Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

e-snobben

Medlem
 • Antal inlägg

  18 077
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  36

Allt postat av e-snobben

 1. Inget världsrekord idag heller Nåja, det var rätt nära ändå.
 2. Nej det kommer han inte att lyckas med.
 3. Men på söndag, då jäklar!
 4. Friidrott i svt24 nu med Duplantis!
 5. VA! Jobbar @Alix på Eurosport?
 6. Här är ett längre klipp med repriser. Dock på polska eller nåt sånt språk. @Alix, översätt åt oss tack!
 7. Såg det just på Svt.se
 8. Oooh så nära Duplantis var att sätta världsrekord inomhus! Han klarade nästan 6,17!
 9. Ja det är märkligt att de är så oförstående. Jag begriper inte hur man gör för att få i sig preparaten om man inte har dem hemma. Skulle någon ha spetsat hennes sportdryck, eller vad...
 10. Jag tror vallateamet behöver utbildning.
 11. Ok, för egen del tipsade jag bara redaktionen.
 12. Android är säkrare än iPhone. Läs mer här
 13. Jo precis! Ja ska han bli pappa så är han väl borta ett tag.
 14. Aha, kom in i vardagsrummet och tyckte kommentatorerna suckade lite över att hon låg långt efter, men jag brydde mig aldrig om att spola tillbaks för att kolla vad det var.
 15. Hur var det egentligen med Ebba Anderssons glid på klassiska sträckan? Såg bara att hon förlorat lite väl mycket tid mot de andra in mot skidbytet.
 16. Är den andra ryssen sjuk?
 17. Jo har man tränat så vet man att det alltid är lätt att vara efterklok, så det är sällan nån idé. Däremot lär man sig förhoppningsvis något för att undvika skador i framtiden.
 18. De missleder på bilden genom att skriva om hennes tidigare lårskada och som att det är den som är orsaken. Det här är en ny revbensskada pga för hård träning.
 19. Ingen spänning i damernas på slutet. Mycket intressantare att följa herrarnas lopp då. Men det där med masstart, nja, vet inte om jag gillar det riktigt.
 20. Det var nog vallateamet som inte lyckats hitta rätt idag.
 21. Ingen jätteknuff, mer en petning med ett par fingrar. Det blev ju bara en muntlig varning också, men regler är till för att följas. De lär inte göra om det.
 22. Och eftersom datorn är nyligen inköpt så kommer det inte att vara ett problem, såvida den inte var begagnad och köpt via Blocket eller nåt sånt. Har inte läst alla inlägg men det framgår inte av det första om den är begagnad eller ny från butik.
 23. Kom på en sak, det verkar som om de ändrat reglerna i sprint. Numera verkar ingen bli diskad om någon annan faller, har sett en hel del incidenter och kommentatorerna bara: "Och så faller NN! Nej vad tråkigt!" Sen hör man inget mer om det. En svensk fick ju båda stavarna avtrampade t ex.
 24. Citat från din länk: Det är företaget och inte kunden som ska kunna bevisa att felet beror på något som kunden gjort. Det är näst intill omöjligt, såvida den inte ser ut om den blivit överkörd av en buss.
×
×
 • Skapa nytt...