärr så bra kvalitét som jag vill ha. http://media.idownloadblog.com/wp-content/uploads/2016/03/AR72014-iPhone-SE-flower-wallpaper-for-iPhone.png Någon som rent av har originalet och kan dela med sig?
 2. Hej. Varje gång jag ansluter till min NAS så ansluter jag som "gäst". Jag måste aktivt välja att ansluta som "admin" varje session. Går det att ändra så att "admin" blir standardvalet?
 3. Klockrent. Tackar. En Tuborg får det bli! ;-)
 4. Jag kan säkert lösa något själv. Har en kompis som är finsmed. Jag kollar lite.
 5. Apple Mac Mini - 1,4GHz DC - senaste modellen, 2014 tror jag?
 6. Muyfa666

  VESA/väggfäste?

  Känner någon till något relativt billigt VESA eller väggfäste till Mac Mini? Det verkar finnas förhålladevis få alternativ på marknaden!
 7. Det hela blev alldeles för bökigt, så jag fick krypa till korset och sälja min mac för att köpa modellen med mer RAM och större SSD. Sånt är livet. ;-)
 8. Jag har nu kollat med två verkstäder. Butiken i Växjö erbjuder OWC Aura med montage för någorlunda humana priser. Jag får nog avvakta lite, men det är ju iaf det bästa alternativet jag har så här långt!
 9. Jag vet vad TM är men det är avstängt. Jag har inget alls som jag behöver ha backup på ännu så länge. Allt viktigt är i molnet.
 10. TM är avstängt och har så varit hela tiden. Detta är en ren hårdvarufråga.
 11. Ronneby, Blekinge. Jag har mailat en förfrågan till de två närmaste verkstäderna. Vi får väl se vad de säger då. Den närmsta är faktiskt de som har hand om vår IT på jobbet. Ricoh-IT.
 12. Jag är inte ute efter extern lagring. Jag har en NAS på 4TB.
 13. Jag kan för all del lämna in hos en Appleverkstad om de kan fixa det åt mig. Tyvärr så verkar det ju inte gå att få ett normalt svar på om en verkstad faktiskt vill göra det åt mig eller ej. Apples egen sida verkar inte ha någon matnyttig info alls. Ifixits begagnade 256GB originaldisk för 400 dollar är ju dock rena skämtet.
 14. Hej. Jag köpte en Macbook Air 13" 2015 på kampanj. Det är instegsmodellen med 4GB ram och 128GB SSD. Jag har inga problem med ramminnet, men lagringsutrymmet tycks försvinna snabbt. Jag har forskat runt och det finns ju i stort sett bara OWC som tredjepartsersättning. Det verkar dock som att de går lite väl varma och dessutom är de betydligt långsammare än den nya originaldiskarna. Jag jagar runt på eBay för att hitta originaldiskar nu istället, men det är ganska begränsat utbud. Kan man helt sonika köpa en original ersättningsdisk här i Sverige? Jag kanske har börjat i fel ände? Har någon här gjort en liknande resa eller vet någon råd? Kan ni i så fall inkomma med tips? Tack på förhand! PS. Tänk nu på att jag precis börjat med att prova mac efter många år av pc, så en push i rätt riktning kunde få mig att helt byta ut pc-parken... ;-)
 15. Jag håller på att bli galen här... Sen jag körde in iOS 4.x så vägrar iTunes att känna av telefonen. Datorn plingar till, och luren finns under enheter, men iTunes totalvägrar. Alla program + drivrutiner är uppdaterade, har startat om datorn 1000 ggr, men nada. Jag kör Windows 7 x64. Snart åker luren i väggen. Helt otroligt. Google har inte gett något matnyttigt och Apple's support är ju ett skämt. Någon som har något förslag?
×
×
 • Skapa nytt...