Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Umbra

Medlem
 • Antal inlägg

  101
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Umbra

 • Medlemstitel
  Bra

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1990
 • Appleprylar
  iMac CD 20", Mac Mini G4, iMac G3 rev A, 2x PM G3, Lc 475, Mac SE
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Har spelat ert spel ett tag nu. Riktigt kul faktiskt. Är lite av en old school PC gamer och ni fick med ett par gamla godingar. Har ni funderat på att lägga till fler singleplayer-lägen, tex att man kan få välja bara en kategori med frågor?
 2. Hm... Ja trivia är ju aldrig fel, och för bara sju spänn kan man ju ta och testa. BTW: Trevligt att se fler och fler svenska utvecklare dyka upp.
 3. Du kommer inte att uppleva några problem med att köra 10.4 på någon g4 överhuvud taget (fungerar rätt bra på så gammalt som g3or). I regel upplever man dessutom prestandaökningar då man uppdaterar OSX. Installerar gör du gör du genom att starta upp datorn från skivan. Du matar in den startar om datorn och håller ner "c" tangenten. Datorn kommer att starta upp från cd-skivan istället. Därefter förljer du steg för steg anvisningarna som skivan ger dig. Installerar och startar om. Sen är det klart. Lycka till!
 4. Jo du får nog lägag ut MINST 5000kr för en bra PB Titan, dvs 1ghz och uppåt. Vid så höga summor är det lika bra att lägga ut "några" tusen till och köpa sig en ny macbook.
 5. Starta bara ditt BootCamp Program (samma som du skapade partitionen med), och ta bort windowspartitionen.
 6. Tror inte Apple kommer att uppdatera den under nått event. iMacen fick sin uppdatering en vecka innan apples senaste special event. En Macbook Pro med Core2 Duo kan dyka upp vilken dag som helst. Offtast på tisdagar dock...
 7. Bootcamp är att du med ett program från Apple helt och hållet bootar om i Windows. Det funkar som vilken PC som helst förutsatt att du har en dator med intel processor dvs. Bootcamp är dessutom gratis. Enda fördelen med Paralells är att du kan köra båda system samtidigt. Du går helt enkelt till Apples hemsida. Laddar hem bootcamp till den typ av intel mac du har. Installerar och startar programet. Följ bara instruktionerna. Det enda du behöver är en cd för att bränna vissa drivrutiner för tex grafikkort och apples egna tangentbort, isight osv... Sen gör du i bootcamp en partition och installerar Windows. Dock måste det vara Windows XP servicepack 2, Home/Pro eller senare.
 8. Instämmer, riktigt bra nostalgi sida. Du kan nog hitta lite gammal shareware på macgamefiles.com också tror jag.
 9. Har inte själv testat, utan kör bara bootcamp. Däremot så ska det vara precis som att köra windows på en PC, med undantaget då att det kräver mer ram i och med att du kör två OS samtidigt, och att spel visst inte ska flyta på så bra på grund att systemet inte får en direkt kommunikation med GPUn.
 10. Det är bootcamp jag syftar på. Jag uppdaterade till senaste versionen med hopp om att problemet skulle lösa sig. Eftersom jag inte verkar vara ensam om problemet tycker man det borde stå högt på apples lista över saker de bör fixa i bootcamp. Ibland känns windows helt oanvändbard, och sen har man ju problemet med tangentbordet också
 11. För ett tag sedan installerade jag windows på min iMac CD. det fungerade bra ett tag tills den började tappa kontakten med tangentbordet. Enda lösningen verkade vara att dra ut och koppla in det igen. Är det någon som har varit med om liknande, eller vet vad det kan bero på? Har installerat apples tangentbordsrivrutiner. tackar på förhand
 12. Helt rätt. Precis så fick jag göra. Se dock till att det är samma språk på uppdateringen som på installationsskivan. Windows är riktigt kinkigt med att det ska vara samma språkversion.
 13. Tack för snabba svar. Ska nog ta och leka lite med systemet nu. Kommer nog höra av mig snart igen då jag förstört nått
 14. Hej. Satt nyligen och testa programet Cocktail. Ett bra program, men inte helt obegränsat. Är det nån som känner till nått eller några program som man kan ändra osx med? Tex lägga till en extra doc, flytta på menyraden eller liknande. Tackar på Förhand
 15. Annars är altid torrents ett bra alternativ. Program som Azureus, Bittorrent, eller Transmission funkar snabbt och klockrent.
×
×
 • Skapa nytt...