Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

beppewolgers

Medlem
 • Antal inlägg

  35
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om beppewolgers

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  Macbook Pro 15 32 gb ram (2018 års modell)
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej! Macbook pro 13 från 2018, Mojave, varje gång jag startar datorn poppar det upp en hel radda med mail nere i högra hörnet av dockan. Eliminerar dem one by one men när jag startar om datorn är de där igen... Nån som har botemedel? tack!
 2. Har en Macbook Pro 15 från 2018. Fantastisk maskin. men tangentbordet är som det satt på en leksak. ofattbart att det har clearats och funnits i flera år. ser fram emot att det byts i höst på de nya modellerna.
 3. tack för svar. menar överföring från iCloud till ny dator, många bilder, har fast nät så kan inte vara det. men igår så var det stopp och ser i statusrapporten du delar att det var problem just då. nu rullar det på. håller tummarna. jävla tid tar det i alla fall... Hepp!
 4. Hej alla! Ny macbook pro uppgraderad till mojave kan inte ladda ner bilder från iCloud. Har 30 000 bilder/videor 10 000 har laddats ner men nu har iClod nerladdning hängt sig och summan är oförändrad trots omstart utloggning osv... Nån idé om hur man får igång nerladdningen igen? Tack tack!
 5. verkar inte funka reparera medan man laddar ner bilder från iCloud. hoppas det är att inte alla filer är nerladdade. eller också får jag reparera senare. men vissa MOV filer funkar, andra inte. En gåta.
 6. kan det vara så enkelt att videos inte kan spelas upp för att bilder fortfarande håller på att ladda ner bilder från iCloud. har ju många så tagit flera dar... men det står att det är fel filformat. rätt förvirrande
 7. hej! Ny macbook pro här. Uppdaterat till Mojave. Överfört bilder från några år äldre macbook pro. Nu är massor av video i Bilder inte möjliga att spela upp på grund av att filmen har ett format som inte stöds... Tidigare gick det bra. Vad kan ha hänt? Nån som vet? Skitjobbigt ha filmer som inte går att se på nya datorn... P
 8. ps kan tillägga att jag prövat command + option + W men det hände ingenting...
 9. Så frågan är väl helt enkelt finns det nåt sätt att stänga alla new mail wondews utan att stänga samtidigt mailprogrammet. Kommer ta en hel dag att släcka ner alla new mail fönster en och en...
 10. hej! Bytt till ny Macbook Pro dator och uppdaterat till Mojave. Nu varje gång jag öppnar mailprogrammet så smattras det upp typ femhundra nya mail fönster i docken... Alltså "new mail" men inget innehåll. Varje gång jag stänger mailet och öppnar smattrar mailfönstren upp igen. Nån som har nåt tips för att lösa detta? Tack1!
 11. Hej! Har en macbook pro 2015 yosemite, safari laddar sedan några månader varje web sida två gånger, extremt irriterande eftersom det tar dubbelt så lång tid att kunna börja läsa. Lösningar därute bland alla mac experter? Tack!
 12. Fick svar idag. iTunes skickade ut uppdatering som tog bort problemet. Hej då!
 13. Hej! Undrar om nån kan hjälpa mig med denna gåta: Sedan en tid kan jag inte se hyrda eller köpta filmer på iTunes. Oavsett om jag streamar eller laddar ner på min dator. Filmen laddas ner, men när den ska spelas upp så står den still, kan see kapitelbilder osv men nothing... Filme går inte igång... Gäller både på min nya macbook pro och Imac. Samma film kan jag dock se på min apple tv med samma konto. Tacksam för tips! Ps har loggat ut från kontot och loggat in igen...
×
×
 • Skapa nytt...