Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

beppewolgers

Medlem
 • Antal inlägg

  45
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om beppewolgers

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  Macbook Pro 15 32 gb ram (2018 års modell)
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

549 profilvisningar
 1. Tackar! Testar direkt Men man raderar inte innehållet på original dvd:n nu? (en dum en)...
 2. Hej Har privata super8 filmer på en dvd skiva som jag laddar in i iMac via extern macbrännare/dvd spelare. Den dyker upp på skrivbord, kan se filmen i dvd player och VLC. Men lyckas inte bli klok på hur jag kan flytta filerna på skivan till datorn så att jag sedan kan se dem uta att behöva sätta in skivan och också maila till andra. Har unconverted men där lyckas jag bara överföra introfilmen på 1 min trots att jag kryssar i "överför alla filer"... Minns jag gjort nåtlinande nån gång kanske med skivverktyg, öppnar programmet men blir inte mycket klokare. Nån som kan hjälpa? TACK så här ser filerna ut.
 3. Låter som en dröm! Let's do it!
 4. Hej där! Tack för svar! Backupar både via iCloud och manuellt på extern varje dag. ska kolla det där med ssd kostar ju en slant men kan ju definitivt vara värt det!
 5. Hej där! Har Mojave på en iMac från 2015, 16 gb internminne. 300 gb av 1 tb minne kvar. Datorn har blivit lite seg, fattar det kommer med åldern och fler och fler fikler osv. Men framför allt så laggar det när jag ska printa. Från word, eller förhandsvisning, det badbollar i upp till 5 minuter innan det sätter igång. har datorn varit på i en timme kan det gå direkt, men särskilt när jag startar upp är det omöjligt printa. har gjort säker start. finns det plist fil att radera eller annat knep, tack för svar. ps. lägger min fråga i mac os x ämne för gäller väl systemet, eller också har jag fel. Ursäkta i så fa fall. ps: mailen seg också. går inte att söka i mailen på en halvtimme efter det man startat. men testar jag efter nån timme så går det snabbt, skriver in några bokstäver i sökfältet, sedan hittar den mailet jag söker direkt. men innan händer nada. P
 6. Funkade! Tack för det!
 7. Tack Pocahontas! Testar…
 8. Hej där! Vad har hänt med safari? sidan hoppar eller studsar ner en bit varje gång jag scrollar och sedan stannar, på twitter till exempel. Nån annan som sett detta? Go kväll och stay safe!
 9. Hej! Macbook pro 13 från 2018, Mojave, varje gång jag startar datorn poppar det upp en hel radda med mail nere i högra hörnet av dockan. Eliminerar dem one by one men när jag startar om datorn är de där igen... Nån som har botemedel? tack!
 10. Har en Macbook Pro 15 från 2018. Fantastisk maskin. men tangentbordet är som det satt på en leksak. ofattbart att det har clearats och funnits i flera år. ser fram emot att det byts i höst på de nya modellerna.
 11. tack för svar. menar överföring från iCloud till ny dator, många bilder, har fast nät så kan inte vara det. men igår så var det stopp och ser i statusrapporten du delar att det var problem just då. nu rullar det på. håller tummarna. jävla tid tar det i alla fall... Hepp!
 12. Hej alla! Ny macbook pro uppgraderad till mojave kan inte ladda ner bilder från iCloud. Har 30 000 bilder/videor 10 000 har laddats ner men nu har iClod nerladdning hängt sig och summan är oförändrad trots omstart utloggning osv... Nån idé om hur man får igång nerladdningen igen? Tack tack!
 13. verkar inte funka reparera medan man laddar ner bilder från iCloud. hoppas det är att inte alla filer är nerladdade. eller också får jag reparera senare. men vissa MOV filer funkar, andra inte. En gåta.
×
×
 • Skapa nytt...