Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

e-snobben

Medlem
 • Antal inlägg

  18 039
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  36

e-snobben vann dagen: 31 juli

e-snobben hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

717 Fantastiskt!

Om e-snobben

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Plats
  Luleå
 • Intressen
  Musik, sport, träning, mat&bak.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

1 773 profilvisningar
 1. Det kan ha varit begynnande förkylningsbesvär som gjort att Frida Karlsson underpresterade.
 2. På senaste tiden, eller året kanske, så tycker jag att han visat en del konstiga sidor. Har en känsla av att han inte kommer att vara med så länge till, vi får väl se.
 3. Är det en slump att Sverige och Spanien hamnade i samma grupp igen eller har det att göra med att de var i samma grupp i kvalet? Statistiskt sett ska det nämligen mycket till om de av 20 länder som är klara lottas till samma grupp två gånger på raken.
 4. Inte så kul för de svenska damerna idag.
 5. Med tanke på att han själv betett sig på det här sättet så tycker jag inte synd om honom. Nej vad häftigt! Det blir en kopia av tråden istället för bara en länk! @felix-d Stort tack för den funktionen!
 6. Som tur är lär det aldrig hända igen, men lite kul var det allt.
 7. Det gjorde jag för ett antal veckor sen.
 8. Härligt att det äntligen blev dubbla guld! Förbannelsen är bruten!
 9. Såg fel i hastigheten igår, 19.00 var det ju, men då var det i alla fall ingen som kom för sent till tvn. Idag är det i alla fall 14.00 som gäller för damerna i SVT1. Har dubbelkollat och är det inte rätt så har både tv-tidningen och gårdagens kommentator fel. Det som kan ställa till det för damerna är väl att de har lite press på sig om det ska bli historia, med två lag i final eller hur det nu var. Återstår att se hur mycket av det som sitter i huvudet.
 10. Ja det vore inte dumt. Semifinaler kl. 18.00. Vet inte om Sverige spelar då med, vi får hålla koll.
 11. Och nu ser det ännu bättre ut efter seger för herrarna på morgonen.
 12. Idag har det framkommit att även om målsättningen att minska koldioxidutsläppen fortsätter så är samtidigt målsättningen för företag i branschen att öka produktionen av fossila bränslen fram till 2040. Vad finns det nu för anledning för gemene man att köra mindre bil, åka kollektivt och vara miljövänlig? Jag ger snart upp det där.
 13. Ebba Andersson har skadat knäet (igen) under löpträning och går på kryckor.
 14. Saker och ting förbättras med åren. https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.721956/otippad-vinnare-nar-av-test-utser-basta-antiviruset PC för alla 12 augusti 2019:
 15. En annan sak som känns bra nu är att jag slipper dessa eviga höga fläktljud så fort jag tittar på en film eller spelar in. Enda gången de ökar marginellt är under rendering, och då är det som sagt ändå bara marginellt. Naturligtvis beror det till stor del på att det inte är en bärbar dator jag sitter vid, men vad har Apple att erbjuda som inte blir uttröttande på det sättet för under 15 000 och som har samma specifikationer.
×
×
 • Skapa nytt...