Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ladiesman

Medlem
  • Antal inlägg

    163
  • Gick med

  • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Ladiesman

  • Medlemstitel
    Bra

Macanvändare

  • Macanvändare sedan
    2009
  • Appleprylar
    Alu
  • Bytt från pc
    Ja
  1. Hejsan vänner Skaffat mig en AW5 LTE och kört igång med t2 som nyligen lanserat stöd för esim till AW. (Vsg för er som ej visste :)) Problemet är att internet funkar ej. Kan ej skicka lr ta emot sms, uppdatera väder osv. Funkar så fort wifi e på. Mobilnätet är i gång och enligt t2 fungerade från deras sida. Samtal funkar klockrent för övrigt. Någon som har stött på samma problem å vet lösningen? Ja har återställt som ny. Same problem.
  2. Jag ska uppdatera sen testa så återkommer jag
  3. Hej alla, Jag har världens problem. Efter ios13 så hör folk inte mig när jag kör Bluetooth. Ibland kan de höra mig första 5-10sek av samtalet sen så blir det massa "hallååååå hallååååå e du kvar", jag slutar höras med andra ord.. Har samma problem i mina airpods som jag har i bilen. Att lyssna på musik funkar smärtfritt. Den är endast samtal där de ej hör mig. Fler än jag med samma problem? Har ni hittat lösningen? Plz do tell
  4. Hej! Jag har ett jätte irriterande problem. När jag startar exempelvis meddelande appen så kommer swiftkey tangentbordet upp. Me efter ca 3-5sek så byter den automatiskt till Emoji... Jag har testat att bara ha swiftkey aktivt men då byter den till engelsk tangentbord som jag inte ens har på listan :S Jag har gett appen full åtkomst. Jag har testat följande: Togglat "full åtkomst" - samma resultat. Installera om - samma resultat Bara ha swiftkey som tangetbord - den switchar till engelska som inte ens är aktivt. Jag blir helt vansinnig på detta!!! Någon som har en lösning?
  5. Har liknande problem med min iphone. Alla är borta..la till några nya så va den borsta dagen efter
  6. Fan va gött att de löste sig. Rätt tråkigt för mig som betala 1200kr för en hdd som fungerar på halvfart men men =)
  7. Jaha menar du de här med SATA 3gb/s eller 6gb/S ? Kollade lite snabbt på wiki! För jag har en vän som har samma dator å hdd som mig men hans e 2011 modell och enligt wiki har han sata 6gb/s..har det med de att göra?
  8. Hej mina vänner! Jag har sökt men inte riktigt hittat mitt svar! Jag har en Macbook Pro 13 Mid 2010. Har uppgraderat till 8GB ram. Köpte nyligen en Samsung 840 EVO 250GB som ja installerade ist för stock hdd:n. Datorn blev ju fantastiskt mycket snabbare.. Men efter ett test med både "trim enabler" och "Blackmagic disk speed test" så har ja läs och skriv på 210/262 vilket är påtok för lite! Ska ju vara dubbla de nästan! Installationen var en clean installation och ja kör Mavericks.. Vad är de som är fel och hur löser jag detta =(?
  9. 4% 5h 38min 14h 20min 2h tal tid 2h musik massa sms inställningarna som innan.. Jämför ja så tycker ja att de är bättre än innan kanske men mkt sämre än alla andra som verkar kunna spela och allt va de är å få ut mer
  10. Det stämmer ypperligt! Signalstyrkan är en rätt så stor bov men ja befinner mig på två ställen.. Jobbet i Kista och hemma..båda ställen har en tele2 mast inom 500m om inte mindre.. så i mitt fall är e inte nätet
  11. men sluta! haha hur fan då?? Vad har dina 9h bestått av?
  12. drog ut min nyss ska se om ja vaknar med 100% eller ej. Med min förra vaknade ja oftast med 95-97%
  13. Då ska vi se! Batteri: 2% Användning: 6h Standby: 10h Samtal: 1h 4g,bluetooth,wifi = på mail = hämta 15min interval Dessutom drog ja ut den när den va på 97% så ja har inte fått mina "långa" minuterar på 100% heller så rätt nöjd dock är de 80% musik så fortf dåligt men bättre än innan
  14. Jo fast de intressanta här är att ja kunde lyssna timmar på musik på min 5 å kanske droppade10%.. när ja gick i skolan så satte ja på musik på morgonen och lät den spela i princip nonstop..ja fick lätt ut 9-10h men då va de 90% musik..gör samma sak nu å får ut 4-5%… de är de som irriterar mig
×
×
  • Skapa nytt...