Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

trasigaklader

Medlem
 • Antal inlägg

  119
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om trasigaklader

 • Medlemstitel
  Bra

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  iPad 2 16GB Wi-Fi, iPhone 4 16GB
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Det går inte. Datorn har en Wireless Keyboard, den aktiveras inte förrän man kommer till Inloggning
 2. Datorn är en iMac 2011 och då tillkom det inga skivor i paketet. Datorn hade redan 10.7 Lion. Jag vill komma till återställningspartiotnering.
 3. Hej alla! Hur i hela friden gör man en "clean" install på en iMac med Wireless keyboard? Jag vill blåsa datorn och installera allt om på nytt. Svar uppskattas!
 4. Hej! Enligt Mac2Sell är din iPad 1 16GB WiFi värd 1830:- www.Mac2Sell.net
 5. Själv sitter jag och väntar på att iMac ska uppdateras. Gillar också att spela Starcraft 2 och tyckte inte det flöt så bra på min f.d MacBook PRO (late 2010). Har tidigare kört med MacBook PRO men alltid haft iMac i tankarna. Nu när jag fått sålt min MacBook PRO ska jag äntligen testa iMac för första gången. Kommer ha det så som Luken, iPad till skolan och iMac hemma
 6. Ursäkta om jag inte besvarar din fråga angående minnen, men om du INTE har bråttom med att köpa en iMac kanske du ska vänta lite då köpguiden tyder på en uppdatering. Det har gått 275 dagar sedan iMac uppdaterades, och genomsnittet för uppdaterad iMac ligger på 273 dagar. Ville bara säga det så du inte köper en nu och en ny kommer inom några veckor. Själv ska jag köpa en och väntar på nya modellen
 7. Om du befinner dig nära Göteborg, kolla in MediaMarkt Högsbo, då jag såg några exemplar av iPad 1 i måndags. Dock tror jag att det kommer skilja 500-800 kr mellan en ny iPad 1 och iPad 2 16 wi-fi.
 8. Hej! Jag hade iPad 1 och var grymt nöjd med 1:an. Dock blev jag sugen på iPad 2 dels för design, samt enorma skillnaden när man spelar spel (enligt mig). Köpte 2:an och har inte ångrat mig sen dess. Kan känna igen det ni pratar om när det gäller att inte behöva en snabb processor eller liknande. Jag började använda iPad mer och mer vilket resulterade till att jag började att tänka på snabbheten, kamera med mera, då jag använder Skype och spelar mer på iPad. Jag skulle rekommendera iPad 2. Begagnad iPad 2 skiljer minimum 500, 1000 kr än iPad 1 begagnad.
 9. håll inne hemknappen + on knappen i 10 sec.
 10. Helt sinnes, haha! Världens belastning alltså... har försökt sedan 19:04 med iPad 2, iPhone 4 och 3GS och får felkod: 3200, "ej kontakt med apples server". Får se om jag tappar suget, men än så länge matar jag på! Förresten, varför måste iTunes säkerhetskopiera telefonen hela tiden? tar ca 10 min att säkerhetskopiera, och därefter när den kontaktar apples server, får jag felmeddelande. och så blir det samma visa igen, säkerhetskopiera (10-15 min) -> kontakt -> felmeddelande.... så med er också?
 11. www.macoteket.se www.kullander.se
 12. Personligen tycker jag svart är snyggast, dock är vit inte så fult heller. Jag hade samma problem när jag skulle köpa iPhone 4 och iPad 2. Jag kom på att VIT är jätte fint att ha i början, men att JAG personligen skulle trötta på färgen efter ett tag. Det blev SVART iPhone och en SVART iPad.
 13. Själv köpte jag också den minsta 16GB utan 3G. Hade tidigare iPad 1 med 3G, och använde aldrig ett micro-sim då jag har WIFI där jag befinner mig, hemma, skolan. Annars använder jag iPhonen som "modem" som skickar till iPaden. Tror också 16GB räcker om du ska surfa, kolla mail etc. Som Luzer skrev, man tar bort filmerna efter du sett dem.
×
×
 • Skapa nytt...