Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

agge

Medlem
 • Antal inlägg

  450
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om agge

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Profil

 • Plats
  Vimmerby
 • Intressen
  Foto

Macanvändare

 • Appleprylar
  Macmini,iPHONE iPad
 1. Tackar! Jag följde din beskrivning, fick sätta i laddaren ett antal gånger en kort stund. För varje gång kröp den närmare noll. När jag sedan laddade fullt stängde den av sig vid 20. Sedan gjorde jag om hela proceduren en gång till. Nu har den efter ett par fulladdningar gått ända ner till noll.
 2. Min iPhone 5s stängs av när det är mer 40 procent kvar av batteriet. Och så fort den börjar leda visar den mer än 40. Någon idé om vad att göra.
 3. Jag försökte dra in filen till iMovie, men den kom helt enkelt inte med.
 4. Testade nu Ripit och det funkade bra och smidigt. Men jag lyckades inte öppna den tippade filen i iMovie för bearbetning.
 5. Bearbeta: Lägga på text, klippa bort delar
 6. Jag har gamla hemma-vhs filmer som jag lagt över på DVD. Nu vill jag lägga dom spelbara på hårddisken. allra helst skulle jag vilja kunna bearbeta dom också. Någon som har något tips?
 7. agge

  Pc + Apple tv

  Kan Apple TV visa bilder och strömma musik från en micrsoftburk?
 8. Ja, det är alltså iMovie 6 vilken jag inte kan undvara, som jag undrar om den kommer att fungera med Maveriks.
 9. Kan man räkna med att "Gamla" iMovie fungerar i Maveriks
 10. Uppdaterade även appen och informationen kom tillbaka
 11. I så fall mycket gammal. Det märkliga är att namnen på all konton finns, men ingen information bakom dem..
 12. Jag väntade tills igår med att uppgradera till OS 7 för att slippa tråkiga överraskningar. Men i min app "passwords" där jag hade 49 olika lösenord är nu allt borta. Dvs alla rubrikerna finns kvar men saknar innehåll. Kan det finnas något sätt att återfå innehållet?
 13. Jag har iPhone så visst funkar det, men då laddar den ur eller så måste den stå med ström på och så begränsas användningen av den till annat samtidigt.
 14. Nej det är klart att det finns appar som inte lämpar sig, men att bli tvingad att skaffa en komplett dator till femdubbla priset för att kunna surfa på TVn och SVT play. Frågan är om inte Apple skjuter sig själv i foten.
×
×
 • Skapa nytt...