Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mickenyfiken

Medlem
 • Antal inlägg

  69
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om mickenyfiken

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Men fan är det du inte fattar!? Jag vill veta om någon som beställt från halebop vid detta tillfälle eller senare redan fått sin mobil! Jag vet inte om du beställt från halbop?
 2. Bara för att det står att den ska komma v 41 så behöver den ju inte göra det så den behöver inte alls komma antingen idag eller på fredag. Kanske är så att någon beställde vid samma tidpunkt som jag och redan har fått sin och det hade ju varit en indikation på att min kan dyka upp denna veckan också. Dock så tror jag att det kommer bli fördröjt men det ger väll tiden svar på. Och att du inte är något orakel behövde du inte skriva, det var inte skitsvårt att räkna ut.
 3. beställde en svart 16gb den 23 och det står att den skulle komma nu V.41, kan man vänta sig att den kommer imorgon eller Fredag?
 4. såg ett klipp på nätet och tyckte de hackade lite vid panorering eller vafan de heter.
 5. Går det att välja att filma i 720 istället för att få fler fps eller är ett hackigt 1080 enda alternativet?
 6. Startar tråden med någon jag letar efter några timmar nu:) Hur gör jag för att mixa ihop två bilder, alltså att båda videoklippen spelas upp samtidigt 50/50. Inte sida vid sida utan i varandra.
 7. verkar inte fungera. ska jag köra det programmet i macbooken för att få det att fungera till iphonen?
 8. Som rubiken lyder, min macbook pro hittar skrivaren som är inkopplad via usb till airporten men iphone hittar den inte när den söker. Vad kan detta bero på?
 9. ok nått tips på bra forum?
 10. Jag kör win7 via bootcamp på min macbookpro (vassare modellen) och har köpt battlefield bad company 2. När jag spelat en multiplayerspel online och ena laget vinner och man skall slussas till nästa bana så hoppar det alltid ut till windows och man måste starta om spelet. oerhört irriterande. Jag tog bort windows helt och la in det igen och installerade spelet igen men det fortsätter att hända varje gång, va kan vara felet?? Mkt tacksam för hjälp!
 11. har nu formaterat om och installerat battlefield igen men problemet fortsätter. vad fan kan vara problemet?
 12. 50 MB, jag hade gjort tvärt om, hade markerat den mappen ja ville säkerhetsspara
 13. jag har precis börjat använda time machine och har en fråga, jag vill säkerhetskopiera endast en mapp. så jag har valt den och den är 50 gb stor, men det står att den börjar säkerhets kopiera över 200gb, varför? kopierar den något jag inte vill? och efter att jag kopierat mappen så vill jag formatera om datorn helt, kommer jag sen kunna föra över det från min externa hdd som jag kopierat med timemachine?
×
×
 • Skapa nytt...