Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

simon h

Medlem
 • Antal inlägg

  36
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om simon h

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1983-01-14

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Göteborg och Alingsås

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  90-talet nångång
 • Appleprylar
  2 st powermac G4 1 st macbook 2.0ghz vit
 • Bytt från pc
  Nej
 1. finns nu i teliabutiken vid kungsportsplatsen i gbg
 2. Har också letat ett tag, skulle vilja testa hur det är...nån som har en till övers? simshill83@hotmail.com Tack på förhand/simon
 3. Jag kör reason och logic för tillfället och det funkar. tänkte ev köra pro tools jag med. Har inte spelat in så många kanaler i logic än men datorn är grymt snabb och orkar väldigt mycket så jag tror absolut inte att det kommer vara några problem.
 4. Om man ska sätta i ett airport kort i en ibook g4 800mhz, är det extreme kortet men ska ha då? Är det svårt att sätta i?
 5. Skulle synka mobilen (Sony Ericson k608i) med min macbook. När den var klar så va hela adressboken raderad i både mobilen och datorn. Panik? Yes . Har synkat dom en gång förut och då blev adressboken flyttad fint. Någon som vet om den kanske ligger o gömmer sig i nån mörk vrå på hårddisken.
 6. aaahhh...det gör det på min med, vilken miss av mig. tack så hemskt. Det är min första bärbara så jag har inte riktigt kläm på allt sånt.
 7. På ett vanligt tangentbord använder man ju sifferknappsatsen till höger för sätta på/stänga av rec, Hoppa till den vänstra markören med 1:an Osv, nu till min fråga. Någon som vet om det går på en macbook? väldigt irriterande när man är så van vid vissa kortkommandon.
 8. Mitt batteri sitter inte heller lika snyggt efter uppgradering till 2gb. Märks inte jätte mycket men man vill ju inte ha några skavanker på en så snygg dator. Lite störande
 9. KÖP!!! Köpte nyss en vit macbook 2.0ghz, extremtnöjd. Man får mycket dator för pengarna, Min är lite varm men inte så farligt efter firmware uppgraderingen. Kör på!
 10. varför är din dator så kall? Min ligger konstant mellan 50-70C, tom efter uppgraderingen. Innan toppa den på 83C. Lyckost dig som måste fått ett lyxexemplar!
 11. Måste bara säga att min macbook börjat låta bra mycket mer efter uppdateringen. Det var så underbart att ha en knäpptyst dator. jag hade iofs det nämda woandet men nu är det konstant ljud som man förut inte hade. Kan man avinstallera firmwareuppdateringar?
 12. Har du satt i nya minnen? jag köpte 2 st 1gb minnen och satte i. Då uppförde sig datorn precis som din. Satte i orginalminnena och då funkade den bra. så jag gick tillbaka och bytte minnena och nu funkar den fin fint.
 13. Det är två minnesplatser och båda går att byta. Köpte min macbook i orginalutförande och köpte till 2st 1gb minnen från macforum, dom krånglar iofs så jag ska byta dom i veckan. men det går grymt fort när det funkar.
×
×
 • Skapa nytt...