Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

nikce

Medlem
 • Antal inlägg

  48
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om nikce

 • Medlemstitel
  På gång
 1. Alltså, fixa säkerheten ändå. Det är poppis bland kriminella att sköta sina skumaffärer från andras w-lan. Till exempel, de ska carda (köpa saker med någon annans kreditkort) och vill inte göra det hemifrån pga risken att polisen kommer över deras IP. Då sätter de sig i bilen med sin bärbara dator, letar lite och hittar ett öppet trådlöst nätverk. Resten kan du nog lista ut.
 2. Herrejävlar vilken läskig bugg
 3. Helt klart en bra serie. Väntar på episod 15.
 4. Du har helt rätt. Men JAG tycker det är synd.
 5. AAC är väl helt enkelt en vidareutveckling av MP3-formatet + lite DRM-tjafs. Jag tror inte man kan pressa in så mkt mer ljud i en 128kbps-ström än som redan finns i en LAME-codad MP3a Länkar: http://www.xciv.org/~meta/audio-shootout/ http://www.recordstorereview.com/misc/aacm...cmp3part1.shtml <- Står inte vilken encoder som används. 192kbps MP3 vinner. http://www.recordstorereview.com/misc/aacmp3.shtml "Apple claim: AAC @ 128 is equivalent to MP3 @ 160" Enligt http://www.toomuchsexy.org/index/weblog/co...or_help/#c11104 Så jag tycker det är lite snålt... Minst 192 borde det vara.
 6. Hej och tack! Jo, jag överdrev väl lite... Men ändå, man får lätt intrycket av att minin är helt obrukbar med 256 mb. I vilket fall som helst, går det att använda minin med 256 mb? Om ja, så kan man ju vänta ett tag med att uppgradera minnet tills priserna blir lindrigare - om dom nu blir det. Enligt http://apple.weblogsinc.com/ så kan man öppna datorn själv utan att garantin ryker och det är ju bra. Ja, det funkar riktigt bra faktiskt. Inget fartmonster (hihi pruttmonster) men att surfa osv går görbra.
 7. Klart att Apple är miljöbovar. Det är nästan alla stora teknikföretag.
 8. Kan man byta minne själv eller inte i den där?
 9. Kanske som minnessticka, annars inte... tycker ljudet i min iRiver är mkt bättre än den i den iPod minin jag hade, och de har säkert ungefär samma förstärkare.
 10. Jag ska köpa en Mini för högst 6000. Vad ska jag satsa på? Jag funderar på 512MB minne totalt och Bluetooth.
 11. En polare har Brothern, den pumpar ut rollspelsböcker utan att klaga.
 12. Det distar inte pga uppskruvade EQ-inställningar?
×
×
 • Skapa nytt...