Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

wesse_11

Medlem
 • Antal inlägg

  107
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om wesse_11

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 3 december

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  Macbook Pro 13" Retina, Intel NUC 7i5 Hackintosh, iPhone 8 plus 64gb, iPhone 5 16gb, iPad pro 9,7", Apple watch serie 2.
 • Bytt från pc
  Ja
 1. wesse_11

  Kraschad iPhone 8

  Nu har det hänt. Sonen har kraschat displayen på sin iPhone 8. Den är låst med pin-kod och kan därför inte säkerhetskopieras eftersom datorn vill att jag låsa upp den men det går ju inte då touchen inte funkar längre. Hur gör jag på bästa sätt för att få ut bilderna från den? Om nån undrar så har jag inköpskvitto, imei och lådan i behåll.
 2. Som rubriken.... Nike+ watch programvara i watch 2? Går det?
 3. Inte bara Apple som nordea inte funkar hos. Bland annat H&M har samma spärr.
 4. Det blev en ipad pro 9,7". Ångrar mig inte en sekund. Kanonsnabb och en toppendisplay.
 5. wesse_11

  Köpråd ipad önskas

  Jag funderar på en ny ipad. Men frågan är vilken? Varför ska jag välja/inte välja en ipad pro istället för en ipad air2?
 6. Känns som att det är något annat fel. Telefonen vibrerar nu i 5 sekunder efter man svarat och högtalartelefon fungerar ej. Och nu låter det inget alls i högtalaren då nån ringer och det hörs inte heller något i luren hos den som ringer upp. Volym går inte heller att höja/sänka då man har svarat.
 7. wesse_11

  Mikrofon iPhone 6

  Har problem med dotterns iPhone. Går ej att prata i mikrofonen. Och det skrapar och susar så mycket så man hör inte den som ringer heller. Den hittas inte av datorn heller då jag försöker synca sp jag kan inte återställa den. Men den laddar. Det jag undrar är om mikrofonen sitter på samma reservdel som laddkontakten? För den del jag sett så verkar hörlurskontakt och laddkontakt sitta på samma konkakt men jag kan inte läsa något om mikrofonen.
 8. Har äntligen hittat iTunesersättaren. Kan verkligen rekommendera appen iMazing.
 9. Ingen ljudkontroll påslaget.
 10. Om jag lägger till låtarna en eller flera gånger är väl oväsentligt. Det är ju samma fel varje gång. Den här gången fick jag göra det pga ominstallation av min Mac mini. Jag undrar ju varför det blir så här..
 11. Frågan är ju om det är itunes är känsligt om det skulle vara några fel i id-taggarna. Har testat med en del andra appar och då går det blixtsnabbt att skanna låtarna
 12. USB 3 används. Men även USB 2 skulle gå snabbare. Väldigt många låtar kan ta 10-15 sekunder att lägga till. Det är även så på min Macbook pro med SSD-disk. T.ex så tar det bara 20 sekunder att skanna in mitt bibliotek i winamp på min macbook pro och då är det cirka 45 gig. Samma filer tar minst 45 minuter i iTunes på samma dator.
 13. Nix. Inget kopieras. Har stängt av det. Låtarna bara scannas och läggs till i itunesbiblioteket.
 14. Hej. Jag har en fundering rörande iTunes. Jag har hela mitt musikbibliotek på en extern disk (formaterad för mac) som jag kör mot min Mac mini. När jag lägger till alla låtar i Macen så tar det 10 timmar att scanna igenom och lägga till allt i biblioteket. Men när jag kopierade över alla låtar till en windowsdator (ntfs-filsystem) som jag har ståendes här så tog samma procedur bara 20 minuter. Vad kan det bero på att det tar så lång tid på Macen? Är det nån inställning eller tweak man kan göra nånstans? Har senaste versionen av iTunes på båda datorerna.
 15. Men då borde det ju lösa sig om jag tar backup på hennes nya lur med ett itunes med hennes apple-id och sen skicka tillbaka den till telefonen eftersom det blev mitt id då jag gjorde backupen på mitt itunes kan man ju tycka i alla fall.
×
×
 • Skapa nytt...