Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

e-snobben

Medlem
 • Antal inlägg

  17 862
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  35

Allt postat av e-snobben

 1. Jovisst, de är säkert jättetrevliga men det är något helt annat. Inget som har med ämnet att göra.
 2. Om du har varit på Microsofts supportsidor så vet du vad jag talar om.
 3. Min sinnesstämning var god tills dess att jag hittade den här sidan.
 4. Otroligt! Jag letade efter en lösning på ett problem. När jag inte hittade lösningen efter att ha läst supportsidan så fick jag tycka till om det var till hjälp eller inte. Jag klickade "Nej". Då brukar man få en svarsruta där man ombeds ge förslag på hur man kan förbättra supporten, vad som saknades, men någon sådan dök aldrig upp. Det enda som dök upp var "Tack för din feedback". Med andra ord struntar de fullständigt i om kunderna är nöjda eller inte. Det är Apple i ett nötskal det. Det går precis hand i hand med deras hutlösa priser på produkter som är omöjliga att uppgradera i efterhand.
 5. Vann han på det eller? Hade inte riktigt tid att sitta och kolla.
 6. Buu! Gammalt skämt
 7. Ja det är ju precis samma sak där. De har inte heller särskilt stor del av den marknaden, just för att de är dyra.
 8. Det beror väl minst lika mycket på hur många anställda som företagets VD vill ha.
 9. Ur den inledande texten till serien Follow the money på svt.
 10. Jaså det säger du. Den här statistiken handlar om "drömmilen", dvs hur många som lyckats springa en mile på under 4 minuter. Den handlar inte om hur många mile-lopp som sprungits av svenskar totalt sett. Musse finns t ex inte med i den listan eftersom: "Den ende som senare varit i närheten är faktiskt Mustafa Mohamed när han på MAI-galan 2005 noterade 4:00.02!" Men även om man bara tar med de lopp svenskar har sprungit under drömgränsen fyra minuter i så är det ju i alla fall 12 lopp förutom Gärderuds och Berglunds de senaste 44 åren. Oavsett detta var inte så jag menade. Vad jag menade var att det totalt sett måste ha sprungits ett antal mile-lopp de senaste 44 åren oavsett svenskt deltagande eller inte. Statistiken säger som sagt inget om hur många svenskar som varje år springer ett mile-lopp. Om det sen blir en "drömmil" är en helt annan sak. Kanske kunde lagt till nåt mer men nu ska jag sola så det här får räcka.
 11. Men hallå! Det är 44 år sen förra rekordet. Nog måste det hunnit springas ett antal lopp sen dess. Och de flesta löpare i eliten får säkerligen ganska snabbt reda på vilka rekord som gäller på olika distanser, för att ha något att sikta mot.
 12. Ja det var väl för väl. Dags för de nya talangerna att visa vad de går för.
 13. Om det är mig du syftar på så skriver jag ju att det inte beror på att användare är korkade. Och vad säger det i så fall om dig, förutsatt att du syftar på mig? Syftar du inte på mig behöver du inte bry dig om min fråga då den i så fall blir irrelevant.
 14. Så länge det stod 0-0 var det i alla fall lite spännande.
 15. Om Apples datorer är så bra som de själva påstår, varför har de då bara 6,6% av den totala marknaden? (Eller 6,8% beroende på hur man räknar). Är 93% av datoranvändarna dumma i huvudet som inte förstår bättre? Dvs i stort de som kör Windows istället för macOS. Nej, de är inte dumma i huvudet. Skulle tro att i de flesta fall stavas orsaken "kostnad", inte bara för det enskilda datorköpet utan även kostnaden över tid. Ovanstående skärmdumpar är hämtade härifrån. https://www.cultofmac.com/618730/q1-2019-pc-market-apple-mac-gartner/ Jämfört med 2017 har för övrigt Mac-användarna minskat med ca 1%. https://macworld.idg.se/2.1038/1.620921/macforsaljningen Alla fanatiker kan fortsätta banka huvudet i väggen, siffrorna blir inte bättre för det. En gång i tiden var även jag smittad, men numera ser jag klart, utan skygglappar av märket Apple.
 16. En sak som blivit bättre är att olästa notifikationer inte längre markeras som lästa så fort man klickat på en av dem i listan. Om det nu inte bara är en bugg förstås som orsakar denna förbättring, av i så fall tillfälligt slag. Dock fortfarande segt, men det är söndag...
 17. Förlust oavsett, då kan han ju lika gärna läka sig ordentligt hel först.
 18. Spanien borta blir nog en betydligt svårare nöt att knäcka.
 19. Jag vet en som tappat otaliga telefoner i backen med sprucken skärm som resultat. Förstår inte hur man lyckas med det så många gånger utan att lära sig att vara mer försiktig.
 20. Härligt! Nu har hon på allvar visat att hon vill vara med och slåss om medaljerna i VM.
×
×
 • Skapa nytt...