MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

e-snobben

Medlem
 • Antal inlägg

  17 702
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  34

e-snobben vann dagen: 12 augusti 2018

e-snobben hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

623 Fantastiskt!

Om e-snobben

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Plats
  Luleå
 • Intressen
  Musik, sport, träning, mat&bak.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Appleprylar
  Macbook Pro 15 tum, sent 2011, 2,2 Intel Core i7, macOS High Sierra 10.13.6
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

1 270 profilvisningar
 1. Det tog flera dygn att kryptera min backup på 1 TB via USB 2. Så att det tar tid är det ingen tvekan om.
 2. Fel av mig pga att låtordningen på SVT Play var bakvänd i förhållande till hur de spelades i programmet, hade kvar den ordningen i huvudet. Det var alltså låt nr 6 jag tyckte bäst om och inget annat.
 3. Jag tänker inte läsa artikeln, jag tänker bara skratta gott åt vad jag läser.
 4. e-snobben

  Sportsnacket går

  Ja det var imponerande! Det ser bra ut inför inomhus... är det EM eller VM...
 5. Han kom ju inte sist i alla fall. Gillade nr 2 bäst, bra att den gick till final. Men tävlingen känns mer och mer avslagen för varje år av någon anledning.
 6. e-snobben

  Sportsnacket går

  Funny!
 7. Äntligen någon som på ett vettigt sätt kan förklara varför aktier helt plötsligt sjunker i värde! Jag har aldrig fattat varför fram tills nu. Ingen vad jag vet har i nyhetssammanhang belyst det faktumet så tydligt. "Oro på Stockholmsbörsen" eller nåt sånt brukar det heta.
 8. e-snobben

  Onyx 3.4.9 - rensa. Var?

  Ok, men man ska komma ihåg det också. Inte så värst ofta man använder det om man inte programmerar. Bra med ett program som fixar sånt den "Maciga" vägen.
 9. I SyncMate kallas det "USB debugging mode". Sökte sen på nätet om detta och hittade även artiklar om root. Kanske var det falsk information eller felaktig information i de artiklarna men det jag fick läsa gjorde mig misstänksam. Det är därför jag vill varna. Men det är ju som sagt upp till var och en att bestämma om man vill använda det eller inte. Till Samsungs telefoner finns programmet Smart Switch. Har laddat hem det och ska utforska det också. Kanske duger det lika bra som Commander One och är dessutom gratis.
 10. Enligt dagens Norrbottenskuriren så har den sjunkande iPhone-försäljningen bidragit till att Apples finanser gått back rejält det senaste halvåret eller vad det var. Kommer inte ihåg de exakta siffrorna men det borde finnas nånstans på nätet för den som vill leta. Å andra sidan ryktas det att Samsungs S10 kommer att kosta runt 15.000 eller nåt sånt.
 11. e-snobben

  Onyx 3.4.9 - rensa. Var?

  Kom på att jag ju lika gärna kan rensa cache och systemskräp med CleanMyMac. Men det finns ju vissa andra funktioner som är bra att ha. Visa osynliga filer t ex, så man slipper gå in i terminalen och pilla lika ofta.
 12. När man startar programmet så uppmanas man slutligen att aktivera root och man får utförliga instruktioner hur man gör, tror man länkades till en webbsida. Man ska skriva ett ord sju gånger eller nåt sånt och sen får man ett meddelande typ: Grattis du är nu utvecklare! Lägger till: Skrev det även i första inlägget.
 13. e-snobben

  Onyx 3.4.9 - rensa. Var?

  Provade även avinstallation, säker start och ominstallation med samma resultat. Någon här på forumet som har aktuell version installerad och som har alternativet "Rensa"? Det är i alla fall inte det enda som försvunnit från raden med tillgängliga funktioner. Automatisera och Logg ligger i alla fall inte där, kanske hittas allt nån annanstans då.
×