Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

msjolund

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om msjolund

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1985
 • Appleprylar
  IMac Mac Book Pro Mac Pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Ps. Här kommer en liten grej jag hittade igår... Inställningar/allmänt/språk och region/Under region, byt till USA En kort omstart och den för amerikanska marknaden framtagna News appen dyker upp. Klar att använda.
 2. Ps. Här kommer en liten grej jag hittade igår... Inställningar/allmänt/språk och region/Under region, byt till USA (påverkar inte uppenbart ngt annat) En kort omstart och den för amerikanska marknaden framtagna News appen dyker upp. Klar att använda. Voila
 3. Är det någon som vet varför Apple inte tillåter det nya innovativa spotlight att fungera i exempelvis Sverige. Det är ju samma sak i IOS8!
 4. Hej. Tyvärr inte. Kör du Yosemite? Sådant fall kanske du kan svara på frågan? Bästa hälsningar -Mattias
 5. Hej, Jag är nog en av någon mill som installerat Yosemite beta (supernöjd). Jag bara funderar om det är med Yosemite som med iOS8 att Sverige inte omfattas Bing, Film och Mapsförslag när vi använder "nya" spotlight eller är det bara jag. Min fråga således: Vilka av er får sökresultat från Bing, Maps etc. om ni söker på exempelvis Berlin?
 6. Hej, Jag är nog en av någon mill som installerat Yosemite beta (supernöjd). Jag bara funderar om det är med Yosemite som med iOS8 att Sverige inte omfattas Bing, Film och Mapsförslag när vi använder "nya" spotlight eller är det bara jag. Min fråga således: Vilka av er får sökresultat från Bing, Maps etc. om ni söker på exempelvis Berlin?
 7. Hej, Har allt sedan 2008 varit inbiten Synk Pro användare. Sedan kom Lion och den senaste versionen av Synk Pro är urusel, förmodligen inte optimerad all för Lion. Ngn som har tips på liknande program som gör jobbet lika bra som Synk Pro en gång gjorde det? Mattias
×
×
 • Skapa nytt...