Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iDoc

Medlem
 • Antal inlägg

  588
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om iDoc

 • Medlemstitel
  Utmärkt

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Uppsala

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1993
 • Appleprylar
  iMac i3 3,2Ghz i3 21,5"
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Fanns ju 2 st... Macintosh HD och en "lagringsHD".....
 2. Gjorde precis som du tipsade om och nu har jag 3 diskar på skrivbordet...
 3. Hej! Någon annan har kanske skickat samma fråga, MEN efter att jag uppgraderat till Catalina har jag två biblioteksmappar. En från innan jag uppgraderade och en efter. samt att inga program, kanske för att de ligger i den duplicerade användarmappen. jag har fått lära mig, ibland surt som attan, att inte ”pilla” på användarmappen. Så, finns det någon lösning eller program för att flytta mina originaldans till catalina användarmappen? Tacksam för svar.
 4. Hej! Eftersom jag tittar på SVT som har gått till 16:9 format på sina sändningar och 1080p..... Kan det vara något? Samt ska man ställa Att på något sätt, eller bara nollställa? Jag är VÄLDIGT tacksam!
 5. Kör 1080p i Atv 4K, men icke sa nicke..... MEN när jag hyr filmer, istället för att strömma redan köpt material syns inga svarta fält.....
 6. Tack för påpekandet! Men ifall man skulle vilja hitta svaret på min fråga, i nutida forumtrådar, var ska jag leta då?
 7. Hej! Jag letar också efter glasögon som kan "frambringa" eller visa 3D på Macens skärm, i mitt fall en iMac 21,5" retina, Intel propp på 3,2Ghz..... Vilken typ av brillor ska man satsa på? Verkar som att det "nästan" bara behövs brillor med ett grönt och ett rött glas? Har du/ni några, i rimlig prisklass att rekommendera? God fortsättning!
 8. Felskrivet ovan, men jag hoppas min fråga kan besvaras iaf....
 9. JO, I fall man redan köpt en film i HD formatet, som fanns tidigare, 720p. HUR är det då meningen att få 1080x på filmerna, som jag, OM, jag inte feltolkat artikeln få 1080 på befintliga 720p filmerna.
 10. Jo, jag tänkte, att iaf man har en befintlig film, som har 720p, men sedan strömmar den från iTS blir 1080p. Har jag tänkt ”rätt” då?
 11. När jag försöker lägga till kontokort i min iPhone 5S med iOS 10.3.3 kan jag inte lägga till kort, bara kuponger... Någon som vet vad det beror på? Bara en fråga ifall det är en möjlighet i senare versioner av iOS?
 12. Väl talat! Min 5S fungerar superfint och "ulandsproblemet" med Apples prylar är, i mitt fall, att de fungerar så himla bra! Sedan råkar jag ha ingenjörshänder så iPhone 6 är för stor för mig......
×
×
 • Skapa nytt...