Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

oscarlundgren

Medlem
 • Antal inlägg

  100
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om oscarlundgren

 • Medlemstitel
  Bra

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.lightweb.se

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Life, Web, Art, Design, Tattoos, Travel, Business, Art, Development.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  iMac, MacBook, iPhone, iPad, MacBook Air
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej på er, Har en ny iMac och "lider" av en sjukt irriterande grej. Allt på skrivbordet har en fördröjning. Om jag tar ett screenshot tar det 3-5 sekunder innan det dyker upp på skrivbordet, om jag flyttar eller raderar en fil tar det lika lång tid innan det flyttas till papperskorgen. Kanske låter löjligt men när man jobbar med mycket filer och ska flytta saker och hålla på blir det ett galet irriterande moment. Ny iMac 2013, i7, 32gb ram, 4gb grafikkort, 1tb fusion. Är det den rackarns fusion disken som bråkar? Har i alla fall inte detta problem på min andra iMac eller någon av mina Macbooks.
 2. Jag bytte Pron och uppgraderade Jag tog denna: http://www.macoteket.se/Categories/Datorer/MacBook_Pro/Apple_MacBook_Pro_13_Retina_i5_26_GHz8_GB512_GB_flashIris/prd25906961.aspx Uppgraderade hddn och fick samtidigt lite mer kräm i processorn +den underbara retinan. Hoppas jag inte gjorde bort mig?
 3. Jag vill så gärna ta pron - men är rädd att jag blir besviken. Min 1,7 ghz benchmarkar ju mer än 2.4'an. Det är pyttemarginal men ändå. Hur som helst, tusen tack för att du orkat med allt mitt tjat jag är superpepp, och ångrar nästan lite att jag inte fick trycka i en i7 med 16 gb ram i så fall hade pron vart min direkt. Nu är jag bara klyven. Argh!
 4. Retinan är redan inköpt. Jag "Maxade" en Air för någon månad sedan, och nu ska en kollega ha en dator då blev det den Pro jag länkade till. Han är helt likgiltig så jag fick frågan om jag ville byta. och nu sitter man här med veckans i-landsproblem. Air. Lätt, snabb, större hdd, är nöjd och har alla mina program där. Pro. Lite tyngre, mindre hdd, i5 istället för i7, mycket bättre skärm, fler portar, och det krävs att jag spenderar en halv dag med att flytta över all skit
 5. Bah Fan nu blev det svårt . Jag klarar inte av att arbeta på 11" skärm (har testat det). Som du säger retinan är ju riktigt ball . Men större HDD, Lättare burk, i7, och mer batteritid i Airen? eller är jag ute och cyklar?
 6. Hej, Har en fråga. Sitter på två Mac'ar och jag har nöjet att få välja vilken jag ska använda. Så tänkte kika med er. Den ena är en MacBook Air med denna spec: http://www.macoteket.se/Categories/Datorer/MacBook_Air/CTO_Apple_MacBook_Air_13_17_GHz_i78_GB512_GB_flashHD_Graphics_5000/prd25790776.aspx Den andra är en MacBook Pro Retina med denna spec: http://www.macoteket.se/Categories/Datorer/MacBook_Pro/Apple_MacBook_Pro_13_Retina_i5_24_GHz8_GB256_GB_flashIris/prd25906959.aspx Airen är ju en värsting-Air, Pron är standard. Jag har tidigare kört Air vilket jag är nöjd med, älskar vikten, snabbheten. Saknar portarna, retina etc. Vad säger ni - jag har ingen erfarenhet från MacBook Pro så alla tips välkomnas varmt. Tusen tack på förhand.
 7. har 13" modellen med 1,7, 8gb. Den fungerar grymt bra tycker jag, även mot extern display. Jag arbetar mycket med utvecklingsverktyg då jag arbetar som webbutvecklare. Funkar finfint. Dessutom är den en fröjd att resa med och släpa på.
 8. Screen Record Pro använder jag, det fungerar bra måste jag säga.
 9. Nätverket bör ju inte vara fel då ipaden kan skicka allt via skärmdubblering utan minsta problem på samma nätverk där macbooken strular. Och att skicka film borde kräva något av datorn då den går igång som en j*vla kärnreaktor när jag visar film via Air'en. Galet irriterande.
 10. Hej, Jag har två st apple TV gen 3 hemma. Funkar som en klocka att spela upp material som man hyr via den inbyggda butiken, funkar även finfint att lira upp material via netflix etc. Allt material, streaming, filmer med skärmdubblering från min iPad (3) funkar utan det minsta problem. Men spelar man upp från min nya macbook air så laggar det, och det är sjukt irriterande har ändå maxat den min Air med den värsta setup som apple store erbjöd. Men varken streaming / filmuppspelning / skärmdubblering flyter bra. Någon som vet vad det kan bero på?
 11. Jag använder screen capture pro, finns på app store. Toppenbra tycker jag. (finns även en gratis lite variant där du kan testa allt).
 12. min lur klarade knappt en dag (iphone 5). Återställde den som ny och nu fungerar allt finemang.
 13. Jag fick precis hem min avi och har pratat med mitt utlämmningsställe. Alla paket är uppackade, men jag tror jag väntar några timmar med att plocka ut den För att dra på spänningen lite extra!
 14. Jag fick följande svar när jag frågade om leveransen av min iphone 5 som jag beställde runt halv 2 den 21/9. " Jag ser din beställning, vi räknar med att telefonerna som är beställda på natten skickas ut imorgonbitti så det kan bli svårt att få den till just imorgon, vi kan ej garantera det men du kommer ha den inom kort. "
 15. Dreamweaver har ju både design och kodläge.Men sen har ju adobe släppt Muse. Aldrig testat men hört att det ska vara bra. http://www.adobe.com/products/muse.html
×
×
 • Skapa nytt...