Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Swebreeze

Medlem
 • Antal inlägg

  28
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Swebreeze

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Hej! Har dom senaste dagarna suttit och organiserat om i spellistorna i Spotify på min PC. Nu när jag slog på spotify på iPhonen så synkas dom inte. Prövat att raderat programmet på telefonen men nu syns inte en enda spellista. Har ni några tips? Är en JB:ad 3GS, 32GB.
 2. Fick den i någon konstig kartong med skumgummivaderade "väggar". Svårt att kunna tänka mig att dom skickar ut nya iPhones med orginalkarton osv. Skulle bli mkt dyrare. Hur som helst fick 200kr att ringa för som plåster på såren och telefonen fungerar bra nu.
 3. Igår så hände det nått magiskt...fick tillbaka min telefon! Telefonen vart utbytt, nytt IEMnr iaf.
 4. Hej Lars! Tack för mailadressen! Fortfarande har det inte dykt upp någon telefon...
 5. Som jag skrev på Facebook... Så än har det inte väl inte ordnat sig... Efter allt strul, mailande, rännande till posten fram å tillbaka, tusen lapparna man lagt ut för telefonen och tecknande av abonnemang som jag inte kan använda så tycker jag åtminstånde jag kunnat få 200kr lr nått att ringa för.
 6. Exakt min poäng... Fått emballage och fraktsedeln nu och ska åka ner med den nu... Då bör jag få en ny då Fritzyr fick en ny... Förresten hur vet du att du fick en ny och inte en reparerad?
 7. Hej! Detta står på eran hemsidan och står även så i mina köp och leveransvillkor. Står inget som exkluderar iPhone dock. Om man googlar på uppackningsgaranti så förstår man det handlar om.. http://www.google.se/search?hl=sv&clie...3%B6k&meta= Mvh
 8. Ja den är köpt med abonnemang, men jag fick inget nytt kort iom att jag hade halebops kontantkort innan. Helst skulle jag vilja ha en ny men jag skickar in så får jag se hur det blir....jag har vad jag läst 14dagar på mig att fundera!
 9. Varan får inte vara använd (ej heller SIM-kortet) och originalförpackningen skall vara oskadd Är ett av kraven för att kunna utnyttja ångerrätten enligt deras hemsida..
 10. Nackdelen med att handla över nätet helt enkelt. Att få en ny vara när man köper i en fysik butik brukar vara mer regel än undantag. Känner lite att jag ångrar köpet hos halebop..."överdiskservice" är något man gärna kan betala när man tänker efter.
 11. Dom skickar emballage och fraktsedel till kunden.
 12. Ja hade dom haft ett telefonnr som man kunde ringa så hade jag redan ringt... Endas mailkontakt med deras kundtjänst är tillgänglig. Känner mig fortfarande inte överbevisad...lagen säger du...vilken lag?
 13. Bara att gilla läget jo visst nu är det som det är och jag kanske har helt fel och tolkar det som står på KO och ARN hemsida helt fel. Men du låter väldigt säker på din sak så överbevisa mig varför jag inte har rätt till en ny telefon?
 14. Vart står det hos halebops villkor? http://www.halebop.se/halebop_kundtjanst/v...everansvillkor/ Och med ersättningsprudukt anser jag det vara en ny telefon...lr?
 15. Kollar just nu upp hur man går tillväga för att skicka in en "anmälan" hos ARN... Hos Halebop Varför kan jag inte det?
×
×
 • Skapa nytt...