Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mickenyfiken

Medlem
 • Antal inlägg

  69
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av mickenyfiken

 1. Men fan är det du inte fattar!? Jag vill veta om någon som beställt från halebop vid detta tillfälle eller senare redan fått sin mobil! Jag vet inte om du beställt från halbop?
 2. Bara för att det står att den ska komma v 41 så behöver den ju inte göra det så den behöver inte alls komma antingen idag eller på fredag. Kanske är så att någon beställde vid samma tidpunkt som jag och redan har fått sin och det hade ju varit en indikation på att min kan dyka upp denna veckan också. Dock så tror jag att det kommer bli fördröjt men det ger väll tiden svar på. Och att du inte är något orakel behövde du inte skriva, det var inte skitsvårt att räkna ut.
 3. beställde en svart 16gb den 23 och det står att den skulle komma nu V.41, kan man vänta sig att den kommer imorgon eller Fredag?
 4. såg ett klipp på nätet och tyckte de hackade lite vid panorering eller vafan de heter.
 5. Går det att välja att filma i 720 istället för att få fler fps eller är ett hackigt 1080 enda alternativet?
 6. Startar tråden med någon jag letar efter några timmar nu:) Hur gör jag för att mixa ihop två bilder, alltså att båda videoklippen spelas upp samtidigt 50/50. Inte sida vid sida utan i varandra.
 7. verkar inte fungera. ska jag köra det programmet i macbooken för att få det att fungera till iphonen?
 8. Som rubiken lyder, min macbook pro hittar skrivaren som är inkopplad via usb till airporten men iphone hittar den inte när den söker. Vad kan detta bero på?
 9. ok nått tips på bra forum?
 10. Jag kör win7 via bootcamp på min macbookpro (vassare modellen) och har köpt battlefield bad company 2. När jag spelat en multiplayerspel online och ena laget vinner och man skall slussas till nästa bana så hoppar det alltid ut till windows och man måste starta om spelet. oerhört irriterande. Jag tog bort windows helt och la in det igen och installerade spelet igen men det fortsätter att hända varje gång, va kan vara felet?? Mkt tacksam för hjälp!
 11. har nu formaterat om och installerat battlefield igen men problemet fortsätter. vad fan kan vara problemet?
 12. 50 MB, jag hade gjort tvärt om, hade markerat den mappen ja ville säkerhetsspara
 13. jag har precis börjat använda time machine och har en fråga, jag vill säkerhetskopiera endast en mapp. så jag har valt den och den är 50 gb stor, men det står att den börjar säkerhets kopiera över 200gb, varför? kopierar den något jag inte vill? och efter att jag kopierat mappen så vill jag formatera om datorn helt, kommer jag sen kunna föra över det från min externa hdd som jag kopierat med timemachine?
 14. okej har du namn på något program som gör att jag kan läsa dem för jag vet inte hur jag skall få in filerna i macen (OS) efter jag formaterat om den??? Och jag har ingen backup, jag har alltid bara koiperat över filer manuellt till hddn.
 15. Ok men när jag sedan kör timemachine så sparas då allt på båda den externa och på datoron som backup då? Går det att köra backupp på bara en mapp såsom bilder, behöver ju inte säkerhetsspara filmer och sånt fick nu ytterligare ett problem. på den externa hdd har jag massvis med mappar med foton. Öppnar jag hddn i windows så visas allt som vanligt. men öppnar jag den i OS så fungerar vissa mappar inte, de är bara vita och så kommer du upp fel kod -43 när jag försöker öppna dem. Vet inte vad som hänt för när jag köpte macbooken så kunde jag ju lägga in allt från hddn till den utan problem, men nu kan jag inte heller flytta mellan OS och hddn, det är som att det är skrivskyddat, men i windows går det framochtillbaka
 16. fick nu ytterligare ett problem. på den externa hdd har jag massvis med mappar med foton. Öppnar jag hddn i windows så visas allt som vanligt. men öppnar jag den i OS så fungerar vissa mappar inte, de är bara vita och så kommer du upp fel kod -43 när jag försöker öppna dem. Vet inte vad som hänt för när jag köpte macbooken så kunde jag ju lägga in allt från hddn till den utan problem, men nu kan jag inte heller flytta mellan OS och hddn, det är som att det är skrivskyddat, men i windows går det framochtillbaka
 17. ja jag kör bootcamp men jag behöver inte spara något från windows. och partionerna vill jag ju ha i annan storlek nu. hummel vad menar du? om jag raderar allt på datorn så är det jag sparat med timemachine på en extern hdd orginalet, såklart?
 18. Jag har delat upp min macbook pro till två 250 partioner och har os på en och windows på en. Vill nu istället ha ca 350 till os och 150 till windows. Är enda sättet att formatera om hela datorn? Och om jag väljer att formatera om och först säkerhetskopierar os i timemachine, kommer det då bli problem när den sen skall kopiera tillbaka alltihop när det inte är "samma storlek på disken den kopierade" alltså att den inte kommer känna igen sig eller hur funkar det?
 19. Jag kör i windows 7. Ärligt talat pron skall väll vara bättre än den skarpaste airen?
 20. Jag kan inte lira battlefield bad company 2 på lägsta upplösningen på min 6 månader gamla macbook pro (den vassare modellen). Hur kan det funka på macbook air så bra som det verkar göra på videorna?
 21. hur gör man detta?? ja en applerouter får de nog bli då för jag har provat flertalet olika routers genom åren och alla tappar det nångång
 22. min mbp är ett halvår gamal så jag antar att det är det senaste imovie. . jasså okej men då skulle jag behöva hitta fler pre keyed-klipp med transparanta bakgrunder då.
×
×
 • Skapa nytt...