Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Apex

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Apex

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Landskrona

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  MacBook
 • Bytt från pc
  Ja
 1. https://support.spotify.com/se/using_spotify/playlists/sorting-and-filtering/ Scrolla ned lite, högst upp syns ikonen.
 2. Gjorde så, fick då istället detta felmeddelande: "Kan inte slutföra säkerhetskopieringen. Ett fel inträffade när mappen för säkerhetskopieringen skapades."
 3. Gjorde som du föreslog, klistrade in texten i Pages vilket fungerade. Jag har version 2011 14.5.1. Tack.
 4. Din fråga - hade inte reflekterat över det men det verkar vara filer som jag laddar hem, dock inte alla. Den här t.ex.:http://www.socialstyrelsen.se/Lists/Artikelkatalog/Attachments/19753/2015-4-1.pdf
 5. När jag kopierar text från dokument på internet och klistrar in i word-dokument blir å, ä och ö ersatt av vokaler samt en ruta vilket kan se ut som (lek med tanken att x:et är en ruta) "oxppen" jämfört med "öppen" eller "axtgaxrder""åtgärder. Detta har inte inträffat tidigare. Jag antar att det är en simpel inställningssak men jag kan inte hitta det. En märklig sak är att om jag tar samma text från word och exempelvis skulle klistra in det här så återgår texten till sitt ursprung, dvs. med å, ä och ö korrekt.
 6. Tyvärr verkar det inte göra det, programmet har försökt säkert 30-40 ggr. med samma meddelande till svar. Finns det något enkelt att göra?
 7. Hm, det föll bort lite ord OCH en bild... Jag menade att jag ska försöka mig på att läsa in mig på problemet med Yosemite och TM.
 8. Ok, ska försöka mig på Yosemite. Tack. Pocahontas - det blir såhär (se bild).
 9. Hej. Jag får meddelande om att Time machine inte kan säkerhetskopiera eftersom disken är full. Vad gör jag? TM ska väl radera gammalt och lägga till nytt allteftersom?
 10. Hej. Någon som vet hur man RADERAR ett telefonnummer i iMessage? Jag har lyckats att lägga till ett annat nummer varför alla meddelanden som ska till mig nu delas. Jag kan inte mer än att bocka av detta extra nummer men det hjälper inte, hur gör man för att det ska försvinna???
 11. Hej. Någon som kan förklara på ett begripligt sätt vad jag ska göra med meddelandet som jag får från Time Machine, likadant som ovan, dvs. kan inte slutföra säkerhetskopiering pga av "MacBook Pro.sparsebundle används redan". När jag tittar på Apples support finner jag inte något relevant och Pocahontas länkar är gamla, de refererar till airportverktyget som inte längre finns. Det hjälper inte av sätta TM på av.
 12. Ja! Väldigt mycket negativa biverkningar har det blivit. Lång responstid efter kommando, program som slutar tvärt eller inte startar, batterikapacietet har drastiskt gått ner och en gång har alla mina album/låtar försvunnit, endast nerladdad musik fanns kvar i "iPoden". Vart klagar vi?
 13. Har bara kommit 4 generationer bak. Liksom precis börjat och måste nu ta mig till kyrkoböckerna för att kunna läsa ordentligt och för att komma vidare. Dessvärre är en gren härstammad från en by där kyrkan och därmed alla böckerna) brunnit ner. Men men, det ska nog gå ändå
 14. Jo, jag hittade formen för införandet. Hade lite bråttom med manualen och missade ett antal sidor men där finns väl också svar antar jag. Lite pilligt program att föra in uppgifter i men ack så skoj. Blev lite knappande igår när lite över 100 personer fördes in. Ber om att få återkomma om det strular på något vis. Eller vice versa, kanske!
 15. Supertack för det! Och fina infogade bild och allt också. Imponerad. Sånt kan inte jag. Men... ...min fråga om barnen då? Kan du detta också? Eller platser? /Apex - nu med återställd sida
×
×
 • Skapa nytt...