Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sil3nc3tt

Medlem
 • Antal inlägg

  25
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Sil3nc3tt

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1993-02-03

Kontakt

 • Skype
  Sebastian.Almgren

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Göteborg, Hisingen

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  sommaren 2010
 • Appleprylar
  En Macbook pro 13´, iPhone 4
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hallå! Jo som rubriken lyder undrar jag när eller om svenska tidningar ska komma till "tidningskiosk"-appen. Någon som vet om det är under förhandling eller liknande? Hade varit intressant om idg-tidningar/morgontidningar mm skulle finnas att köpa.
 2. Konstigt nog fungerar det inte för mig... Jag drar filer från ett finder-fönster. Jag är säker på att det är en pages-fil, det kommer t.o.m ett "plus" vid musen som menar att det går att flytta den dit liksom. Men när jag släpper händer ingenting. Någon som vet vad man ska göra?
 3. Sil3nc3tt

  iOS 5 ute!

  Sitter själv och laddar ner OSX Lion uppdateringen, står att det ska ta mig mellan 3-5 timmar.. Men men! Någon som kan säga hur stor själva iOS 5 uppdateringen är så man är förbered på när man är klar?
 4. Hejsan! Jo jag tänkte fråga om någon som kanske vet hur tidningskiosken i iOS 5 kommer se ut i Sverige? Kommer det ens existera svenska tidningar av olika slag eller endast engelska. Eller kommer det vara så att Sverige inte ens kommer kunna handla? Iallafall är jag tacksam ifall någon som vet skriver! //Sebastian
 5. Jag började installera tillbaka virusbarrier som programmet heter. Och då lyckades jag faktiskt avinstallera programmet "netupdate" som den hette och ikonen försvann! . Men tack för erat intresse i tråden!
 6. Av någon konstig anledning kan jag då göra det med allihopa, förutom just den..
 7. Gjorde det precis, två gånger. Fortfarande inge hjälp :s.
 8. Hejsan! Jo jag har ett ganska udda problem, för ett tag sedan laddade jag ner ett gratis virus/städningsprogram. Mest för att testa om det var något bra att ha. I vilket fall så tog jag bort det till slut genom att söka upp alla filer och rensa bort det. Och när det var gjort så har den hära snabbikonen till programmet inte försvunnit. Och jag kan inte hitta ett enda sätt att få bort den! Söker jag på programmet så kommer inte en enda fil upp! Så vet ni vad man ska göra för att ta bort den? Jag har en bild som visar enklare vad jag menar (Det är den lilla borgen). Tack för all hjälp!! OBS hoppas jag valde rätt avdelning.
 9. Nu har jag oturen att jag bor precis på en gräns mellan 3g-täckning och EDGE-täckning. Plus att jag bor lite "instängt" så täckningen när jag är hemma kan börja tveka. Fast jag kan inte säga om det beror just på iPhone 4:s antenn eftersom jag hade problem med det med min gamla SE W980. Något jag däremot kan störa mig på är att mitt i stan (Göteborg) kan täckningen bli enormt slö och knappt fungera. Detta är inget konstant problem och jag klagar egentligen inte alls eftersom jag är super-nöjd med min iPhone. Men det kunde definitivt varit bättre.
 10. Den vita iPhone 4 ser ju verkligen fräsch ut men det är faktiskt på gränsen för mig ifall jag skulle köpa den. Som folk ovan sagt kommer iPhone 5 förmodligen om ca 4-5 månader. Det kanske inte är värt om man vill ha det där extra femman kommer erbjuda. Men skulle man köpa en vit iPhone 4 nu så har jag svårt att tro att den skulle kännas gammal bara för att den inte är senaste mobilen ute just nu. Fast det är ju en fråga vi alla tänker och tycker olika i så.
 11. Min profil heter Sebbilator. Eller Sebastian.Almgren@gmail.com
 12. Hejsan hejsan! Jo jag har egentligen undrat detta sedan jag fick min iPhone 4. Tar det mer batteri på telefonen om man har sina program liggande i "multitaskpanelen" (den när man dubbelklickar hem-knappen)?
 13. Eftersom det är över 700 000 personer i Sverige av vad jag har hört som äger en iPhone kan du vara helt säker på Apple egentligen . Så du borde kunna registrera även betalkort trots tvekan inför att upgifterna hamnar hos iTunes.. Men det är som de säger, du behöver inte ha ett betalkort för att ha ett iTuneskonto.
 14. Kan man räkna med att det över huvud taget skulle komma en ny generation iPad nu till januari? Och isåfall, är det så att apple inte kommer släppa generation 1 till Sverige utan kör helt på generation 2?
×
×
 • Skapa nytt...