Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

e-snobben

Medlem
 • Antal inlägg

  18 060
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  36

e-snobben vann dagen: 31 juli 2019

e-snobben hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

726 Fantastiskt!

Om e-snobben

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Plats
  Luleå
 • Intressen
  Musik, sport, träning, mat&bak.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

1 846 profilvisningar
 1. Jo har man tränat så vet man att det alltid är lätt att vara efterklok, så det är sällan nån idé. Däremot lär man sig förhoppningsvis något för att undvika skador i framtiden.
 2. De missleder på bilden genom att skriva om hennes tidigare lårskada och som att det är den som är orsaken. Det här är en ny revbensskada pga för hård träning.
 3. Ingen spänning i damernas på slutet. Mycket intressantare att följa herrarnas lopp då. Men det där med masstart, nja, vet inte om jag gillar det riktigt.
 4. Det var nog vallateamet som inte lyckats hitta rätt idag.
 5. Ingen jätteknuff, mer en petning med ett par fingrar. Det blev ju bara en muntlig varning också, men regler är till för att följas. De lär inte göra om det.
 6. Och eftersom datorn är nyligen inköpt så kommer det inte att vara ett problem, såvida den inte var begagnad och köpt via Blocket eller nåt sånt. Har inte läst alla inlägg men det framgår inte av det första om den är begagnad eller ny från butik.
 7. Kom på en sak, det verkar som om de ändrat reglerna i sprint. Numera verkar ingen bli diskad om någon annan faller, har sett en hel del incidenter och kommentatorerna bara: "Och så faller NN! Nej vad tråkigt!" Sen hör man inget mer om det. En svensk fick ju båda stavarna avtrampade t ex.
 8. Citat från din länk: Det är företaget och inte kunden som ska kunna bevisa att felet beror på något som kunden gjort. Det är näst intill omöjligt, såvida den inte ser ut om den blivit överkörd av en buss.
 9. Enligt konsumentköplagen räknas alla fel som upptäcks inom 6 månader som ursprungliga. Återförsäljaren eller vem som nu anses ansvarig har två försök på sig att åtgärda problemet. Om inte felet kan åtgärdas på två reparationsförsök så har kunden om rätt att kräva återköp. Kontakta butiken du har köpt den och ställ dina krav. Stå på dig, annars gör någon annan det.
 10. Menar du att de krigade mot varandra?
 11. Hon kommer nog att bryta om det blir känningar eller om knät svullnar upp efteråt. 7 eller 8 lopp på raken känns ju även för de som inte varit skadade.
 12. Hon är väl värd en pallplats!
 13. Får kolla på play sen. Har precis kommit hem från Star Wars, the rise of Skywalker.
 14. Missförstå mig inte för att jag gillar ditt inlägg. Jag gillar ju inte att de är just värdelösa.
 15. Jag hörde precis om det i sportnytt. Kul! Hoppas bara att knät håller.
×
×
 • Skapa nytt...