Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Zoonylk

Medlem
 • Antal inlägg

  344
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

4 Neutralt

Om Zoonylk

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2000
 • Appleprylar
  iMac G3, iMac 21.5'', MacBook Pro, iPad 2, iPhone 5
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tänkte starta en tråd där folk som köpt iPhone 5 från Telia kan diskutera. Vi kan börja med den otroliga segheten när man ska beställa. Jag har nu suttit vaken i ca 1 timme och 20 minuter bara på grund av detta.
 2. Du har med stor sannolikhet hamnat sist i kön, ja. Apple prioriterar nya appar framför uppdateringar, så du får räkna med att vänta det antalet dagar som står utskrivet.
 3. Har en iPad VGA-adapter, funkar hur bra som helst + full HD för 250 spänn. Koppla in den i TV:n eller i projektorn på skolan eller på jobbet. Enda nackdelen är att ljudet fortfarande strömmar genom iPadens högtalare, vilket är skälet till varför man vill köpa en HDMI-adapter. Det som är bra med VGA-adaptern är att man kan använda den nästan på alla skärmar som finns. EDIT: Men du behöver fortfarande en VGA-förlängningskabel då detta endast är en adapter.
 4. Nu snackar vi detaljrikedom och fantasi.
 5. Om du har en iPad 2 så går det hur bra som helst att spegla.
 6. Det kan bero på hur hög hastighet du har på ditt bredband, men har du typ 50-100 Mbit/s så vet jag faktiskt inte.
 7. Själv vet jag inte, men kolla på Apples supportsidor eller på Apple Community Center.
 8. Eller så kan du ju alltid lägga upp en annons på "Köpes"-sidan här på forumet.
 9. Tack för svaren! Jag är 15 år och skall börja gymnasiet till hösten! Det ser ut som om jag får lov att gå till deras kontor.... De har ingen mail till kontoret i Stockholm så vitt jag har förstått och då kanske det kan bli svårt att kontakta dem.
 10. Tack, men vart ska jag vända mig?
 11. Öppna bara Finder, markera objekten du vill föra över till skivan och bara dra dem med musen till skiv-ikonen. Om du menar Time Machine, så kan man bara (inte 100% kunnig dock) säkerhetskopiera till externa hårddiskar eller en Time Capsule.
 12. Jag vet sedan tidigare att Apple Sverige i själva verket heter Apple AB och att de ligger på Kungsgatan, och jag skulle vilja veta om ni vet om det finns några möjligheter att man kan fixa en praktikplats där eller om ni vet någon e-postadress dit. Själv tror jag att det inte är möjligt då de är väldigt hemlighetsfulla av sig... Tacksam för svar!
×
×
 • Skapa nytt...