MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

e-snobben

Medlem
 • Antal inlägg

  16 932
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  31

e-snobben vann dagen: 11 mars

e-snobben hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

459 Fantastiskt!

Om e-snobben

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Luleå
 • Intressen
  Musik, sport, träning, mat&bak.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Appleprylar
  Macbook Pro 15 tum, sent 2011, 2,2 Intel Core i7, macOS High Sierra 10.13.3
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

668 profilvisningar
 1. Vet du nåt om MacBook Pro late 2011 i det här fallet? Finns det nån lista nånstans?
 2. Läste i tidningen idag..

  Du borde se kvällens avsnitt av Svenska Nyheter. https://www.svtplay.se/video/17324366/svenska-nyheter/svenska-nyheter-sasong-1-avsnitt-2
 3. Då vet @felix-d vad som behöver göras. (Använder inte stylish, vad nu det är för nåt)
 4. @felix-d Inte världens jobbigaste problem, mest kanske lite kosmetiskt. Efter att ha markerat forumet som läst så dyker det upp en svart ruta med vit text för att tala om att forumet är markerat som läst. I alla fall i Chrome - som jag nu använder då den har visat sig bättre än Safari - så är rutan väldigt högt upp så att bara hälften av den syns. Då ser man ingen text. Den halkar ner precis innan den är på väg att försvinna och har man då tur hinner man läsa vad som står. Om jag själv programmerade en hemsida skulle jag försöka åtgärda det då det borde vara relativt enkla åtgärder som krävs. Såvida det inte är ett problem specifikt för Chrome, i vilket fall man får välja vilka funktioner som är viktigast och välja webbläsare utifrån det.
 5. Väderläget just nu

  På me' mysse!
 6. Läste i tidningen idag..

  Böneutrop är att likställa med annan typ av högtalarförstärkt talande. Man får t ex inte hur som helst ställa sig inne i stan med en ljudanläggning och skandera.
 7. De där ikonerna måste jag ha ignorerat beroende på att de är så pass ljusa i färgen att det ser ut som att de inte är aktiverade, att de inte går att använda. De borde ändras rent färgmässigt tycker jag för att bli mer synliga. Kolla in min skärmdump. De färger jag har är ju inte alls lika skarpa som - framförallt - den gröna av dina ikoner. Märkligt att det kan skilja så mycket.
 8. Såg att jag fått tillbaks i princip alla bilder som tidigare saknats under "Mina bifogade bilder". Men för perioden 7-28 januari 2018 saknas de fortfarande*. Kommer de att komma tillbaks eller är de borta för alltid? *Det kanske gäller hela januari månad 2018, men jag har inte laddat upp några bilder före eller efter dessa datum i januari.
 9. Hur raderar man ett flöde som man skapat? Råkade ge fel namn åt ett och vill ta bort det.
 10. Väderläget just nu

  Vid närmare eftertanke, stackars meteorologer som aldrig får leva i nuet.
 11. Läste i tidningen idag..

  Ska du byta bank nu eller följer du med?
 12. Väderläget just nu

  Varmare än -9° är det allt, ca -2° här, men solen skiner.
 13. Fel-fel-fel! Hähähä! Det visade sig att "justera ljusstyrkan automatiskt" var påslagen. Det är en av de inställningar som ändras i och med att man uppdaterar systemet. Såg det först senare och när jag då bockade ur den där rutan så blev det som tidigare. Surt!
 14. Läste i tidningen idag..

  Intressant inslag ikväll i Aktuellt om Googles ansvar vad gäller sånt som finns tillgängligt på nätet. Näthat mot svenska judar handlar det om.
×