Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

johanbogren

Medlem
 • Antal inlägg

  215
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om johanbogren

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1976-01-24

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1988
 • Appleprylar
  iMac 21,5", PowerBook G4, Imac G5 17(finns ej mer. . . ), iBook(dasslocket)
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jag ska göra precis samma sak och undrar vilka inställningar man i så fall ska göra i Handbrake? Är det någon ide att välja högra upplösning än orginalet? Jag tycker ibland tex att dvder ser bättre ut med min blueray som ökar upplösningen. Kan man få samma effekt med att välja högre upplösning i handbrake?
 2. Om du menar Apples egna butiker i Stockholm & Malmö så ja. Rekommenderar dig dessutom att göra det. Boka en tid med en genie på hemsidan. Själv fick jag en helt ny!
 3. Det blev kanske inte så långt som tidigare rykte, men har precis fått ett mail om att mitt fria extra lagringsutrymme förlängts till 30 september 2013. http://support.apple.com/kb/HT5527?viewlocale=sv_SE
 4. Om du kollar i systeminställningar och MobileMe. under iDiskfliken. Är iDisksynkronisering på? Om den är det så sparas en lokal kopia på din hårdisk. Testa att stäng av om den är på och se om filerna försvinner.
 5. Beställde en svart 64gb i söndags. Har också IMEI nr. Beställde också en huawei f585. När jag fick mailet med kolli nr. på den var den redan framme.
 6. Du kan ju alltid försöka. Jag har en kompis som köpte två iphone fyra samma dag som den släpptes i London och sålde den ena när han kom hem till Norge för samma pris som han köpte bägge för. . .
 7. Det här programmet flyttar inte filerna men kan streama filmer från din mini till din ipad eller iphone. Det smidiga är att du kan använda det även när du inte är hemma via internet. Framför allt är det skönt att slippa att konvertera filmerna först eftersom programmet kan konvertera dem medan det strömar det till din inhet. Jag är väldigt nöjd med det! http://www.inmethod.com/air-video/index.html
 8. Så länge du har datorn som du installerat printopia på så kan skrivaren var kopplad till din Airport Express. "Whether you have an inkjet printer plugged into your Mac, a laser printer plugged into your router or even a network printer, if your Mac can print to it, Printopia will share it. Is your printer plugged into your AirPort or Time Capsule? No problem. Printopia translates for your printer, allowing it to speak to your iPhone or iPad even if it's not an AirPrint-compatible printer. Printopia even supports many password-protected printers."
 9. Tack mattem!!! Fungerade inte först men efter att raderat prefs filen, raderat personal startat om datorn och installerat personal igen verkar det fungera. Blev lite skraj att jag inte skulle komma in i internetbanken på ett tag!
 10. Jag kan inte starta nexus personal(programmet till bankid). Det hänger sig i starten. Om jag försöker logga in på en sidan med bankid så hänger sig både personal och safari eller firefox. Har försökt att radera personal och installera den igen men det har inte hjälpt. Använder senaste versionerna av snow leopard, Safari och Firefox. Är det någon som har något tips?
 11. Så finns TomTom 1.4 ute. Tyvärr hittar jag fortfarande inte att man kan göra in app purchase av Traffic, http://www.tomtomforums.com/tomtom-news/22183-iphone-app-1-4-released.html Johan
 12. Nu går det att skypa över 3G! Version 2.0.
 13. Nu finns streamen från OS4 eventet igår kväll! http://events.apple.com.edgesuite.net/1004fk8d5gt/event/ Johan
 14. Näpp! Det är en ny version av tomtom mjukvaran till iPhone. Jag skrev det på min iPhone därför var jag lite kortfattat. Jag gillar framförallt funktionen att man kan googla fram en plats och sedan navigera till den.
×
×
 • Skapa nytt...