MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Jump to content

LuBbe

Medlem
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About LuBbe

 • Rank
  Bra
 • Birthday 12/11/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Plats
  Mjölby

Mac user info

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  iMac Retina i7 2015, iPad air, iPhone 5
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Ansluten som gäst !?

  OK ... (hittade det). Tack!
 2. Ansluten som gäst !?

  OK ... Inget att oroa sig över då? Hade inte reagerat om enheten fanns där konstant och från dag 1 med routern. ... men nu dyker den upp sporadiskt (vilket gjort mig lite nojig).
 3. Ansluten som gäst !?

  Nej ... Men hittade precis att mitt "modem/router" från Telia heter Technicolor. (Vet inte vad det betyder ... !?) Det enda som jag anslutit via det trådlösa nätverket är vår skrivare. Men det gjorde jag precis nyligen ... och ovan fanns långt innan det.
 4. Sidofältet visar ej längre "objekt" ...

  Never mind ... Hittade en dold "knapp" som dök upp när jag förde muspekaren över den ... klickade på "visa" och så fanns dom där igen ...
 5. Ansluten som gäst !?

  Nu dök den andra upp igen ...
 6. Ansluten som gäst !?

  Får fortfarande upp detta med jämna mellanrum. Har ingen "delningsfunktion" aktiverad om jag tittar i sektionen "delning" i systeminställningar. Ngn gång har det varit en "enhet" parallellt med denna som synts men den har "misslyckats med sin anslutning". Kan det vara ett "virus"?
 7. Hej ... Sidofältet i finder har slutat visa de objekt som jag valt ska synas där. Se bifogad bild som förklaring. (Har testat att "starta om".) Har ngn ngt annat förslag på hur jag kan lösa detta?
 8. Ansluten som gäst !?

  Skulle det kunna bli "så här" om jag t.ex. "matat ut" min externa hårddisk där jag kör "Time Machine"?
 9. Ansluten som gäst !?

  Får upp detta i finder ibland ... Ngn som kan förklara vad det är?
 10. Time Travel + Alarm

  Hej ... Vet någon om det finns ett sätt att snabbt sätta ett alarm ihop med funktionen "time travel". Hade varit supersmidigt om man t.ex. kunde vrida fram tiden och typ "dubbelklicka" på skärmen och automatiskt få ett larm inställt på den angivna tiden.
 11. Tack för alla svar så här långt ... Har dragit mig för att fullfölja det här. Känner mig skeptisk till att ha windows installerat på min iMac men jag kanske "måste". Kan man köra windows i "full screen" på min maskin (med tanke på "5K upplösning osv") eller blir det en ruta som "flyter runt" på skärmen? Och sen var det ju det där med "virus" ... Kan ett "windows-virus" infektera mina "mac-filer" eller drabbar dom bara "windwos-partitionen"?
 12. Spela spel på iMac 17" 5K Retina

  Coolt ... Nu kan jag testa lite mer ... Får även upp en ruta för "visa lägen för låg upplösning" ... Vad innebär detta alternativ?
 13. Spela spel på iMac 17" 5K Retina

  Dessa 2 alternativ.
 14. Spela spel på iMac 17" 5K Retina

  Oj ... det blev fel i rubriken ... jag har en 27" (med M295X)
×