Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

rickard423

Medlem
 • Antal inlägg

  130
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

rickard423 vann dagen: 3 augusti 2010

rickard423 hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om rickard423

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  göteborg

Macanvändare

 • Appleprylar
  MBP 13" 2011 budget modellen, Iphone 4 32gb, iPad 32gb wifi
 • Bytt från pc
  Ja
 1. gick in på skivverktyg via min installations cd och får fram att disken är skadad som väntat och när jag trycker "reparera" så står de "ogiltlig post räkning" och "ogiltlig" nodstruktur"
 2. Lånar denna tråd lite, då min macbook pro mid 2011 13" inte startar, den tappades i golvet i lördags och nu så startar den inte (har provat säker start) den låser sig vid bilden på äpplet. EDIT: misstänker att disken har gått sönder, finns de på ngt sett man kan testa detta?
 3. Vad har ni för internet uppkoppling hemma? varför/vem/hur betalar men den mindre slanten till och hur mkt är den mindre slanten?
 4. Varför behöver man 2 paraboler? han (min kompis) bor i en lägenhet och han har inga paraboler..
 5. Hej<br style="font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 11px; text-align: left; background-color: rgb(239, 240, 241); "> Är rätt ny i de här ämned med dreambox Men jag undrar hur detta funkar känner en som har en sådan men vet inte så mkt om den mer än att han har alla kanaler och han känner en som " konfigurerar" dreamboxar men är det bara att koppla in nätverkskabeln och sen konfigurera? så vips så har man alla kanaler gratis? hur många mbit/s krävs de?
 6. Varför köper du inte en sen ifall du är missnöjd inom 14 dagar skickar du tillbaka den? Har själv fått min första Mac precis och kan säga att jag är sjukt nöjd!
 7. Problemet ligger inte med att hitta disken utan att hitta innehållet på disken
 8. när jag beställde min MBP gällde samma
 9. Hej har just fått min första mac och har hört att plex ska vara det bästa media centret men jag får den inte att kommunicera med min dlna server. Jag får det att funka med XBMC.
 10. tack så mycket för tipset det funkade utmärkt
 11. finns det något liknande program som funkar utan serial?
 12. min förra dators hdd krashade men ska prova de programmen tack så mkt:)
 13. Hej jag har fått hem min nya MBP och nu vill jag få över mina kontakter från min iphone till min mac, tack på förhand.
 14. har haft denna bugg i 4.2 med iphone 4 det löser sig genom omstart av programmet
×
×
 • Skapa nytt...