Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MikeSkinner

Medlem
 • Antal inlägg

  26
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om MikeSkinner

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1986-08-13

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Uppsala
 • Intressen
  Träden, fjällen och fåglarna.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  MacBook Pro 13" 2010, 2,4 GhZ Intel Core2Duo, iPhone 4S, iPod Nano 3rd gen
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Uppdatering: Har nu 66% kvar på batteriet, enligt system preferences har jag kört telefonen på standby i en dag och en timme, usage två timmar och trettiofem minuter. Fortfarande normalt användande här, lite ringa, lite sms:a, lite surfa. Har spelat lite, kollat någon video, lyssnat på lite musik. Wifi kör jag till och från. Klar förbättring alltså!
 2. Efter ca 12 timmar "normal" användning har jag nu 83% på min 4S, vilket är en klar förbättring. Håller det så borde man ju enkelt klara två dygn på en laddning, jag har hittills laddat varje natt. Jag är också ute en del, och det har inte känts tryggt med den här batteritiden. Till höstens älgjakt vore det skönt att veta att man kan strypa allt utom det absolut nödvändigaste och kanske klara veckan.
 3. Dum fråga kanske, men ska det stå Halebop eller Telia uppe i hörnet? Jag har lyckats få korta stunder med täckning, då har det stått Telia. Tur att man har wifi så man får leka med telefonen ändå
 4. Jag försökte nyss hämta ut min utan avi, har också avtalsbrev. Den gubben gick inte! Det krävs alltså underskrift, inte av posten men av Halebop, om jag förstått det rätt. Känns ju surt, jag som varit ruskigt säker på att det skulle gå ändå. Nu är det långa timmar tills posten kommer...
 5. Jag ligger 20 minuter efter, nu är min telefon i Uppsala. Nu ska den bara till rätt postkontor. Sweet!
 6. Sgt: Ser du det på postens hemsida? Enligt den har inte min telefon rört sig sen igår klockan 20.07 då den var i Alvesta. Borde ha hunnit till Uppsala tycker man? Grattis till nya luren. Jag tycker att du ska våga dig ner till avhämtningsstället och prova utan avi, kolla om det går!
 7. Vi kan konstatera att det svar jag fick från support inte var mycket värt då jag skulle se mitt paket på posten.se för 20 minuter sedan, men fortfarande ingen lycka där. Kanske är det bäst att gå och lägga sig, så att fredagen kommer snabbare? Angående avin. Jag är 99,9% säker på att ni inte behöver ta med den till posten. Som sagt, kolli-id och legitimation har ALLTID fungerat för mig när jag sett att sakerna är på plats före avin har kommit. Det är inte fråga om vem som står i kassan heller, har man kolli-id och legitimation så är det inget fuffens för posten att lämna ut varan. De kan se att du är du, och de kan se att det är du som ska ha paketet. Skulle det inte fungera så är det Halebop som gjort någon vansinnesdeal med posten för just den här produkten, och det betvivlar jag å det grövsta.
 8. Det tycker jag låter konstigt. Kolli-id och leg har alltid fungerat för mig, sen har avin kommit dagen efter, och den har jag helt sonika slängt. Det som är spännande nu är att se om kolli-id:et plötsligt kommer gå att spåra. 22.07 ska det gå, om man ska tro på killen jag chattade med. Det är en lång följetong att beställa iPhone
 9. Är det som den jag chattade med sa så behöver du ingen avi. Då ser du när telefonen landat på ditt uthämtningsställe, ta med dig kolli-nr och ett leg och hämta ut den!
 10. Chattade precis med Halebops support, som faktiskt är riktigt snabb och tillmötesgående, och fick fram följande. Läs nedifrån och upp: ================================================== 2011-10-27 20:37:27 Fr om det att den skickades, dvs fr o m kl 10:07 ================================================== 2011-10-27 20:36:13 Inom 12 timmar från att den är skickad? ================================================== 2011-10-27 20:35:49 Den är skickad. Kolli-nr hos posten blir sökbart inom 12 timmar. ================================================== 2011-10-27 20:35:16 Hej! Ett ögonblick så ska jag kolla upp ditt ärende. ================================================== 2011-10-27 20:35:11 Välkommen till livechatten! ================================================== 2011-10-27 20:34:14 Det är alltså en 4S! ================================================== 2011-10-27 20:32:29 Var är min telefon? Godssökningen på postens hemsida ger inget resultat, och jag förväntar mig att ha den i handen i morgon fredag.
 11. Kolla beställningsbekräftelsen du fått från Halebop när du beställde telefonen. Där stod det först att ordern var registrerad, tidigt i morse var det ändrat till "levererad", iaf på min.
 12. Jag förstår precis vad du menar. Jag sitter och biter på naglarna här nästan. Blir min första iPhone, har varit sugen på en sen den första kom. Nu kan den liksom inte dyka upp fort nog. Precis som ovanstående skriver, kolla trådarna för de som beställt med Telia och 3, till exempel. De har haft mer tur med sina godssökningar. Jag tvivlar dock på att Halebop ska ha ställt till det och ligger efter de andra med hanteringen, det verkar mer som att det blivit lite försening med uppdatering. Den som lever får se.
 13. Jag tycker inte att du ska ge upp riktigt än. Läser man i de andra trådarna så har telefonerna redan börjat bli sorterade på postkontor här och där i landet. Förhoppningsvis handlar det bara om ett litet glapp i systemet någonstans. En enkel fördröjning, kanske? På Halebops hemsida stod det ju redan i morse att telefonen var levererad till posten, men mailet kom nu. Jag håller fortfarande tummarna.
 14. Jag har nu fått mail från Halebop, eller expresslogistik.se om att telefonen skickats till posten. Ännu ingen lycka med godssökning på postens hemsida dock. Väntar med spänning...
×
×
 • Skapa nytt...