Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

e-snobben

Medlem
 • Antal inlägg

  18 000
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  36

e-snobben vann dagen: 31 juli

e-snobben hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

705 Fantastiskt!

Om e-snobben

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Plats
  Luleå
 • Intressen
  Musik, sport, träning, mat&bak.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

1 679 profilvisningar
 1. Skrivbordsbakgrunderna från min Mac har jag naturligtvis sparat. De är snyggare än de i Windows, och kostar mig inget extra.
 2. Om det enda man gör är surfar eller använder datorn som en stor mobiltelefon så funkar det säkert. Och eftersom du är medveten om det så kan du i god tid förbereda övergången.
 3. 20 medaljer låter ganska vågat, men hoppas kan man ju alltid.
 4. Hoppas att alla här på forumet - och då menar jag verkligen ALLA ser denna film. Om man fortfarande kan sticka ner huvudet i sanden och köpa deras produkter efter att ha sett denna film, då...
 5. Det gäller att ha snabba fingrar om man ska spela Paganini på gitarr.
 6. Men bara nästan alltså. Ok, det kan vara bra att ha koll på.
 7. Vad bra att ni inte behöver sjunga "We shall overcome".
 8. Ja det var väl typiskt att det skulle kvitteras på övertid när Sverige spelat så bra.
 9. Sitter och gottar mig över att slippa installera eller använda Catalina.
 10. Jag skulle säga att det aldrig räcker med att enbart dra ett program till papperskorgen. Det skapas .plist-filer och andra småfiler som visserligen inte tar så mycket plats, men det blir många dammråttor att leta reda på. Däremot är det många program som det räcker att installera genom att bara dra det till systemmappen.
 11. FreeOffice kan också vara värt en titt. (Finns även för Mac) https://www.freeoffice.com/sv/
 12. Du är väl medveten om att för att kunna använda Office gratis vill Microsoft ta del av din inmatning, dvs de vill ta del av vad du skriver i Word t ex, för att kunna "utveckla programvaror och tjänster" eller nåt liknande.
 13. Nej skitprogram vill jag inte ha. Har provat några i olika kategorier men tagit bort dem. Jag har kollat upp lite mer och jämfört OpenOffice med LibreOffice och kommit fram till att LibreOffice är den variant jag skulle välja eftersom den har stöd för docx vilket inte OpenOffice har. Dessutom verkar OpenOffice vara på nergång så att säga. OpenOffice ska i och för sig vara stabilare då det inte uppdateras lika ofta. Gillar jag inte programmet är det busenkelt att avinstallera det, liksom det är busenkelt att avinstallera andra program i Windows. I det avseendet ligger Apple förresten efter, de har ingen inbyggd avinstallerare i sina system.
 14. Då är det troligen mer anpassat för Linux än för Windows. Det ska dessutom mycket till om den här typen av program ska kunna tynga ner en dator anpassad för så pass krävande uppgifter som en i7-processor klarar.
×
×
 • Skapa nytt...