Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

koffe80

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om koffe80

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2001
 • Appleprylar
  MacBook
 • Bytt från pc
  Ja
 1. koffe80

  MMS-problem iOS 6.1

  Hej! Jag har en jailbreakad iphone 4S på iOS 6.1. Upptäckte förra veckan ett stort problem och det är att vissa av mina vänner inte får mina bilder som jag skickar via imessege (eller som SMS/MMS) trots att det står att meddelandet har blivit levererat. Vissa vänner går det bra att skicka till, men inte alla. Samtliga som jag har provat med har iphones. Jag har Tele2 som operatör och de hade ingen aning om vad som skulle kunna vara problemet. Jag har kollat runt en på jäkla massa forum utan att hitta någon lösning. Hos de amerikanska iphoneanvändarna med samma problem verkar lösningen ligga i att redigera APN, men jag ser inte att detta skulle var problemet för mig, då jag har inte ändrat något sedan uppdateringen. Har även kollat Tele2s hemsida för inställningar och allting stämmer. MMS ÄR påslaget. Jag har provat återställa nätverksinställningar utan lycka. Har ingen lust att återställa telefonen helt eftersom jag då har timmars jobb framför mig med att ladda ner alla Cydia tweaks, appar och inställningar. Imessege fungerar som det ska i övrigt, men bilder går inte att skicka till vissa mottagare. Nu ska jag sluta tjata. Någon som kan hjälpa mig?
 2. Hej! Jag behöver köpa nytt batteri till min gamla kära Powerbook G4 12" modell 1104. Någon som vet var jag kan få tag i billigt ersättningsbatteri och vilken modell jag ska kolla efter? Har kollat på teknikimporten, men min modell A1104 finns inte listad... Tack på förhand.
 3. Tack för snabba svar! Har nu jailbreakat med spirit och låst upp simkortet med ultrasn0w. Gick supersmidigt! I'm back baby!
 4. Tjena! Jag är helt ny här, så jag hoppas att ni har lite överseende om min frågor är triviala. Jag har en Iphone 3GS 3.1.3 på baseband 5.12.01, bootrom 6.4 (eller 6.5, kommer inte ihåg) som är låst till Telia. Det jag vill göra är att jailbreaka med Spirit och låsa upp den med ultrasn0w 0.93 för att kunna använda mitt Tele2-abonnemang som jag i dagsläget betalar en massa pengar för. Är inte speciellt intresserad av iOS4 för tillfället. Kan jag göra detta? Eller riskerar jag att behöva göra en återställning och därmed bli tvungen att uppdatera till 4.0? Ytters tacksam för svar! Sjukt less på att betala en massa extra pengar till Telia... Christoffer
×
×
 • Skapa nytt...