Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Susen

Medlem
 • Antal inlägg

  111
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Susen

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Kön
  Female

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  iMac 27' + MacBook Air 13' + iPhone 7 128G + iPad2 32gb WiFi + iPad Mini + Apple TV + iWatch 38mm
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej. Var imorse ute och gick i 38 minuter. Drog igång Träning, Gång, Öppet mål, startade och började går. Ställer in den på låst så att inget ska hända under tiden. Väl hemma så har den synkat att jag tränat i 2/30, alltså 2 av 30 minuter i Aktivitet och inte 38 minuter. Antal km stämmer men varför synkar den bara 2 minuter? Någon annan som varit med om detta?
 2. Hej Ja det är den guiden jag har framför mig. Var osäker på bara vilken jag skulle radera. Då blir den som den var när jag köpte den?
 3. Hjälp! (helst nu ;)) Jag tänkte "fabriksåterställa" min MacBook Air då jag vill starta om från början med den. När jag är inne i skivverktyg är jag bara osäker på vad jag ska välja (se bifogad bild). Knappen radera är möjlig att välja på alla de tre översta under "Intern". Vilken ska jag välja?
 4. Jag har inte allt på iCloud. Vet du om det finns en bra mailklient där man kan importera från Mac?
 5. Hej. Pga av mitt arbete har jag varit tvungen att köpa en PC-laptop då ett viktigt program inte går att köra på Mac. Nu vill jag har över mina kontakter och mailadresser från min Mac till Windows 10 och det mest lämpliga mailprogrammet. Mailprogrammet som finns i Windows 10 ser ju ut som rena lekskolan men är det det som måste användas så får jag väl göra det. Jag har suttit många timmar nu men har inte fått ihop det. Kan någon hjälpa? Jag antar att jag importerar mina kontakter till Windows men sen vill jag ju att de kontakternas mailadresser ska komma upp när jag börjar skriva mail till någon av dem.
 6. Hej. Har samma problem. Men enligt Apples egen sida ska iPad mini modell A1455 kunna uppdateras och min har den beteckningen. underligt.
 7. Hola Nu har jag sökt ett tag på nätet men jag kan i alla fall inte hitta en spetsig penna som jag kan använda till att rita med på min iPad. Det verkar bara finnas dessa "kuddar" i ena änden på ant. bläckpennor eller separat. Inte så lätt med precisionsritning med den stora svarta kudden. Finns det inte mer spetsiga pennor med gummitopp?
 8. Haha just därför jag skrev så i rubriken
 9. Hola! Tänkte installera Capitan men får besked att startskivan är för full. Hur rensar jag?
 10. Toppen! Fixade sig! Den var inställd på "grått" och det verkar ha funnits ett kortkommando till det som katten visste men inte jag.
 11. Men jag har Yosemite på båda mina datorer men det är bara den ena som är grå.
 12. Hej. Vet inte var jag ska ställa frågan men prövar här. En av mina katter tog en promenad över tangentbordet och efter det är "trafikljusen" uppe till vänster (stäng, förminska, maximera" blivit gråa. Det går att använda dem men det stör mig Vet någon vilka tangenter han kan ha tassat på?
 13. Susen

  Vad är ÖPOTREW?

  Klumpigt av mig. Det är ett usbminne jag haft i. Kvarstår dock att disken är full, endast 127 MB kvar! Hur sjutton rensar jag?
×
×
 • Skapa nytt...