Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Whatname

Medlem
 • Antal inlägg

  1 368
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  3

Whatname vann dagen: 1 april 2015

Whatname hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

32 Bra

Om Whatname

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Kön
  Not Telling
 • Plats
  Här

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Acta fabula est, plaudite!

 2. Nej, det är fel. Jag avsåg att lämna när jag köpte dator för en dryg månad sedan. Så blev det inte då. Nu blir det så. Jag har inte längre något att tillföra.
 3. Apple går som tåget, gåsen värper guldägg, allt kung Midas tar i blir till solitt guld, men det är riktat till en målgrupp jag inte tillhör. Jag som datorkund har försvunnit från radarn, hårdvaran har gradvis blivit mer och mer inlåst och svårjobbad, begränsningarna har blivit tajtare och tajtare, och vi har nu kommit till den punkt då jag inte förväntar mig att nästa lansering, någon lansering, skall rikta sig till mig. Jag kan inte ens välja vilken Windows jag vill installera i BootCamp längre. Då är det dags att leta någon annanstans. Om det sedan blir så att min nästa laptop kör Linux, blir en Chromebook eller kör Windows, det vet jag inte idag. Den tiden den sorgen.
 4. Nä, andra. Eller tredje om man skall räkna förra gången jag deltog för några år sedan. Jag är på väg att lämna Apples produktsfär och då finns det ingen anledning att finnas kvar här trots att jag fortfarande använder ett par Appleprodukter. Glädjen och förväntan är borta.
 5. Time to leave. Hej på er, vi kanske ses i framtiden.
 6. Både Aperture och iPhoto fungerar som tidigare hos mig, men om jag arbetar i mitt iPhoto-bibliotek så kommer inte uppdateringarna att synas i Bilder-biblioteket. Men, alltså, inga problem att starta iPhoto 9.6.1 eller Aperture 3.6 i 10.10.3 på en MacBook Pro Late 2011.
 7. Håll ner tangenten Alt när du startar Bilder, välj ditt iPhoto-bibliotek.
 8. Nä, snarare en bekräftelse på att 320 kbit/s faller under "tillräckligt bra" för alla utom dem med sanna guldöron. Jag skulle inte ha något att vinna, mer än om jag använder audiofila ljudkablar för tusen spänn metern. I de flesta fall tror jag både lossless och audiofila ljudkablar faller under placebo. Därmed inte sagt att det inte finns några som verkligen kan höra skillnad.
 9. Mja, tänk tillbaka på vad som gällde Microsoft på den tiden de var dominanta och tvingades bryta med Internet Explorer och låta konsumenter välja webläsare fritt inom EU. Man hade kunnat resonera likadant då, men det gjorde inte EU-domstolen. Microsoft var tvungna att öppna för konkurrens, annars hade det blivit rätt dyrt för dem.
 10. Jag hör fortfarande syrsorna spela på sommaren
 11. 1. Ja, absolut. Jag har en Sony S-master CMT-CPZ3 kopplad till datorn. Den var billig, men knappast av hifi-kvalitet även om det står så på framsidan. Grundregel 1: Om det står Micro Hi-Fi Component System på framsidan av en pryl för tretusen spänn inklusive högtalare så är anläggningen rätt långt från hifi-kvalitet. 2. Jag är rädd för att mina åldrade öron har försämrats så mycket att inte ens en högkvalitativ anläggning skulle tillåta mig att höra en noterbar skillnad.
 12. Jag fick snarast bekräftat vad jag trodde, att mina öron och min ljudanläggning kopplad till datorn inte gör det möjligt att höra skillnaden. Jag kommer att ligga kvar med Spotify Premium till halva priset jämfört med Tidal.
 13. Enda anledningen för mig att göra det hade varit om jag gick över till Tidal för att strömma lossless. Frågan är bara om jag skulle vinna något på det jämfört med de 320 kbit/s som spotify premium ger. Jag funderar på att ta en gratismånad och se, fast jag är rätt säker på att jag inte kommer att höra skillnad.
 14. Jag lade märke till att min säkerhetsadress upphört med tjänsten. Den hade nog gjort det i det tysta för ett tag sedan, men jag märkte det först igår. Det blev en hotmail för att ha till det där, men ibland blir man aningen skraj... Jag lade upp hotmailadressen hemma, inloggad i Firefox. Här på jobbet startade jag Chrome, gick till hotmail och det öppnade, utan åtgärd från min sida, och utan inloggning, den mailadress jag skapade i går kväll. Men hur i hela helv...
×
×
 • Skapa nytt...