Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

yocke

Medlem
 • Antal inlägg

  54
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om yocke

 • Medlemstitel
  På gång

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.yocke.se

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Tokyo, Japan

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  Macbook Pro 15", iPad 32 3G, iPhone 4G Svart (32G), iPhone 5 Svart (32G)
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Kontrollera att du har internet, prova starta om appen, (Stäng ner app store genom att dubbel klicka på "Hem knappen", stäng ner appen och starta om..) Går internet segt, kan det vara det som gör att app store lägger av när den laddar..!
 2. Hej, Det är ju bara formatera hårddisken, och sedan installera in på nytt..! Svårare än så är det inte,, Boota upp med Mountain Lion USB eller annan boot device,,! När du bootar upp håller du in "C" knappen, så att du kan välja boot device..! Formatera om hårdisken, installera, och du är online igen!
 3. Hej hopp, har haft min iPhone 5 nu snart en vecka.. (fick min i Lördags ) Och redan märkt konstiga tendenser att batteriet tar slut extremt fort,, Vanlig användning, (kollat och svarat mail, och ringa 3-4 samtal (under 5min var) samt svarat 3-4 SMS) så gick batteriet ner 30% inom 1 timma!! Kan tillägga att den växlat mellan 3G och LTE... Sökte runt lite i Apples forum/support, och sett att det är ett flertal som känner samma sak,, Någon här som kanske har någon inblick i det hela? Eller tips som man kan prova på (Självklart har jag stängt av tjänster som jag inte använder, och som jag vet drar en hel del batteri när telefonen går på 3G/LTE nätet)
 4. Fungerar bra här i Japan. Men undrar om det är så bra att koppla upp sig mot 112 i Sverige för många gånger? Får prova nu Maj då det blir ett Sverige besök!
 5. Hackade varianter?? Hur menar du då??
 6. Inte? Nej, du, Den Japanska iPad 1g är operatörs låst, JA. Men den tillåter vissa utländska SIM kort, men inte nationella. Haken är att Softbank som tycks äga rätten för Apples 3G produkter här, är dom dyraste, så hade den inte varit operatörs låst hade ju alla bytt till dom 2 andra 3G näts operatörerna som finns. Som garanterat har mycket bättre utbud bland sina alternativ för 3G nätet.. Hittade just denna artikel, http://gigaom.com/apple/apples-ipad-2-a-step-backwards-for-carrier-choice/ kanske även kommer vara sim låst i Sverige, vem vet?!! ^u^
 7. Är, eller kommer iPad 2 3G vara operatörs låst eller inte? DÅ jag bor i Japan, och sedan iPad g1 inte är så lycklig över att den är låst till Japans Softbank så blir funderingen genast om iPad2 även har samma teknik, självklart så är det ju säkert olika i olika länder, men någon här kanske läst något eller hört något?
 8. Vit finns ju redan!?
 9. Det är du inte ensam om, har samma problem, och har kontrollerat att knappen i sig fungerar.. Så hoppas Apple släpper 4.3.1 lite snabbt nu så man slipper det hela.. Som sagt, klart irriterande..
 10. SB: Samma här, filtrerat vatten fungerar ju utan problem.. hmmm, även idag lite sol, fast ingen snö!! Osaka lever vidare,, i normal takt...
 11. Storebror: Har ni dåligt med snabb nudlar/mat och vatten där med,, ? vår närbutik här började med regler i förrgår. En flaska vatten per person... Ganska tomt på hyllorna har det blivigt.. Troligen skickas en hel del upp nu till de drabbade områderna..
 12. Kolla upp SMS Sender, finns i App Store i din mac... Koppla in Iphone i datorn, starta programmet,.. done!!
 13. synd,,, men förstår ju varför.. Undrar när dom kommer släppa det då??
 14. StoreBror, var i Osaka befinner du dig? Själv bor jag i Doujima Umeda..
×
×
 • Skapa nytt...