Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jackib0ii

Medlem
 • Antal inlägg

  13
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om jackib0ii

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1993-09-12

Kontakt

 • Webbsida
  http://twitter.com/jackib0ii
 • Skype
  jackib0ii

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Luleå
 • Intressen
  Spel,Film,Redigera film/bild, Vänner, Bada, Apps & m.m

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Skruvat isär gamla så ska försöka ha hårtorkning på låg värme i 20 min på varje sida sen vänta några dygn och se om det funkar sen kanske göra tvätta med sprit!
 2. Det gick perfekt! Dom skickade en ny i måndags och fick den idag, var till och med en liten M&M påse inne i den som stod att hoppas det går bättre nu ! En nyare modell också, så köpte på On Off iCoat fodral paket! det var 5 st i olika färger för 379kr Fick betala 1500!
 3. Ska ringa på måndag till dom för tycker det vore onödigt över helgen! Men det ska allt bli bra !
 4. Inte för att dubbel posta men har mer information. Vi har Folksam men hittar ingenting på deras hemsida om fukt skadad telefon räknas. Vi har Drulle försäkring och Allrisk. Skulle hjälpa om jag fick mer information snabbt! :/
 5. iPhones är ju lite klurigare att få upp eftersom deras design. Ska informera mer om hur det går när jag ska testa den på morgonen. Sen lägga den i riset igen om den inte funkar och vänta ett dygn till.
 6. lyssnar på klassiska zebrahead !

 7. Så jag måste ungefär betala en kostnad på 5150kr(1500kr+3650kr) ? Eller är självrisk något separat? Hemförsäkring har vi men det gäller ju inte alltid telefoner. Eller så menar du att när jag skickar in den till Telia så den får åka till verkstaden så får jag betala 3650kr för att få en ny eller få den fixad? Förstår inte hur jag får upp den, men om jag skulle öppna den så försvinner min garanti helt ju, fast nu så är den inte till för så mycket hjälp. Vet inte heller vars jag skulle få fram 100% sprit! Har typ tvätt sprit , men enda alternativet jag kan hänga på nu är nog att vänta, åka in till Telia när Luleå Kalaset är över , fråga om självrisk och hur mycket det kan gå på , om det blir över 5000kr så säger jag tack och hej, tar mig ett glas juice och andas ut, kommer sedan ta ut pengar ur banken och sen betala av den.
 8. Är inte ansvarig för detta hushåll så får nog inte skaffa någon försäkring men förhoppnings vis när jag har pratat med dom så kanske vi har en, men mest troligt inte. Min gamla Sony Ericsson som jag hade för 2 år sedan gick sönder av regn vatten (smsade på vägen hem från en kompis.) och då fick jag inget för den. Men det var en liten äldre Sony Ericsson men hade då bara haft den nästan ett år. Det enda jag kan hoppas på är riset ska göra sitt och sånt. Tack i alla fall alla som har kommenterat och försökt hjälpa mig så gott ni kan! mikaellq blir nog att jag betalar av först denna sen får man nöja sig med någon kass telefon tills man har pengar igen!
 9. Komiskt på alla fel sätt:rolleyes:, men jag är mest skräck slagen och rädd. Lagt den i en påse med ris för hört rykten om att det ska fungera, eftersom ris suger åt sig vätska och fuktighet. Så hoppas på det bästa annars så är min iPhone 3Gs 32GB historia och mina föräldrar kommer nog aldrig hjälpa mig igen och kommer nog aldrig få en telefon. Så dags och gå till banken och ta ut sin sommarjobbs lön och börja betala av skulden. (Säg Jack istället, mycket enklare istället för mitt användarnamn. )
 10. Men dom borde ju kunna fixa det för ett förståndigt pris det borde man tycka i alla fall. Ska kontakta Telia på måndag när det är hela Luleå Kalaset på gång. Men tror du verkligen det var med flit för annars hade jag inte suttit här och gjort en tråd på detta forum. Då hade det varit en helt annan sak. Om det här var nog det dummaste du läst idag (borde nog varit det dummaste du läst på länge om jag får tillägga.) så förstår jag inte ens att du har mage att kommentera eftersom det har inget med saken att göra. En bil är kanske inte direkt samma sak att jämföra med.
 11. Förstår liksom att det här är en läxa av att detta kommer sluta med bråk och skrik. Får väll försöka betala telefon då eller hoppas på att vi har Drulle-/allriskförsäkring då. Det här förstörde dagen... Jaja , läxan lärd, köp aldrig en dyr telefon om du är klantig och ibland glömmer att stänga toa sitsen, hade inte ens varit på toa.
 12. Så garantin man får med hjälper inte? Vad är meningen och ha den då?! Ska testa lägga den i ris och kolla tbx till den om nån dag, eller fler. Om den inte går igång får jag ta ett snack med föräldrarna som betalade halva telefon som säkert kommer få spel!
 13. Testat kopplat den till iTunes och återställt den tbx till icket jailbreakad och sedan jailbreakat igen? Eller testat gå in på winterboard och stänga av temat? Jag hade jailbreakat den tidigare versionen men när OS 4 kom ut så återställde jag den !
 14. Jag satt vid toan och skulle sätta på sockarna och tänkte lägga iPhonen på toa sitsen men då var den öppen så den åkte ner i vattnet. Tog upp den direkt och tog en handduk runt den, skräckslagen fortfarande och displayen blinkade till sen var det mörkt men då börja den hålla på att "Tillbehöret stöds inte för iPhone." fortsatte så, försökte komma någon vart på telefon men sen så låste jag den så såg det ut som hela displayen dog. Ser ut som att den dog efteråt, stängde av telefon och försökte hitta något sätt och öppna den för att kunna torka. Men vågar inte testa något på egen hand. När jag vänder på den så ser jag att kameran är dimmig så vattnet måste ha kommit in ditt redan. Kommer jag bli tvungen att spendera ytterligare 6000-7000kr för en helt ny telefon? Eller kommer min garanti på Telia hålla? Jag är så död. Btw. Har en iPhone 3Gs ,köpt 20 December 2009.
×
×
 • Skapa nytt...