Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Orphanator

Medlem
 • Antal inlägg

  313
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

10 Neutralt

Om Orphanator

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  iPhone 3GS, iBook (död), iMac 27, iPhone 4
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Problemet är att inga telefoner finns i någon av Apple butikerna på manhattan... helt slutsålt. Undrar hur länge det kommer hålla på? Dom har inga besked för det men tydligen köper ett gäng asiater upp alla telefoner varje morgon runt 7 am (dom börjar köa runt 2 am typ) och sen säljer för 900 dollar på ebay.
 2. Hejsan! Bor för tillfället i USA och tänkte köpa en olåst iPhone 5. Problemet är att Apple inte släppt några sådana ännu och jag vet inte om de kommer göra det. I dagsläget har jag ingen smartphone överhuvudtaget och jag bor på Manhattan där det är otroligt frustrerande att inte ha någon (då man inte kan kolla upp vart man är, kolla in olika restauranger och affärer i närheten, surfa när man väntar på tunnelbana etc). Jag är alltså lite lätt beroende av en smartare telefon och då jag kör på Apples ekosystem vill jag ha iPhone 5. Är villig att betala 649 dollar för den MEN: Verizon säljer sina telefoner olåsta. Dessa fungerar därmed med T-Mobile som jag vill använda pga de är billigast och man får unlimited dataplan med 3G hastighet i NY-området. Problemet är att jag vet inte om Verizon-telefonen kommer fungera i Sverige när jag kommer på besök, då det är en CDMA-telefon DOCK har den stöd för GSM-simkort (folk kallar den 'världstelefon'). Problemet är att alla länder verkar ju ha olika jävla standarder vilket gör mig tokig. Så jag undrar - kommer jag kunna stoppa in ett kontantkort från t ex Telia i min Verizon-telefon och få åtminstone 3G uppkoppling? Vet att den har stöd för HSPA+ dock inte 4G LTE som AT&T kör på. Alternativet är att köpa en AT&T-telefon och sen försöka låsa upp den, men då ska det vara värt - dvs den ska kunna funka bättre i Sverige. Hjälp önskas! Tips, förslag etc! Önskar svar från er som vet vad ni talar om, inte ni som kommer säga att Verizon enbart är en CDMA-telefon utan stöd för simkort (då detta inte stämmer). mÅnga hälsningar EDIT: Detta är vad jag hittat på Apples hemsida som Verizon-telefonen 4G stöder: CDMA: 1 (2100 MHz) 3 (1800 MHz) 5 (850 MHz) 13 (700c MHz) 25 (1900 MHz) GSM: 1 (2100 MHz) 3 (1800 MHz) 5 (850 MHz) Vad kör Sverige på för frekvensband?
 3. Hej Jag har vart runt Sthlms-butiker och frågat kring iPad-releasen på fredag, de är alla ganska förtegna men säger att de kommer sälja den på fredag osv. Grejen är att jag stod i en megalång kö för att få en iPhone 4 för nått år sedan och fick då ingen, så nu har jag kollat runt i närliggande städer. Uppsala, som bara är 40 min med tåg från Sthlm, kommer sälja den på fredag på ett ställe som heter Macoteket! (Finns i sthlm också). Och jag tror pressen kommer vara mindre där, men jag har frågat dem och de bekräftade att de kommer ha paddor på fredag och öppna kl 8. Så det kanske är värt att dra dit och få sitt exemplar, utan att behöva köa i flera timmar? Har ni några tips?
 4. Jasså? Men vad har det med ovanstående länk att göra?
 5. http://www.cultofmac.com/137752/samsung-is-now-shamelessly-ripping-off-the-design-of-the-4-years-old-iphone-3g-photo/ Haha, ärligt talat. LITE roligt är det!
 6. Att hävda konsumentköpslag på batterier och hårddiskar brukar inte gå superbra, då de räknas som förbrukningsvara. Har du köpt Apple Care?
 7. Men vadå otålig??? Det står att du ska få den mellan den 3-11 november, och det är ännu oktober! Ta det lite lugnt och gör något vettigt av din tid istället.
 8. Det står en massa om det på youtube. Jag borde kanske ha gjort lite research innan jag la upp den här. Tycker dessutom fonten på baksidan såg konstig ut, plus att något var oerhört SKUMT med utseendet, även om den, overall, var snygg. Hoppas Apples riktiga blir något sånt?
 9. http://showyou.com/v/14769888?u=motorik Vad tror ni? är det fejk? Riktigt bra gjort i sånna fall. Och fan vad snygg den är!
 10. Hej Jag skulle behöva köra filer större än 4GB på min ps3, men det går ju som bekant inte med fat32. Efterlyser därmed något hack eller jailbreak som kan lösa detta, spelar ingen roll om det är interna eller externa HDD:en, den lättaste lösningen uppskattas. Det behöver inte nödvändigtvis vara NTFS men bara något som kan ta filer över 4 GB. Tack på förhand.
 11. Att "alla pratar om det" låter konstigt, då jag som gedigen forumhaj (bland annat) aldrig hört om det. Det jag hört om är yellow-tint på imacs. Köp en annan telefon, tror du alltid kommer hitta fel på din iphone.
 12. Garanti gäller oavsett inte om man sprungit runt med den i regn och vattenpölar. Köp en ny.
×
×
 • Skapa nytt...