Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

teknikern

Medlem
 • Antal inlägg

  119
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om teknikern

 • Medlemstitel
  Bra

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Appleprylar
  MacBook Retina 2,2 GHZ 2st Ipad 1 st Iphone
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

507 profilvisningar
 1. Hej, jag ställer in att ljudet ska va lika men det funkar inte på alla låtar. Finns det något annat sätt att lösa det på?
 2. Har tittat på dessa inställningar men ställa ljudnivån lika på alla låtar funkar inte. Hur gör jag då?
 3. Hade två inloggningar på min dator. När jag raderade den ena inloggningen kraschade mitt Itunes med 5400 låtar. Det finns filer kvar men Itunes går inte öppna. Kan jag kasta programmet och installera det utan att systemfilerna försvinner. Har ominstallerat Itunes utan att ta bort programmet men det funkar inte. Hjälp behövs, jag har en backup men kan inte importera det heller.
 4. Verkar lönlöst att kunna få tips nu? Har mac kompetensen försvunnit de senaste åren. En fråga, om det är fel på grafikkortet startar inte datorn då? DVS läser in HD?
 5. Bidde ingen hjälp som jag behövde, usch vad ska man hitta på. En fråga? Ska de nya diskarna termineras, master- slave, det satt vita kopplingar på de gamla hårddiskarna.
 6. Inga lösningar varför den inte tuffar igång? Jag fattar inte trots 30 års macägande och skruvande varför denna modell jävlas. Det är tre sorters minnen i par som satt i så vilka som är original vet jag inte. Provat i par med 2, 4 och 6 men inget hjälper.
 7. Ändrat antal minne till och från, satte fel då jag inte begrep varför man skulle montera i båda sidorna inifrån, nollställa PRAM reagerar inte, så där är något konstigt.
 8. Ska tillägga att det inte gått att Zappa pramminnet senaste starterna.
 9. Jaha hur får jag bort det? Jag har ju två som beter sig lika illa nu.
 10. Ja som jag beskrev men nu kommer inget upp alls, har testat olika skärmar.
 11. Okej, har någon skiva Tiger och Leopard men den läser inte in och klagar på fel skiva. Inte "spottar" ut den heller som de brukar. G5 Juni 04 6 minnesplatser den andre okt 04, verkar va olika grafikkort i dom.
 12. Jag har 2 G5, en ska jag sätta igång. Minnen fanns, knepigt att parvis, en i varje grupp med början från mitten. 6 st har jag satt dit. Hårddiskar har jag och testat med CD. Prambatteriet var tomt så det har jag bytt. Det satt en HD i den sen den förre ägaren och han hade lösenord på den så jag formaterade den. Sen hade jag en till och satte i. Vet inte om de nya behöver stiftas Master och Slave men testat bådadera. I början kom det upp ett hänglås med en ruta och till höger en pil. Det har jag aldrig sett förut. Sen efter en stund blev det mapp med ?. Försökte att få till en installationsskiva men hade ingen den tog, gjorde ett USB med start som det är beskrivet men funkade inte. Nu läser den inte in alls, testade den andre lika dant där. Vad kan va felet? Tog bort en HD så det inte var konflikt men det hjälpte inte. Har stor Mac erfarenhet, senast meccandet var G3-G4. Annars är det MacBook som gäller. Hjälp !!!!!!!!!!!!!!
 13. Då jag plockade ut den ena startade inte datorn utan snurran rullade. Förr fanns någon form av startläge som jag glömt. Även att få upp HD för formatering fanns verktyg. Längesen jag skruvade nu känner jag.
 14. Då ska de va stift som från början? Undrar varför den ena kom upp och inte båda, syntes inte heller på Skivkontroll.
 15. Apple Power Macintosh G5 2.0 DP (PCI-X 2) När man ska ha två diskar i denna så var det för Master och Slave. Är det lika nu? TRittade på en film de sa inget om det. Original var de "stiftade" jag tog bort på den ena men den kommer inte upp på askärmen. Tackar för tips
×
×
 • Skapa nytt...