Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

e-snobben

Medlem
 • Antal inlägg

  17 934
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  36

e-snobben vann dagen: 31 juli

e-snobben hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

685 Fantastiskt!

Om e-snobben

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Plats
  Luleå
 • Intressen
  Musik, sport, träning, mat&bak.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Appleprylar
  Macbook Pro 15 tum, sent 2011, 2,2 Intel Core i7, macOS High Sierra 10.13.6
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

1 560 profilvisningar
 1. Är du så obildad?
 2. Har upptäckt ytterligare en sak. Det går inte att dela filmer i 1080p med 30 fps. De filmerna konverteras istället till 60 fps. Ingen idé alltså att försöka spara plats genom att köra i ett format som i de allra flesta fall räcker bra. Det är ju till och med vanligare med 24 fps i vanlig film.
 3. Du vet lika väl som alla andra att batterier är klassade som miljöfarligt avfall. Trådbundna hörlurar är med största sannolikhet klassat som elektronikskrot, i och för sig även trådlösa förutsatt att batterierna går att byta ut, men det ändrar inte det faktum att man måste ha batterier i dem för att de ska fungera. Alla som tycker det är ett bra sätt att tänka kan ju fundera på hur det skulle vara om alla gick omkring och lyssnade på musik och pratade i telefon med högtalaren påslagen. På, bussen, i alla affärer, ja överallt. Ren idioti.
 4. Man märker vilka som skiter i sina avkommor.
 5. Jag tycker också att det namnet klingar positivt i mina öron. Det måste bero på att det var bra.
 6. Överlag är detta med att slopa hörlursuttag ett mycket dumt fenomen. Det leder ju inte precis till att folk använder färre batterier. Tvärtom är det ett steg mot ett allt sämre miljötänk. 👎
 7. Vände på en film så att den blev rättvänd. När jag sen skulle spara den går inte det alternativet att använda, det är nedtonat. Duplicerade istället filmen med resultatet att ljudet försvann från filmen när den lästes in i iMovie, bara den rörliga bilden fanns kvar. Provade igen men sen ångrade jag mig och gjorde som man gör med alla tredjepartsprogram, dvs man bara klickar i dokumentets stängningsruta och förväntar sig få frågan om man vill spara ändringarna. Då kom den här rutan upp. Jag ville inte spara dokumentet så jag tänkte att jag raderar det väl då. Men då raderades originalfilen istället! Detta trots att frågan klart och tydligt lyder: "Vill du behålla det nya dokumentet "Namnlöst"? Men det är alltså inget nytt dokument utan exakt samma dokument som man just öppnat. Efter att ha återställt originalet och gjort mina ändringar en tredje gång så kollade noga igenom rutan igen. Kunde konstatera att man kan antingen spara ändringarna eller radera dokumentet. Varför i helskotta kan man inte bara välja att stänga dokumentet utan att göra några ändringar??? Apple må satsa på kvalité, men det här är fan i mig långt ifrån kvalité!
 8. Upptäckte just ett mycket enklare sätt att återskapa ett objekt från hårddisken som är min Time Machine. Det är bara att dubbelklicka på den som man gör när man öppnar vilken mapp som helst och sen leta upp filen och dra den till sin interna HDD. Myycket enklare!
 9. Det blir fel att göra en sån jämförelse. De svenska manliga löparna kan inte mäta sig med de norska manliga som jag pratar om. För övrigt är Inte ens de "importerade" manliga löparna i klass med dem.
 10. Det här är bara ett i raden av Apples konstigheter när det gäller att tjäna så mycket pengar som möjligt på sina kunder. Det är rena diktaturfasonerna trots att företaget är grundat i en demokrati.
 11. Minst sagt överraskande får man säga.
 12. Märkligt att det inte finns några norska kvinnliga löpare i klass med bröderna Ingebrigtsen och Karsten Warholm.
 13. Min versionsletare fick leta länge så jag klickade på annat under tiden och letade i hjälpen mm. Sen när jag gick tillbaks till fliken för uppdateringar så fanns det en ny version. Startade om med en knapp på den sidan och nu har jag den senaste. Det jag däremot tycker är konstigt är att trots att automatiska uppdateringar är aktiverat så var jag ändå tvungen att göra det själv. Men det är samma visa i mobilen, jag måste själv klicka på "Uppdatera alla" i Google Play-butiken.
×
×
 • Skapa nytt...