Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

snowdog

Medlem
 • Antal inlägg

  1 853
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om snowdog

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 2006-01-01

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Not here anymore...

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Om du har en mapp på din gamla hårddisk som heter "iPhoto Library", prova med att skapa ett alias till den. Som du lägger i din nya "Bilder"-katalog.
 2. Jag var ute för en annan "rolig" grej. Avi:erna skickas ut samtidigt som paketet tas emot. Dvs, jag får en avi om att jag har ett paket att hämta ut. Men när man kommer till utlämningsstället så finns det inget paket. Man får ringa varje dag och be dom kolla om det har kommit. Patetiskt.
 3. Jag kan inte säga exakt vad problemet är. Men, Azureus är en java-app och tung att köra. Kräver MYCKET minne och en hel del cpu. Så jag är skeptisk till att en emac orkar med.
 4. Bygg på Firefox med denna plugin:en, Clear Cache Button. Det blir lite lättare att snabbt rensa cache:n. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1801
 5. Varför inte Slimserver? Den funkar inte bara till Squeezebox, utan du kan streama till iTunes eller andra spelare. http://www.slimdevices.com/su_downloads.html It's free!
 6. Det är väl bättre om den har ett klent graffekort från början. Så kan de som vill betala extra för ett värre.
 7. Tack för länken, intressant sida. Den här piercingen var rätt sjuk - http://modblog.bmezine.com/2007/07/27/shoelace-piercings/
 8. Hello, och välkommen till forumet. Nu vet jag inte exakt vilket pip som menas. Men av de första MBP hade vissa ett högt pipande ljud från skärmen. Apple fixade dessa med ett byte av en viss komponent. Jag har inte haft något problem med min efter detta. Den är jäkligt tyst.
 9. Med risk för att den här tråden tar en annan vändning..... Håller med, jag har inte sett något som tilltalar mig förutom Time machine. Tiger funkar alldeles utmärkt.
 10. http://gizmodo.com/gadgets/windows/the-blu...ttoo-282986.php
 11. Tycker inte att det var så uppenbart. Jag hade samma "strul" själv och frågade på flip4macs forum. De borde kanske ändra texten lite.
 12. Det är en inställning i Flip4Mac, i systeminställningar. Bocka i "Create streaming movies" under fliken "Player".
 13. Jag tycker den ser photshoppad ut. Svart ram och vit fot?!
 14. Spara det som ett program istället för ett arbetsflöde.
 15. snowdog

  Prylsidor

  http://www.ubergizmo.com/ http://www.thegadgetblog.com/
×
×
 • Skapa nytt...