Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ThomasNorden

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om ThomasNorden

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. @Gonzo, jag fick telefonen hemskickad.
 2. Hallå! Det var min sambo som öppnade paketet och hon sade att telefonen var inplastad. Det gör det hela ännu mer mysko. Jag har begärt att få returnera telefonen samt att få kontaktuppgifter till Dialects sälj- och/eller marknadschef för att ta reda på hur landet ligger. Returpaketet ska komma på måndag, något telefonnummer har jag inte fått. Jag får jaga vidare på andra håll. Jag pratade med en VD på ett app-utvecklarföretag och han bara skrockade åt min historia när jag berättade att Dialect var leverantören. En säljare på Telia ringde mig dessutom och ville sälja på mig en förlängning (av samma abonnemang). Jag berättade att Dialect han före, men att jag inte var så nöjd. Teliakillen sade rakt ut att jag inte borde göra fler affärer med dem i framtiden; de är lite skumma menade han.
 3. Jo, jag ska skicka tillbaka telefonen. Hoppas bara att jag inte får något annat "surt lik i lasten".
 4. @Radiozo - Nej, det är kanske inte en sådan big deal förutom att "rätt ska vara rätt" och att det dyker upp svarta bilder lite här och där när jag kikar på mina foton. Man kan ju fråga sig varför telefonen har kommit i retur om det inte har varit strul med den?
 5. Hallå! Jag förlängde mitt abonnemang hos Telia genom Dialect. I utbyte att jag låser upp mig i 24 månader fick jag en iPhone 4. När jag börjar jobba med den "nya" iPhone 4 ser jag att det redan finns en e-postadress inlagd och jag blir ombedd att ange lösenordet för Apple-ID. WTF? Jag pratar med kundtjänst hos Dialect som lovar och svär att de inte skickar ut några begagnade telefoner. På frågan hur jag kan ha en annan användares e-post i min "nya" telefon får jag till svar: "Vad jag får fram är det en felaktig inställning i onlineregisteringen som spökar, om det varit så att den använts tidigare skulle den ha lagts med pinkod. Den har inte varit ute hos någon sedan tidigare enligt de uppgifter jag fått av vår leverantör." Vad ska det vara för onlineregistrering som magiskt uppdaterar en helt ny telefon? Det visar sig dessutom att det dyker upp svarta bilder när man kikar på foton; svarta bilder som inte finns med när jag kikar på bilderna i tumnagelläge. Något skumt är det allt? Jag har bett om att få skicka tillbaka telefonen och få en ny. Spelar Dialect falskspel? Har ni liknande erfarenheter? mvh Thomas
 6. Det verkar som om jag slarvade när jag läste på Mactopia (och som att Microsfot kunde ha jobbat bättre med interaktionsdesignen). Information om 2011 med en "Köp nu"-knapp som leder till en 2008-sida... 50% mitt fel, 50% Microsofts fel för förvirringen.
 7. Har jag förstått det hela rätt att Microsoft inte tillåter uppgradering av Office 2008 till 2011? I sådana fall har de tappat en potentiell uppgraderingskund och dennes lifetime customer value.
 8. Klockan på min 3GS går helt plötsligt två timmar efter, fast jag har den på automatisk inställning. Fler än jag som har samma problem? Någon som har en lösning?
×
×
 • Skapa nytt...