Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Judge Dredd

Medlem
 • Antal inlägg

  31
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Judge Dredd

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Är garanterat smcFancontrol som felar. Förstår inte varför man vill använda program av denna sort när den "inbyggda" fläktstyrningen fungerar utan problem? Testa att avinstallera programmet och kör sedan en SMC reset.
 2. Jodå, jag är fri att bestämma vilka jag ska och inte ska diskutera med. Forumet har funktionen blockera användare av en anledning. Att lägga upp en bild gjorde jag inte för att retas utan för att han inte tycks förstå att jag inte kommer att fortsätta diskutera med honom trots att han fortsätter diskutera med mig. Sedan är du ingen moderator så försök inte att moderera utan tycker du att mitt handlande är fel kan du kontakta en moderator. Sista OT från mig i denna tråd.
 3. Väldigt OT men jag avböjde fortsatt diskussion med honom eftersom vi inte kommer längre men han respekterade inte detta utan fortsatte diskussion så då blockade jag honom helt enkelt.
 4. Du tycks inte veta om detta med att Apple kör med ett helt slutet system vilket gör det mycket svårt för Adobe att implementera kod. Apple arbetar tillsammans med Adobe (står att läsa i flera utvecklingsbloggar) men bara så pass mycket så att det inte står helt still. Apple är smarta, om än anala i sin snikenhet, då man vill kontrollera och styra precis allt. Man skyller på att Flash är processorkrävande (används som skäl) men det är inte det egentliga skälet. Att Flash inte kommer till iPod Touch, iPhone samt iPad beror på ett enda faktum och det är att Flash skulle innebära en öppen väg in i webbläsaren för alla gratis webbapplikationer som finns. Apple skulle då förlora en massa pengar eftersom folk hellre använder gratisalternativ än att betala för apps i App Store. Edit: Adobe har lyckats få till det med RIM (Blackberry), Palm, Microsoft, Android och Symbian. Detta för att deras system är mer eller mindre öppna samt att man är villig att samarbeta mot ett gemensamt mål.
 5. Våra åsikter går vida isär så det känns lönlöst att fortsätta diskutera med dig. Precis som med iPhone och iPod Touch så har iPad inte stöd för Flash. YouTube har därför kodat om merparten av alla filmer till H.264 (MPEG-4 AVC) med AAC-ljud.
 6. Inte ett svar på din fråga men jag vill varna för denna då ljudkvaliteten är under all kritik.
 7. Här är det i skrivande stund -13 grader, nordostlig vind och... snö. Bild överflödig.
 8. Testa ett annat märke.
 9. Mig veterligen så är det bara att boota om och håll ner option (alt). Edit: Var visst inte först.
 10. Den snabbare processor arbeta inte lika hårt som den svagare vilket resulterar i att den går svalare och därmed tystare ,vilket är önskvärt när det är en HTPC. Sedan har du fel i ditt påstående om att filmer inte spelas upp bättre. Ta en film i 1920x1080p24 med en bitrate på +40 Mbit/s med rejäl "High Profile" på en Mac Mini med 2.26GHz och 2GB RAM samt en Mac Mini med 2.53GHz och samma mängd RAM så kommer du att ändra sig. 13% prestandaökning, dubbla RAM-minnet, dubbelt så stor hårddisk samt att den går svalare och tystare är väl värt 2.000 kr enligt mig.
 11. HTML5 är från industrikonsortiumet W3C som har ett vinstintresse så vi får väl se hur det blir med de saken. Man kan ju fråga sig detsamma? Det var bara ett exempel. Vi kan ta ordet förlegad om du hellre vill det? Det jag vill få fram är att det alltid kommer något som är bättre än det som redan finns så ditt resonemang "tänk om YouTube hade MPEG-4 från början" är både dåligt och fel. Tycker och säger du ja. Och du vet uppenbarligen varför det är så? Du har ju insyn och så menar jag. Lita inte på allt som du läser, var källkritisk. Jag säger inte att Adobe är felfria men jag tror att stor del av problemen ligger hos Apple själva.
 12. Copy and paste much? Vad är det för headset? Alla headset är inte helt kompatibla.
 13. Kräv att få se och använda den tänkta varan i butiken innan köpet. Får du inte det är det bara att vända sig till en annan butik. Aldrig att jag skulle köpa en dator eller annan dyr pryl i en fysisk butik om man inte fick se på den först så att allt är okej. Edit: Internetköp är också ett alternativ eftersom man där har 14 dagars ångerrätt även vid bruten förpackning (gäller dock ej media/mjukvara eller abonnemang).
×
×
 • Skapa nytt...