Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

den_killen

Medlem
 • Antal inlägg

  56
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om den_killen

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  Macbook, Macbook Pro, iPad 3, iPad mini, iPhone 5.
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jag la över när jag var hemma, men det är ju inte precis som att alla kort finns direkt. Tar en stund innan det har laddats upp och syns i driven. Så det fortsatte antagligen att föra över till molnet när jag inte var hemma, och käkade då uppkoppling.
 2. Tack för svar. Går det att uppskatta hur mycket data en säkerhetskopiering på min iPhone tar? Säg på 10gb. För den drar väl inte 10gb rakt av från min surf eller? Jag har problemet att mitt abonnemang har SLUKAT uppkoppling de senaste dagarna utan att jag har varit hemma och aktivt använt nätet. Ringt och klagat/pratat med tele 2. De kan bara se att det är använt. Nätverket är självklart lösenordsskyddat. Jag har även haft tid nu att lägga över en massa kort på min iCloud drive som jag tidigare hade på en extern hdd. Det är kanske så att detta har slukat?
 3. Jag använder tele2s 4g och sedan jag kopplade in TC har något ätit upp mitt bredband. Tar TC GB varje gång den säkerhetskopierar? Jag har två datorer som är kopplade mot TCn. Tilläggsfråga. Drar det även när jag säkerhetskopierar till iCloud på min iPhone?
 4. Sant. Visst tas det emot leveranser dagligen. Av vaktmästare, kök, slöjdlärare, fritidspedagog, etc. Det hade kanske fungerat. Men jag vågar inte chansa. Blir det fel, så blir det så väldigt fel. Det är ju min nya iPhone vi pratar om, och då FÅR det inte bli fel )
 5. Arnhem sedan 20:05 igår kväll. Kom igen nu då!!!
 6. Alla har nog inte möjligheten till det. Jag är lärare och kan inte ta emot den dagtid eftersom jag har lektioner som jag inte kan lämna.
 7. Kl 15 idag anlände telefonen till Holland, tror jag det är, Armhem. Kan man ha sån tur att det blir leverans på Fredag? Tyvärr är det ett jobb som stör från att vara hemma och höra plinget på dörren.
 8. Med andra ord kommer telefonerna bara ligga där alltså. I tre dygn. Tack TNT. Det verkar gå betydligt smidigare för UPS.
 9. Nu har min beställning stått på; Pudong International Airport Shipment In Transit. I nästan två dygn. Körs det med cykel till Holland eller? Det är en jobbig väntan nu.
 10. Jag undrar om det är någon skillnad för oss som har TNT som leverantör?
 11. Samma för mig men till Gbg. Fr Kina till Gbg på samma dygn. Nu ska det bara omsorteras och ut med det! Fast det står fort prel lev 14e. Tre mil utanför gbg. De vill väl inte lova leveranstider de inte kan hålla...
 12. 3 dygn från Kina är bra tempo! Min leverans är beräknad till Måndag vilket gör det till 7 dygn. Sen är det ju ett problem med att man måste vara hemma vid leverans... Levereras det inte ef 17 så är man ju inte hemma. Lev till jobbet är inte aktuellt.
 13. Äntligen. Leverans meddelande. 13 oktober. Sista datumet av det spannet som gavs, 9-13... Typiskt. Men men. Nu är det på väg!
×
×
 • Skapa nytt...