Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sigge_

Medlem
 • Antal inlägg

  27
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Sigge_

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  Inte börjat ännu
 • Appleprylar
  Inga för tillfället
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jaså? Många på t.e.x Prisjakt och Pricerunner säger att man får vänta nästan 2 veckor tills dom får produkten ...
 2. Jo men jag vill helst inte ta den på Avbetalning Men det är lockande ibland
 3. Jo sant ... Kanske är bättre att köpa den på Grafit eller nåt sånt (Premium Apple Återförsäljare ) inne i stan för då är det nog lite mer säkert . Är ingen prisskillnad precis . Såg att Media Market i alla fall sålde 2008 modellen men dom hade dock tagit ner priset nån tusenlapp eller så ... Men jag vill helst inte beställa från Apple Store . Har hört att det är så lång leverans tid och så . Och det kan alltid hända olyckor med lådan när det gäller leverans . Kanske inte stor risk men endå
 4. Oj det var bra det :-) . Om man får en bra mac som inte krånglar på en gång så tjänar man nog på en mac för den håller längre . Pc kommer ju nya hela tiden men macar kommer bara 1 ny per år . Jo kanske blir ett litet ha-begär . Typ som jag nu ... Jag vill bara köpa en Macbook och sitta och använda den hela dan men den är så dyr Får vänta ett tag :/ . Bara farsan som tycker att det är dåligt ekonomiskt att köpa en mac . Men jag klämde lite på en i butiken igår och jag skulle kunna stå kvar där tills dom slängde ut mig!
 5. Om jag köper en macbook på El giganten eller Media Market . Går det då att köpa till Apple Care ?
 6. höll menar jag med att om man haft en så hur länge höll den typ Äh Baloobas har rätt men gav en dålig exempel fråga (går att svara exakt korrekt på den)
 7. Jo jo kanske en lite dum fråga men jag inriktade mest mig på hur längre dom föregående modellerna hållit. Ska nog inte transportera den så mycket ... Kanske 0-2 ggr per månad. Ett snöre är x cm långt . 100% korrekt och ingen dum fråga
 8. Jo men på ett ungefär ... Dom som haft en eller har en typ...
 9. Vad snackar du för skit? Jag frågar hur länge den håller och du kommer med ett svar hur en idiot skulle klanta sig ...
 10. Hur länge håller dom egentligen? Kanske bara blir gissningar nu men jag ska inte köpa minst 2010 versionen men annars så blir det 2011 versionen . Beror på när 2011 versionen kommer ut och så ... Om ni haft eller har en så kan ni ju säga hur länge det hållit/höll
 11. Hmm... Jo kanske. Men när jag köper en Macbook så är det nog en nyare version ... Kanske 2011 jag köper en ? Beror på .
 12. Tack för alla fina svar men jag är på El giganten nu och klämmer på både MB och MBP och för mig vinner MB! Tycker den är betydligt skönare och så... Men min far är nog lite på PC sidan så han tycker att en macbook är lite dyrt med tanke på vad man får ... Men han har nog aldrig haft en Mac men får nog förklara varför en mac är bättre och värt pengarna... Tycker både förra modellen och den nya (den jag klämmer på nu) av macbook är extremt sköna... Får nog sluta nu för vi hjälper farmor att köpa en teve som hon inte har råd med XD! Ha det bra ! MvH Sigge!
 13. Alltså ja dom skriver ju bara felen för ingen pratar ju om hur bra den funkar (förutom när nån frågar förstås...) Men om det skulle bli nåt fel på den så skulle jag hel klart lämna in den om garantin är kvar ... Men Apple Care är en ganska självklarhet nu för tiden så om det inte kommit ett fel på 3 år så kommer det inte komma ett . (om du inte slår sönder datorn själv eller tappar den på asfalt förstås )
 14. Jo det är många som vill ha det. Jag har Voddler . Är riktigt besviken ... Har sett några filmer som var rätt bra . Men det tog ett himla tag att hitta nåt som var bra . Det mesta var gammal skit som ingen vill se på. Dåligt med komedi filmer tycker jag .(då menar jag bra komedier!)
 15. Sigge_

  Applestore

  Jo har märkt att sidan laddar extremt segt på sista tiden så det kan vara därför
×
×
 • Skapa nytt...