Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iDoc

Medlem
 • Antal inlägg

  583
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om iDoc

 • Medlemstitel
  Utmärkt

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Uppsala

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1993
 • Appleprylar
  iMac i3 3,2Ghz i3 21,5"
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Hej! Eftersom jag tittar på SVT som har gått till 16:9 format på sina sändningar och 1080p..... Kan det vara något? Samt ska man ställa Att på något sätt, eller bara nollställa? Jag är VÄLDIGT tacksam!
 2. Kör 1080p i Atv 4K, men icke sa nicke..... MEN när jag hyr filmer, istället för att strömma redan köpt material syns inga svarta fält.....
 3. Tack för påpekandet! Men ifall man skulle vilja hitta svaret på min fråga, i nutida forumtrådar, var ska jag leta då?
 4. Hej! Jag letar också efter glasögon som kan "frambringa" eller visa 3D på Macens skärm, i mitt fall en iMac 21,5" retina, Intel propp på 3,2Ghz..... Vilken typ av brillor ska man satsa på? Verkar som att det "nästan" bara behövs brillor med ett grönt och ett rött glas? Har du/ni några, i rimlig prisklass att rekommendera? God fortsättning!
 5. Felskrivet ovan, men jag hoppas min fråga kan besvaras iaf....
 6. JO, I fall man redan köpt en film i HD formatet, som fanns tidigare, 720p. HUR är det då meningen att få 1080x på filmerna, som jag, OM, jag inte feltolkat artikeln få 1080 på befintliga 720p filmerna.
 7. Jo, jag tänkte, att iaf man har en befintlig film, som har 720p, men sedan strömmar den från iTS blir 1080p. Har jag tänkt ”rätt” då?
 8. När jag försöker lägga till kontokort i min iPhone 5S med iOS 10.3.3 kan jag inte lägga till kort, bara kuponger... Någon som vet vad det beror på? Bara en fråga ifall det är en möjlighet i senare versioner av iOS?
 9. Väl talat! Min 5S fungerar superfint och "ulandsproblemet" med Apples prylar är, i mitt fall, att de fungerar så himla bra! Sedan råkar jag ha ingenjörshänder så iPhone 6 är för stor för mig......
 10. Hej! Efter att ha letat här i forumet, utan att hitta "rätt" ämne, måste jag skriva. Det är att jag har en ATV 3gen som fungerar superbra. MEN det är en liten sak som jag stör mig på. När jag hyr film från iTunes Store "förstoras" bilden upp så att hela min 1080p tv täcks. Fast när jag har köpt en film på dito ställe blir det två svarta rader, en ovanför och en under. Självklart undrar jag varför. Till saken ska jag säga att klipp från YouTube fungerar perfekt och hela rutan täcks av klippet. Jag undrar varför det händer, eftersom jag har skärmstorlek i ATV som ska anpassa sig efter filmen...
 11. Mm, men efter en hel del joxande (byte mellan Airportnät och Terminalen) fungerar allt som vanligt igen! STORT tack för hjälpen!
 12. Hej! Jag har testat att köra koden i Terminalen som det stig, både här och på Apples hemsida. Funkar nada....... Typ Surt som...... MEN, har ni något tips om vad man kan göra?
 13. Min ethernet slutade fungera i helgen och nu kör jag via Airport. MEN, är det någon som vet ifall Apple har fixat problemet?
 14. Det ska jag, och tusen tack! [quorn name=Telly82" post="1802076" timestamp="1444198911]Det bästa är nog att du tar dig till en återförsäljare och ser vad som passar DINA ögen.
×
×
 • Skapa nytt...