Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

tyve

Medlem
 • Antal inlägg

  59
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om tyve

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1980-07-22

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1985
 • Appleprylar
  Mac Mini (Power PC), MB, Mac Mini (Intel), IPod Nano 2 och 3 gen. Iphone 3G, Imac 24" Alu,
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Google Apps exempel http://www.student.liu.se/itsupport/e-GO/LiU%2Be-GO http://www.theregister.co.uk/2009/04/15/virgin_media_gmail/ http://www.idg.se/2.1085/1.183794
 2. Det funkar mycket bra numera, är väldigt enkelt att ändra och se varandras personliga medd. Tog dock över 5 år att få funktionen.... Det enda som fortfarande är problem är filöverföringen. Det är grymt långsam fortfarande, men numera finns ju Dropbox så det är inte lika akut problem längre.
 3. tyve

  Adium 1.2

  tyvärr är det utlovade stöder för MSN protokoll 14 ( ex. se personliga meddelanden i MSN) inte med i denna version eftersom det var buggar i i det bibliotek som används för MSN åtkomst. Men det kommer i version 1.2.1 eller 1.2.2.
 4. Lätt att jag kan skriva under på att Leopard var årets besvikelse! Störst nytta har varit att Apple äntligen fixat upp nätverkskoden så att det är enklare att ansluta till win burkar... men en sådan funktion skulle redan ha funnits i Tiger...
 5. På Ericsson telefoner kan man göra det alla fall, bestämma vilket nät som ska köras. Jag kör ofta med bara gsm för att få utökad standbytid. Sen beror ju det på om Apple lägger till en sådan funktion eller inte men tekniskt omöjligt är det inte. Man kan ju alltid hoppas. Känns för mig som det inte kommer att bli något Iphone köp innan 3G finns i den. Vill främst ha den för dess internetkapacitet och där duger inte EDGE på långa vägar, har man vant sig vid 3G uppkoppling blir allt annat bara långsamt och dåligt, även om inte 3g uppkoppling är perfekt (svarstider) så är det stor skillnad.
 6. Jag har fått en DAB radio och en väska. DAB radion fick vi en vecka innan SR berättade att de skulle lägga ner sin utveckling av DAB-nätet i Sverige! yey!
 7. Vet faktiskt inte. De har folk som har efterfrågat det i forumet som jag länkar till men inte fått något svar. Jag har själv ingen aning om hur det är att koda till Osx men det är lite konstigt att det inte finns till PPC också. Vi får hoppas att google summer of code denna sommar lägger till dessa funktioner i den riktiga releasen av Adium. men ändå, här är ett starkt argument varför öppenkällkod har sina fördelar. Användare som inte är nöjda med programmet lägger till egna funktioner! Mycket bra tycker jag. Utvecklarna på Adium har ju inte sett detta som någon viktigt punkt att lägga till för Adium och de har ju även behövt vänta på libgaim Libpurple skulle släppas.
 8. Eftersom det aldrig blir officiellt stöd för detta i Adium så bestämde sig några användare för att lägga till denna funktion i Adium ändå. Detta är alltså inte en officiell release utan väldigt mycket beta. Det är bara stöd för intel proppar och den är ganska så buggig. Men vill man prova så gör det. Jag tycker det funkar bra. Filen att ladda ner finns på sista posten i detta forum. Glöm inte att ta backup på bibliotek. Om något skulle gå fel. ~/Library/Application Support/Adium 2.0/
 9. Synd men sant... Tydligen är det utvecklingen av iphone som tagit resurser från osx. Lär mer på TUAW.
 10. Vilket bra initiativ! Otroligt trevligt sätt att bidra till communityn. Ska tipsa mina macvänner om din sida. Hoppas den kommer att gå bra och bli populär!
 11. tyve

  Poker på nätet

  Fulltiltpoker använder jag. Funkar jättebra på mac. http://www.fulltiltpoker.com/
 12. Jag kör också med flip4Mac, funkar kanon! Kan rekommendera det istället för realplayer
 13. tyve

  Vista spikat..

  Hög nivå på detta forum! Vad vinner ni på att kasta skit på Vista? Det enda som händer är att de som kommer utifrån och inte tillhör communityn ser er som dryga människor som vet mycket bättre än alla andra. Vilket gör att de kommer att undvika mac communityn och relatera mac med något dåligt. Se Vista som en fördel. Ett till OS som går att installera på datorn precis som Linux, Solaris eller annat OS. Mångfald är det som berikar inte enfald och navelskådande... Inte konstigt att det blir flamewar om man har den attityd ni har....
 14. tyve

  Ska jag vänta?

  Jag tycker du ska vänta november ut. om den inte kommer då så beställ en. Annars tror jag inte de "bumbar" den för ens i januari.
 15. tyve

  Firefox 2

  Är det någon mer än jag som upplever Firefox 2.0 mycket snabbare på att rendera sidor? Stor skillnad för mig som kör med Intel propp.
×
×
 • Skapa nytt...