Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bulgakov

Medlem
 • Antal inlägg

  220
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Bulgakov

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1978-04-29

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.whereeaglesdare.com

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Göteborg
 • Intressen
  Hej <br /><br />Hpåå

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2000
 • Appleprylar
  MacBook, iMac G5 20'', iMac G3
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Kom på att jag ju till och med har originalkartongen kvar, så transport kan ju lösa sig...
 2. Den har Firewire! Dubbla portar till och med... Låter som ett lockande alternativ för mig. Överlämnar gärna min älskling till ett kärleksfullt hem... Funderar på detta alternativt göra om den till akvarium...
 3. Håller på att rensa förråden och allsköns utrymmen och hittade min gamla iMac G3 450 Indigo. Det är svår nostalgi, då det ju var den datorn som gjorde att jag tog steget över till Mac-plattformen. Den stora frågan nu är bara vad jag ska göra av den? Är det bara tippen som gäller eller finns det en andrahandsmarknad? Skänka bort? Vad gör ni med era pensionerade macar?
 4. Det är ett trådlöst modem som ingick i mitt abonnemang från Glocalnet, så det är väl någon standardhistoria. Fick ett tips från en kompis att det kunde finnas en begränsning i antalet IP-adresser. Kan det vara där som problemet ligger?
 5. Provade detta och nu fungerar det. Får ta mig en funderare på hur jag ska få få igång skrivaren.
 6. Jag är väldigt förtjust i WriteRoom. Deras helskärmsläge är perfekt för mig som lätt blir distraherad. http://www.hogbaysoftware.com/products/writeroom
 7. Ja, i ren ilska över att jag inte fick den att fungera!
 8. Har fått problem med min Mac Mini och dess anslutning till internet via mitt trådlösa nätverk. Den kan koppla upp sig på det trådlösa nätverket och det går att komma ut på internet någon sekund, men efter ett tag syns ett utropstecken över airportsymbolen i menylisten och texten "Ingen internetanslutning". Vad jag kan förstå uppstod problemet när jag försökte att installera en Wifi-skrivare i nätverket via min macmini. Jag tror inte att problemet ligger på router eller modem, eftersom allt funkar för min MacBook och för min iPhone. Har kollat runt och försökt finna en lösning. Jag har reparerat skivbehörigheter, jag har tagit bort mitt nätverk i nätverksinställning och lösenord i nyckelhanteraren och startat om utan resultat. Jag har också avinstallerat allt som hade med skrivaren ovan att göra. Är det någon som har något förslag? Känner mig lite desperat. Tack på förhand!
 9. Ska kolla upp hur skärmen är använd. Om det varit en skärm som stått i ett hem och körts "lite lagom" ökar onekligen intresset. Försöker pruta lite också.
 10. Kände spontant samma sak. Hur lång livslängd har en normalanvänd skärm?
 11. Har fått möjlighet att köpa en begagnad Cinema Display 23" från 2007. Enligt uppgift utan repor och döda pixlar. Priset är 4000. Är det skäligt?
 12. Försöker orientera mig i TV-djungeln inför årets jul-inköp. Hittade en annons om LG:s nya LED-TV 47SL9000. Den verkar riktigt bra och den är ju grymt smal (3 cm), http://nordic.lge.com/sv/products/model.de...47sl9000.jhtml# Men då jag är en stor novis på TV-apparater känner jag mig väldigt osäker. Är prestandan tillräckligt bra? Någon som kan ge mig ett råd. Vad talar emot ovanstående apparat? Min tanka är att, förutom ordinärt TV-tittande, koppla den till en MacMini som en del i ett mediacenterlösning.
 13. Själv missade jag annonsen. Trodde MacWorld fixat en ny startsida med tydligare rubriker och "pushning" av senaset nytt.
 14. Funderar på en Mac Mini som mediacenter, men vet inte om jag ska köra på en begagnad (via Blocket) eller köpa en ny. Vilka systemkrav tycker ni att jag bör ställa på Minin?
 15. Detta blir väl som att svära i kyrkan, men det fungerade med min gamla telefon med Windows Mobile. Den kunde tolka "00 031 123456" som "031 123456". Borde finnas en bättre lösning än att lägga in numren dubbelt tycker jag.
×
×
 • Skapa nytt...