Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

klarrej

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om klarrej

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  macbook pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Får skaffa en pentalobe så skall jag testa.
 2. Funkade tyvärr inte heller.
 3. Provat men funkar tyvärr inte.
 4. För några dagar sen så började min dator låte en del och sen dog den. Går inte att starta alls nu. Laddaren lyser grönt när den sitter i men händer inget när man trycker på knappar. provade hålla inne poser och nåt annat kommande jag googlade fram men fortfarande helt död. datorn är ca 5 år tror jag.
 5. sitter och ritar ett garage i archicad och skall göra en bygglovsritning med fasader etc. när man kollar huset i 3d så får man ju skuggor runt huset beroende på hur solen står. detta följer även med på fasaderna som jag lägger in i layouten. dessa skulle jag vilja ha bort för att få en ren fasad och inga skuggor som stör den goda bygginspektören på kommunen. gick en grundkurs i archicad där man säkert gick igenom detta men det har jag ju såklart glömt. någon som kan hjälpa mig med detta?
 6. någon som vet hur man får in sin primekarta i basecamp? den är ju avsedd för pc egentligen... har försökt med garmins mapconverter på en pc och sen fört över den men får det inte att fungera...
 7. lite jobbigt för dom står i olika rum. hade hoppats på nån enklare lösning. bästa är ju om man kan köra det på något sett genom internet tv..
 8. Hej alla! Skulle varit grymt om man på något sätt kunnat kolla live på kvällens apple event på den vanliga tv´n. nån som har en bra lösning på detta? har ps3 om det kan hjälpa... tv´n har samsungs internet tv..
 9. Det funkar som du säger att ändra i pages, men då går det inte att fylla i det smidigt som ett formulär. och jag kunde inte öppna det i word efter jag ändrat det i pages. du vet inte hur man ändrar texten i word?
 10. anställningsavtal.docköpte en blankett som jag skall ha som anställningsbevis till anställda. det ser bra ut men jag skulle vilja ändra det ena fältet från telefonnr till kontonr, men vet inte hur man gör det? förslag någon?
 11. Jag har köpt dom på ipaden. Och då borde dom ju lägga sig på den direkt. Så funkar det ju på iphone. Synkningen är ju först sen när man vill få dom till datorn. Så nej det har jag inte gjort. Kan väl kanske vara någon bugg som kräver det dock men de verkar ju konstigt. Det är hu teoretiskt sett samma system som iphone. Jag har en beta version av 4,2 om det kanske är nån bugg i den.
 12. Har givetvis kollat i samtliga mappar men det är tomt.
 13. jag har testat att köpa en ljudbok och en låt på min ipad via itunes appen. men sen när jag skall hitta dom så går jag in i köpt mappen och där är det tomt. försökte köpa igen men den säger att jag redan köpt den. provat att starta om och provat att gå in i köpt mappen både via itunes appen och via ipod appen. förslag någon? jag har ett mobile me konto som jag handlar på om det spelar någon roll.
 14. har du någon uppfattning om vilket som är enklast? jag behöver inte något avancerat, jag kommer bara att rita fritidshus.
 15. Nån som har en uppfattning av skillnaden mellan Archicad och vectorworks? Jag har precis lärt mig archicad lite men hittade sen vw och undrar om det är ide att kika på det istället?
×
×
 • Skapa nytt...