Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Winbo

Medlem
 • Antal inlägg

  159
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om Winbo

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1990
 • Appleprylar
  iMac G4, iBook G4, Imac G5 20", iPhone 3G, 3GS, Macbook Pro 13", iPhone 4, Imac Intel Core 2 Duo, iPad 32Gb Wifi+3G,Macbook Pro 15", Imac Intel Core i5 21,5", Imac 2,7GHz Intel Core i5 27", iPhone 5S, iPad mini Retina 32Gb
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jag har försökt att få till en hyperlink till min facebooksida med facebookloggan men får det inte att fungera. Jag har i signaturer markerat fb-loggan och sedan command K för att skriva in länkadress. Klickat OK och sedan stängt ner inställningar i mail och skickat testmail. Tyvärr visas fb-loggan endast som bild och inte som länk. Sökt överallt om detta men får inte till det. Någon som kan hjälpa mig med detta.
 2. Jag hade installerat den senaste versionen av universal mailer och det var den som ställde till problem. Backade till den gamla versionen och nu funkar det.
 3. ...och tyvärr var det ju så att när jag får ett mail från någon med outlook som kör västeuropeisk kodning(99%) och jag sedan skall vidarebefordra så är vi tillbaks till samma problem. Verkligen ingen annan som har detta problem mer än jag.
 4. Nu har det löst sig. Tecken kodningen för utgående mail från outlook stod på västereuropeisk som jag ändrade till Unicode(UTF-8). Nu funkar det finfint. Tack Hummel för tipset!!
 5. Närjag skickar mail via vårt windowsbaserade säljprogram(outlook) får jag alltid en kopia till min Applemail exchangekonto och det fungerar bra och som jag ibland måste vidarebefordra. Efter att ha uppdaterat till El Capitan så ser det väldigt konstigt ut med ÅÄÖ(Se bifogad bild). Jag har byggt om brevlådan, gjort säker start. Slängt Exchangekontot och loggat in på nytt igen. Fortfarande problem. Någon som vet hur jag kan fixa detta? Kör även med Universal Mailer senaste programvara och det har jag gjort hela tiden. Tacksam för all hjälp jag kan få.
 6. Ber om ursäkt åtgärdat nu. Har du möjligtvis svaret på min fråga?
 7. Om jag söker efter något i sökrutan på mail så kommer det bl.a upp sökresultat som det står ingen avsändare på och en massa skräptext av innehållet på vad jag tror kan vara från t.ex en pdf i det mail jag söker efter. Den hittar även mailet jag söker efter men jag kan bespara mig för de övriga resultaten. Någon som känner igen detta? Vad kan jag ha ställt in som gör att sökningen blir på detta viset. Jag har byggt om brevlådorna men det hjälpte inte. Kör på senaste mail och El Capitan. Se bifogad fil.
 8. Hej! Vi är några arbetskamrater som vill ha en gemensam kalender. Två av oss kör Apple medans de övriga använder outlook. Alla har inte iCloud. Hur gör man bäst en gemensam kalender om jag vill ha min Apple kalender som mitt första val. Det hade ju funkat om alla hade iCloud men nu är det tyvärr inte så.
 9. Jag kör skärmsläckare med ett album från "Bilder" och det fungerar bra ett tag men efter ett par dagar så går den tillbaks till standardkällan "National geographic" men behåller valet hur bilderna skall väljas. Kör senaste Yosemite och allt annat uppdaterat. Imac 27 late 2011. Någon som har liknande problem eller vet en lösning?
 10. Tror jag hittade lösningen själv: Slå på eller stänga av Min bildström Välj Bilder > Inställningar och klicka på iCloud. Slå på Min bildström genom att markera kryssrutan Min bildström. Stäng av funktionen genom att avmarkera kryssrutan. Viktigt: Om du har slagit på Min bildström, och inte använder iCloud-bildbibliotek, kommer bilderna från Min bildström att visas i albumet Min bildström i albumvyn. Om du inte använder iCloud-bildbibliotek kommer du inte att se albumet Min bildström eftersom alla bilder läggs till i albumet Alla bilder.
 11. Jag har något liknande problem. Bilder jag tar med iphone eller ipad hamnar automatiskt under "Alla bilder" men jag har ingen "Bildström" ute till vänster. Hur får jag dit den?
 12. Vore bra om det framgick lite tydligare vad man kan eller absolut INTE kan slänga. Någon som kan hjälpa till här?
 13. Jag har samma problem. "Mail svarar inte" m.m. Är oerhört frustrerande. Funkar ett tag efter säker start mm men sedan tillbaka till samma problem igen.
 14. När jag dubbelklickar på gruppadressen på en grupp jag skapat så lade sig dessa kontakter tidigare i mottagarfältet som det skulle göra. Nu händer ingenting. Jag kan däremot skriva gruppadressens namn så kommer de fram men det var ju betydligt enklare att bara dubbelklicka på gruppnamnet.
 15. Hej Vänner ! Jag har uppdaterat till Mavericks på mina datorer och har då upptäckt att man inte längre kan göra gruppadressutskick via adressboken. Går jag in i mailhjälpen står det följande: Använda en gruppadress Om du regelbundet skickar brev till samma grupp personer kan du spara dem som en grupp i Kontakter och sedan använda gruppadressen när du vill skicka brev till dem. Detta funkar dock inte längre. Frustrerande. Någon som vet en lösning? Jag kör på senaste versionen av Mavericks och Mail.
×
×
 • Skapa nytt...