Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

andersgerd

Medlem
 • Antal inlägg

  42
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om andersgerd

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Appleprylar
  MacBook Pro; MacBook Air
 • Bytt från pc
  Ja
 1. När jag försöker logga in på olika nätverk kommer nätverket upp men ofta ingen inloggningssida. Jag har inte haft detta problem med tidigare systemuppdateringar. Vad göra?
 2. Nä, visste att det inte passade tråden men trodde ngn smart nörd skulle plocka upp det. TACK!! Funkade!
 3. Kan man inte skapa IMAP-brevlådor i Mail? Verkar helknäppt… Inställningsassisstenten gör bara POP. Försöker skapa brevlåda för Telia.
 4. Jag skulle ibland vilja flytta symboler i menyraden åt höger då aktuellt programs menyer ofta döljer de jag vill använda. Går det?
 5. Finns inget alls där. Skriver ut minimalt.
 6. Ja, SirKnasen, men ganska måttlig. Safari är störst f n, dock utan flash och ads
 7. Kiplon, jo, jag har dessa igång, men ändå fläktaktivitet.
 8. Kan tänkas att det var bättre innan 10.8. Faktum är att nu när jag gjort SMC och säker start är det mindre fläktaktivitet.
 9. men man ska väl inte själv öppna MBA?
 10. Hej! Jag har ganska länge haft problem med min MBA (13 tum, sent 2010; Processor 1,86 GHz Intel Core 2 Duo; Minne 4 GB 1067 MHz DDR3; Grafik NVIDIA GeForce 320M 256 MB; Programvara OS X 10.8.3 (12D78)). Fläkten går nästan oavbrutet, dessutom har jag haft någon enstaka kernel panic och på sistone att den hängt sig och jag måste stänga av och starta. Har kört SMC och säker start. Tycker nog fläkten är ngt bättre efter säker start, men den går. Haft många Macar sedan 1989, varav att antal bärbara, men detta är den enda jag har haft problem med. Vad kan man göra?
 11. Jag får helt enkelt inte presentatörsvisningen av Keynote att fungera. Kan någon berätta exakt hur det går till på MacBook Air? Eller är det problem med Mountain Lion?
 12. Kan rapportera att jag lyckades jaga up AdobeResourceSynchronizer, stänga av den i stratobjekt, ta bort alla xml-filer Adobe rdr och nu är det betydligt lugnare. Eländet till program tog bortåt 90% av CPU-kapaciteten. Vad håller Adobe egentligen på med?
 13. Den är ett år, alltså näst sista generationen…
 14. Jag sliter med att få min MacBook Air att inte oavbrutet ha sin ljudliga fläkt på! Det hjälpte med att stänga av Flash i Safari m hj av en plugin, men enligt min Aktivitetskontroll är det program som tar mest minne nu är AdobeResource Synchronizer. Försökt avinstallera, men det räckte inte! Vad gör jag? jag kan leva utan Adobe om jag måste, förstår Adobehatarna! Anders Adobe synchronizer.tiff Synchronizer2.tiff
 15. Tack, ska kika på detta. Min MacBook Air kör fläkten högljutt ofta och alltid när TM drar igång… men inte bara då. Ska jag behöva leva med detta? Apple Service tycker det är OK, men jag har med en rad bärbara PB aldrig varit med om liknande…
×
×
 • Skapa nytt...