MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

e-snobben

Medlem
 • Antal inlägg

  17 725
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  34

Allt postat av e-snobben

 1. Med Chrome behöver man inget mer än webbläsaren. Fick rådet för ett år sen eller så av Comhems support, att inte använda Safari, eftersom play - i alla fall vid den tidpunkten - inte fungerade med Safari.
 2. e-snobben

  Vad jag gör idag-tråden

  Förutsatt att hon har en telefon med sig kan man ju alltid prova.
 3. e-snobben

  Vad jag gör idag-tråden

  Sitter och funderar på hur jag ska undvika rigor mortis, gillar inte att vara stel i kroppen.
 4. e-snobben

  Vinterstudion

  Jo, Stina Nilsson har nog inte återfått formen efter skadan. Man får hoppas att hon kommer att kunna träna lika hårt som innan skadan inför nästa säsong.
 5. e-snobben

  Vinterstudion

  Johaug får passa på och njuta av den här säsongen.
 6. e-snobben

  Vinterstudion

  Bara en dryg timme tills det börjar i SVT 1.
 7. e-snobben

  Vinterstudion

  Du menar "utgå från att inte ta guld" antar jag... Nej nu förstår jag hur du menar.
 8. Då får du nog koppla kablar till huvudet som kan analysera när dina hjärnvågor förändras. Skulle säga att det inte går att ordna för mobiltelefoner inom den närmaste framtiden i alla fall.
 9. Är inte det självklart med tanke på att de är mycket dyrare i inköp? Jämför med bilbranschen t ex så borde man kunna hitta samma mönster.
 10. e-snobben

  Vinterstudion

  Han är bara på dåligt humör för att han inte är i form.
 11. e-snobben

  Sportsnacket går

  Bäst att hålla sig sig till ungarnas knattefotboll. Det värsta som kan hända är att du blir nerslagen av en annan förälder.
 12. e-snobben

  Vinterstudion

  Det var faktiskt lite skadeglatt roande att se en så trött Johaug i sista backen. Sån har man aldrig sett henne tidigare.
 13. Kanske bättre om du inte hade varit så överdrivet kategorisk i den frasen då. Jag kan ju inte citera något annat än det du skriver. "Bara ägnat åt att ge användaren en känsla av kontroll" tycker jag också känns som att det förstärker intrycket av att du tycker det är ett meningslöst program. Jag tycker som sagt inte att programmet är "i princip meningslöst". Det var vad jag ville säga, och då kändes det onödigt att ta med hela citatet.
 14. e-snobben

  Vinterstudion

  Jippi! Ett guld i alla fall!
 15. e-snobben

  Sportsnacket går

  De verkar sporra varandra till högre höjder.
 16. e-snobben

  Vinterstudion

  Jo jag hörde det. Men frågan är om hon är nog bra för att vinna, tror hon får vara nöjd om hon kommer till final. Och väldigt nöjd med en medalj. Men jag hoppas på guld så klart!
 17. Jag tycker bara inte att rubriken "sämst när det gäller" stämmer så bra om man bara ser till en enda funktion i programmet.
 18. Och priset på denna 16-tummare blir...trumvirvel...100.000?
 19. Har CleanMyMac någonsin varit ett program i huvudsak för malware förrän möjligen version X? Är man rädd för malware ska man väl använda ett program som i första hand är anpassat för det. Det skulle då jag göra i alla fall.
 20. Samtidigt rekommenderas - i alla fall har jag blivit rekommenderad - man om man får problem med ljudkortet att ansluta det direkt till macen och inte via någon docka eller liknande för att kunna felsöka. (Jag har som tur är ingen mac med detta chip kanske ska tilläggas.)
 21. Det tog flera dygn att kryptera min backup på 1 TB via USB 2. Så att det tar tid är det ingen tvekan om.
 22. Fel av mig pga att låtordningen på SVT Play var bakvänd i förhållande till hur de spelades i programmet, hade kvar den ordningen i huvudet. Det var alltså låt nr 6 jag tyckte bäst om och inget annat.
 23. Kanske lika bra att ha en enda tråd för detta spektakel.
 24. Jag tänker inte läsa artikeln, jag tänker bara skratta gott åt vad jag läser.
×