Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Memory

Medlem
 • Antal inlägg

  53
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Memory

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  iPhone 2g, iPhone 4, Macbook Pro (2010), AppleTV (2gen)
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Märkte igår att jag har samma problem på min iPad (ios6) Drygt! Edit: borde väl gå att göra säkerhetsinställningar via datorn tycker jag.
 2. Sorry borde ha sökt, verkar som man måste formatera disken först. Fick lite panik där ett tag.
 3. Behöver hjälp! Jag har köppt en Samsung SSD (830 256GB) till min MacBook PRO mid 2010. Var inga problem att byta disken (+ram) med en guide från fixit. Men nu när jag ska installera OSX så ska jag "Markera den skiva som du vill installera Mac OS X på." Men det finns inget att välja. Antar att den inte kan hitta min SSD men vad gör jag nu?
 4. Jag har en MBP 13" mid 2010, kommer dessa minnen som du länkar till passa även för mig? Ser billigt ut!
 5. Facebook syncen funkar sådär.. Fick massa dubletter i kontaktboken =(
 6. Nej det kommer jag inte att göra då jag fortfarande är nöjd med min 4:a. Riktigt skönt att teknikprylar håller längre och längre så man slipper byta mobil varje år (har haft min iPhone 4 över 2år nu)
 7. Hittade lösningen här: http://www.readynas....=342868#p342868
 8. Jo så mycket har jag förstått, tänkte minska den till runt 150-200GB. Men det går ju inte då den säger att 55GB är max. På Netgear står det: Så jag antar att jag måste ta bort min "sparsebundle image" och skapa en ny. Men hur gör jag det?
 9. Lånar denna tråden lite. Jag kör time machine till min readynas duo, hade lite dålig koll när jag gjorde konfigurationen och satte kapaciteten till 460GB vilket jag tycker är för mycket och som jag nu vill minska. Men nu säger min readynas att max är 55GB(se bifogad bild) . Varför då? Och hur fixar jag det? Bonusfråga: Vad är en generell rekommendation att man sätter kapaciteten till?
 10. Hej, denna fråga har säkert kommit upp tidigare men hittade ingen tråd... Förutsättningar: Har en Macbook pro 13" mid 2010 som leverades med Snow Leopard (tror jag). Har uppdaterat till Mountain Lion via App store och har således ingen skiva eller dylikt. Kör Time Machine backups till min NAS regelbundet. Nu är planen att uppgradera ram och byta till en SSD men har ingen koll hur jag ska göra. Den nya hårddisken kommer ju vara tom när jag köper den. Kör jag bara in OS X skivan och installerar Snow Leopard för att sen återskapar allt från Time Machine? Eller måste jag först uppdatera till Mountain Lion innan jag återskapar? Och hur gör jag när jag återskapar från Time Machine? Nån som kan länka till en tutorial? Tack!
 11. Jag har också en Gopro, och gör slowmotion effekterna i Adobe After Effects/Twixtor för att sedan importera till redigeringsprogrammet ( I mitt fall Final Cut Pro). Är lite pill till en början men resultatet kan bli sjukt bra ( dock beroende hur klippet är filmat från början). Här är t.ex. ett litet klipp jag har gjort
 12. Stort tack! Borde ha hittat det där själv, Utan att ha läst igenom allt finns säkert svaret på min fråga om Final Cut Pro här: http://help.apple.com/finalcutpro/mac/10.0.5/#ver4e2e1bd
 13. Hej, Min MBP 13" hårddisk börjar bli full och då jag redan har en NAS i mitt hemmanätverk är planen alltså att exporeta all media från iPhoto och Final Cut pro till den. Men hur gör jag? Går det att flytta biblioteken på ett smidigt vis utan att jag tappar mina redigeringar osv. eller måste jag skapa nya bibliotek på NASen och kopiera över bilderna/filmerna? Jag är en rätt ny mac användare så utförliga beskrivningar uppskattas. Tack på förhand!
 14. Jag har fått ett problem där min iPhone 4 "tror" att den alltid sitter i en dockningstation vilket gör de flesta ljud inte spelas upp via den inbygda högtalaren. Det tog ett tag innan jag kom fram till vad det var för fel men tycker jag på "AirPlay"-knappen i t.ex. Spotify så är "Dockningsstation" förbockad ( och går inte att bocka av den heller). Det funkar utan problem att ladda telefonen och jag har försökt att gjort rent kontakten men utan resultat. Så jag är i stort behov av tips på vad jag kan testa...
×
×
 • Skapa nytt...